Woolman Oy

Verkkokaupan perustaminen

shopify verkkokaupan perustaminen

Haluatko toimivan ja joustavan verkkokaupparatkaisun? Onko verkkokauppa jäänyt muiden kiireiden vuoksi paitsioon? Älä huoli, Woolmanin avulla myyvän verkkokaupan perustaminen Shopify-alustalle hoituu nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Onko sinulla jo Shopify-verkkokauppa? Autamme mielellämme myös olemassa olevan kaupan kehitystöissä

Miten verkkokauppaprojekti etenee?  

Hyvin suunniteltu verkkokauppa

Verkkokaupan suunnittelu on ensimmäinen askel kohti uutta kauppaa. Määritellään yhdessä verkkokauppasi tarpeet. Tarpeita voidaan määritellä esimerkiksi seuraavin kysymyksin:

Kun kysymyksiin on saatu vastauksia, siirrytään seuraavaan vaiheeseen. 

Verkkokaupan rakentaminen alkaa

Mitäs sitten? Sitten tehdään töitä: koodataan, konffataan ja integroidaan! Verkkokauppaprojektin aikana voit itse olla aktiivisesti mukana työskentelyssä tai jättää asiat meidän huoleksemme.

Verkkokauppaprojektit kestävät yleensä yhdestä kolmeen kuukautta riippuen siitä, miten paljon voimme rakentaa olemassa olevista elementeistä ja kuinka paljon luomme uusia elementtejä verkkokauppaasi varten.

Integroimme tarvittaessa liiketoimintasi käyttämät taustajärjestelmät Shopifyihin. Projektin loppuvaiheessa koulutamme teidät käyttämään Shopifyta tehokkaasti. 

Verkkokaupan perustamisen hinta eli mitä uusi verkkokauppa maksaa?

Onko sinulla jo verkkokauppa vai oletko aloittamassa liiketoimintasi puhtaalta pöydältä? Puhuuko kauppasi suomea, englantia vai useampaa kieltä? Kelpaako sinulle Shopifyn teemakaupan valmiit tyylit vai luodaanko kokonaan uusi, näyttävä verkkokauppa?

Uuden verkkokaupan hinta koostuu monista isoista ja pienistä kysymyksistä. Vaikka et osaisi vastata kaikkiin kysymyksiin nyt tai vaikka viikonkaan päästä, voit pyytää meiltä tarjousta! Mietitään yhdessä, mihin hinta asettuu toiveisiisi perustuen.

Verkkokaupan ylläpito ja kehitystyöt

Valmis verkkokauppa! Kun verkkokauppasi on valmis, alkavat muut kehitystyöt: Miten asiakkaasi löytävät verkkokauppasi? Miten voisit tehdä vielä pikkuisen lisää myyntiä?

Näihin ja moniin muihin tulevaisuuden kysymyksiin löydämme mielellämme sinulle vastauksen. Woolman-tiimistämme ja laajasta osaajaverkostostamme löytyy vastauksia esimerkiksi hakukoneoptimointiin, Shopify-integraatioiden ja sovellusten asennukseen sekä sosiaalisen median syövereihin.

Verkkokaupan perustamisen jälkeen emme nosta käsiämme pystyyn vaan Customer Succes Management -tiimimme huolehtii siitä, että teidän osaamisenne lisääntyy, kauppa kasvaa ja voi hyvin.

Kokemuksia verkkokaupan perustamisesta 

Moni verkkokauppias on luottanut kauppansa kehittämisen meidän käsiimme. Kokemuksia kauniista ja toimivista verkkokaupoista ja tyytyväisistä verkkokauppiaista voit lukea Woolmanin blogista.

Puhelimen ja sähköpostin toisessa päässä on ihmisiä, jotka mielellään antavat vastauksia sinua askarruttaviin verkkokauppakysymyksiin. Autamme mielellämme myös liiketoimintasi harkitessa uusia tuulia. Ota yhteyttä - sillä moni asia selviää!

Shopify-verkkokauppa

Shopify on joustava pilvipohjainen ratkaisu, jossa verkkokaupan käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Shopify soveltuu kaikenkokoisille yrityksille. Pystyt kehittämään kauppaasi  tarpeidesi ja kasvutavoitteidesi mukaan.

Shopify integroituu nyt jo kotimaisiin maksu- ja lähetystapoihin. Sähköpostilistojen, markkinoinnin automaation ja hakukoneoptimoinnin rakentaminen on helppoa muutamissa minuuteissa lisäosien avulla. 

Shopify-kauppiaita on maailmassa jo yli 500 000 ja määrä kasvaa kovaa vauhtia koko ajan. Suosion syynä on Shopifyn tarjoama jatkuvasti kehittyvä alusta, jolla kuka tahansa voi olla menestyvä verkkokauppias.

Tutustu Shopifyhin tarkemmin tästä.

Kokeile Shopifyita ilmaiseksi

Entä miltä Shopifyin käyttäminen tuntuu? Löytyvätkö tarvittavat toiminnot helposti ja tuntuuko kaupan käyttö luontevalta? Tätä voit halutessasi kokeilla itse. Tarjoamme kuukauden mittaisen ilmaisen Shopifyn kokeilujakson, jonka aikana voit rakentaa sinulle sopivan verkkokaupan, tehdä testitilauksia ja harjoitella tilausten käsittelyjä.

Kokeilu ei sitouta mihinkään, mutta voit halutessasi julkaista valmiin kauppasi kokeilujakson jälkeen.

Tilaa ilmainen kokeilu

Miksi Woolman? 

Meillä on monipuolista käytännön kokemusta kansainvälisenä verkkokauppiaana toimimisesta yli 20 vuoden ajalta. Tunnemme kauppiaan arjen ja teknisten murheiden aiheuttaman tuskan. Tiedämme, millä asioilla verkkokaupassa on oikeasti merkitystä. 

Sparraamme monipuolisesti ja autamme käytännön tehtävissä. Lisäksi voimme auttaa tarvittavan osaamisen löytämisessä. Verkostossamme on monipuolista osaamista, jota voimme tarpeen mukaan tuoda käyttöönne.

Olemme Suomen ainoa Shopify Plus Partner. Kyseessä on Shopifyn ylimmän tason kumppanuus. Plus-partnerina Shopify avaa meille ennen muita käyttäjiä muun muassa uusia teknologioita ja liiketoiminnan kehittämisen osa-alueita. 

 

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää:

Ota yhteyttä

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?