Shopify Plus

Maailmanluokan verkkokauppa-ekosysteemi sormiesi ulottuvilla

Menestyviä brändejä Shopify Plus -alustalla

Shopify Plus -menestystarinoita, joissa olemme saaneet olla mukana

Bille Beino  D2C Woolman
Lunette  D2C Woolman
Reima Shopify verkkokauppa asiakas
Acon Shopify Plus verkkokauppa asiakas
Superpower your commerce
Vapauta D2C potentiaalisi

Miksi Shopify Plus?

Mikä Shopify Plus on?

Verkkokaupan kasvutavoitteet

Onko brändisi valmis siirtymään menestyvien yritysten joukkoon?

Usein kysytyt kysymykset

Kysy itseltäsi seuraavaa:

✓ Estävätkö toistuvat tehtävät sinua keskittymästä yrityksen kasvuun ja kehitykseen?

✓ Olisiko sinulle hyötyä tehokkaista automaatiotyökaluista, joilla voit suunnitella kampanjoiden aikatauluja sekä tarjota kausiluonteisia tai VIP-alennuksia asiakasuskollisuuden parantamiseksi?

✓ Olisiko yksilöllisestä kassaratkaisusta hyötyä verkkokaupallesi?  

✓ Suunnitteletko toiminnan laajentamista myös ripeästi kasvaville B2B-markkinoille?

✓ Myytkö tuotteita useisiin eri maihin, joissa on käytössä eri valuuttoja, kieliä, maksuvaihtoehtoja ja/tai tuotekatalogeja?

Jos vastasit ”kyllä” mihin tahansa yllä olevaan kysymykseen, on aika nousta seuraavalle tasolle!

Kuvittele, että haluat rakentaa tukevan kaapin. Ostat laadukkainta puuta, hankit ruostumattomia teräsnauloja ja se on siinä, eikö niin? 

Ilman sopivia työkaluja ja taitoa, sinulla on vain pino ensiluokkaista puuta ja kasa nauloja.

Maailmanluokan alusta on hieno asia, mutta vain jos sitä käytetään oikein. IT-firmat tekevät laadukasta koodia ja design -yritykset luovat tyylikästä designia, mutta me rakennamme verkkokauppoja, joita asiakkaat rakastavat. Ei pelkästään nyt - vaan myös tulevaisuutta ajatellen. 

Olemme Euroopan suurin Shopify Plus -kumppani ja meillä on toimipisteitä ympäri maanosaa. Tästä syystä voimme tarjota sinulle paikallistuntemusta alueellisista markkinoista. Tiedämme, mitä yritystoiminnan skaalautuminen vaatii, ja tunnemme teknologiat, jotka tekevät siitä mahdollista. Emme ole mikä tahansa Shopify-kumppani - olemme verkkokaupan asiantuntija, ja juuri sinua varten. Olemme halukkaita kulkemaan kasvumatkaa kanssasi, käsi kädessä. Eli “Powered by Shopify Plus, superpowered by Woolman”.

Erittäin hyvä kysymys! Shopify ja Shopify Plus ovat perussisällöltään samanlaiset eli niillä on samat mittaristot (dashboard) ja maailmanluokan verkkokauppatoiminnallisuudet. Suurin ero on se, että Shopify Plus tarjoaa huomattavasti enemmän muuntuvuutta ja vaihtoehtoja yritystoiminnalle sekä enemmän vapauksia muokata verkkokaupan pohjalla olevaa koodia, vaikkapa kassanäkymien personointia varten.

Aivan varmasti. Jos jäät kaipaamaan jotakin, me kehitämme sen kanssasi tai integroimme sen verkkokauppaasi. 

Ilman muuta! Shopify Plus pärjää tilanteessa kuin tilanteessa. Sen lisäksi, että Shopify Plus -palvelun uptime eli toimintavarmuus on huikeat 99,99 %, se kykenee käsittelemään jopa miljoona sivunkatselua ja 10 000 myyntitapahtumaa minuutissa. Toisin kuin Magento, Shopify Plus ei hätkähdä edes joulukauden valtavia liikennemääriä ja myyntipiikkejä. 

Alustan hinnoittelu perustuu käyttöön ja myyntivolyymeihin. Mitä aktiivisempi verkkokauppasi on, sitä enemmän resursseja se vaatii. Tutustu hinnoittelurakenteeseen. 

Olemme myös laatineet esimerkin hintalaskelmasta; kannattaa vilkaista.

Kansainvälistyminen: Saat yhdeksän verkkokauppakloonia lisää, jotta voit kasvattaa yritystoimintaasi yli rajojen. Shopify Plus tarjoaa sinulle järeät työkalut kansainväliseen kaupankäyntiin. Perusta yrityksellesi verkkokauppoja haluamillasi markkina-alueilla ja käytä paikallista kieltä, maksupalveluntarjoajia ja kuljetusliikkeitä, jotta kasvatat paikallista luottamusta ja maksimoit konversiot. Shopify Plus -palvelun avulla voit johtaa verkkokauppojasi helposti yhdestä paikasta. 

Lokalisaatio: Shopify Plus tarjoaa verkkokauppakokemuksen, jota voidaan muokata eri kielille, valuutoille ja kauden trendeille sopivaksi paikallisen markkinoinnin tukemana.

Tukkumyynti-/B2B-ominaisuus: Shopify Plus -palvelun avulla voit tarjota ostajille pääsyn erilliseen, salasanalla suojattuun, yritysmyyntiin (B2B) keskittyvään kauppaan. Sopii erinomaisesti D2C-brändeille, mutta myös muille, jotka haluavat käyttää asiakaskohtaista hinnoittelua ja tarjota myös tukkuliikkeille paljousalennuksia. 

Rajaton henkilöstötili: Voit helposti kasvattaa tiimiäsi.

Räätälöity kassanäkymä: Shopify Plus -palvelussa voit luoda oman, räätälöidyn kassanäkymän. 

Yhteydet keskeisille myyntikanaville: Amazoniin, Instagramiin, Facebookiin, eBayhin.

Mutta tämä on vasta alkua. Tutustu Shopify Plus -palvelun kaikkiin hyötyihin.

Oletko huolissasi alustan siirtoprosessista? Monet Woolmanin asiantuntijoista ovat itsekin verkkokauppiaita, joten ymmärrämme pelkosi. Ole huoleti; olemme auttaneet yli 200 brändiä perustamaan Shopify-verkkokaupan ja oppineet matkan varrella yhtä ja toista onnistuneista siirroista (migraatioista). Kuljemme rinnallasi koko matkan ajan ja varmistamme, että arvokas data, kävijäliikenne ja integraatiot siirtyvät turvallisesti uudelle alustalle. Lue lisää Magentosta Shopify Plus -ratkaisuun siirtymisestä.