Woolman Oy

Shopify Plus

Woolman on Suomen ainoa Shopify Plus Partner

Shopify on valinnut Woolmanin Shopify Plus -partneriksi. Kyseessä on Shopifyn ylimmän tason kumppanuus. Se mahdollistaa Woolmanille tuoreimman tiedon ja osaamisen verkkokaupan ja Shopifyn kehityssuunnista. Tiedämme, mihin suuntaan ohjata asiakasta. 

Shopify Plus -kumppanuuden ansiosta saamme Shopifylta parhaan mahdollisen tuen auttaa asiakastamme Shopify Plus -ratkaisun täydellisessä hyödyntämisessä. Lisäksi Woolmanilla on mahdollisuus osallistua Shopify Plus -alustan uudistuksiin etukäteen. 

Miksi Shopify Plus?

Perinteinen verkkokauppa ei toimi: kaupan rakentaminen ja korjailu maksaa, sivustot kaatuilevat ja ikuinen tulipalojen sammuttelu vie ajan todelliselta kaupan kehittämiseltä. 

Anna verkkokauppasi kasvaa ja muuntautua Shopify Plussan avulla. Shopify Plus mahdollistaa monikanavaisen kaupankäynnin vertaansa vailla olevalla skaalautuvuudella. Teknologiamurheet eivät seuraa perässä enää Shopify Plus -ratkaisuun.

Kaipaatko vertailua Shopifyn ja Plus-ratkaisun välille? Tutustu artikkeliimme: Shopify vs. Shopify Plus – Milloin kannattaa siirtyä kiihdytyskaistalle?

Mitä Shopify Plus mahdollistaa? 

Voisiko Shopify Plus olla ratkaisu sinulle? Otetaan yhdessä selvää!

  Ota yhteyttä

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?