Nordic Shipping App

Etsitkö helppoa ja käyttäjäystävällistä tapaa lähettää tuotteita Pohjoismaista? Hallitse kaikkia lähetyksiä suoraan Shopify-kauppasi ylläpidosta. Osoitekorttien tulostuksesta asiakkaan toimitustavan valintaan – Nordic Shipping App -sovelluksemme tekee kaiken.

valitse sinulle parhaiten sopiva palvelupaketti

Pickup points

$9,99/kk

Noutopisteiden haku ja näyttäminen.

Tilaamalla paketin voit maksutta tutustua sovelluksen toimintoihin ja valita sopivan palvelutason myöhemmin.


Boost

$24,99/kk

100 ilmaista pakettikorttia kuukaudessa. Ylimenevät  $0,16 $/kpl. Maksimilaskutus  $500/kk.

Pakettikorttien tulostus suoraan Shopify-kaupan ylläpidosta

Noutopisteiden haku ja näyttäminen

Valmiit integraatiot suosituille kuljetusliikkeille ja toimitustavoille

Suorat integraatiot nyt myös Fetchiin ja RusPostExpressiin

Tullidokumentit (kauppalaskut sekä CN23- ja CN22-lomakkeet) suosituille kuljetusliikkeille ja toimitustavoille

Asentamalla Nordic Shipping Appin hyväksyt verkkosivuilla julkaistut käyttöehdot

Tilaamalla paketin voit maksutta tutustua sovelluksen toimintoihin ja valita sopivan palvelutason myöhemmin

Example feature

Pick and pack tehokas keräily Woolman
Speed up

$119,99/kk

1 000 ilmaista pakettikorttia kuukaudessa. Ylimenevät  $0,12/kpl. Maksimilaskutus  $1 000/kk.

Pakettikorttien tulostus suoraan Shopify-kaupan ylläpidosta

Noutopisteiden haku ja näyttäminen

Omat myymälät noutopisteinä

Valmiit integraatiot suosituille kuljetusliikkeille ja toimitustavoille

Suorat integraatiot RusPostExpressiin ja Fetchiin

Tullidokumentit (kauppalaskut sekä CN23- ja CN22-lomakkeet) suosituille kuljetusliikkeille ja toimitustavoille

Asentamalla Nordic Shipping Appin hyväksyt verkkosivuilla julkaistut käyttöehdot

Tilaamalla paketin voit maksutta tutustua sovelluksen toimintoihin ja valita sopivan palvelutason myöhemmin

Kuljetusliikkeet nordic shipping appissa

Matkahuolto Nordic shipping app Woolman
Posti Nordic shipping app Woolman
GLS Nordic shipping app Woolman
Budbee Nordic shipping app Woolman
Bring Nordic shipping app Woolman
FedEx Nordic shipping app Woolman
UPS Nordic shipping app Woolman
RusPostExpress Nordic shipping app Woolman
DHL Nordic shipping app Woolman
Deutsche Post Nordic shipping app Woolman
Unifaun Nordic shipping app Woolman

Nordic Shipping Appilla voit:

✔️ Tulostaa osoitekortit toimituksiin suoraan Shopify-tilauksista poistumatta kaupastasi.

✔️Tulostaa määrämuotoiset pakettikortit kaikille käyttämillesi kuljetusliikkeille.

✔️Tulostaa osoitekortit joko yksittäiskappaleina tai massana

✔️Hallinnoida tulostuksen oletusasetuksia asettamalla tilaukset suoraan fulfilled-tilaan. Jos haluat, voit kuitenkin itse hallinnoida käsittelyä oman prosessisi mukaisesti.

✔️Lukea sovelluksen viivakoodinlukijatoiminnolla tilauksen tiedot ja tulostaa osoitekortin suoraan. Tämä mahdollistaa tehokkaan keräilyn ja virheettömän toimitusten käsittelyn.

✔️Näyttää lähimmät noutopisteet asiakkaille kassalla

✔️Lisätä omat lähimmät myymälät noutopisteiksi ja näyttää ne kassalla

✔️Nimetä toimitustavat helposti ymmärrettäviksi vaihtoehdoiksi Shopifyssa ja mäpätä ne Nordic Shipping Appissa helposti.

✔️Kytkeä ShipHero-varastonhallintajärjestelmä (WMS) Nordic Shipping Appiin.

✔️Tulostaa kansainvälisiin lähetyksiin tarvittavat tullidokumentit, kuten kauppalaskut ja CN23- ja CN22-lomakkeet.

✔️Hyödyntää suoria integraatioita seuraaville kuljetusliikkeille: Posti, Matkahuolto, RusPostExpress, GLS, DB Schenker, Fetch ja Budbee.

✔️Hyödyntää Nordic Shipping Appin valmista Unifaun-integraatiota. Tämä mahdollistaa Unifaun-tilin omaaville kaupoille kansainvälisten kuljetusliikkeiden toimitustapojen käyttöönoton. Unifaun-integraation avulla Suomesta lähettävillä kaupoilla on mahdollisuus käyttää seuraavia: Posti, Matkahuolto, GLS, PostNord, DHL (myös ”paperless trade”), Deutsche Post, FedEx, UPS ja DB Schenker.

Nordic Shipping App lähetykset

Laskutus

Asennus

Nordic Shipping App asennus

Nordic Shipping Appin käyttöehdot

✔️ Nordic Shipping Appin tukipalvelu on asiakkaalle maksuton. Palveluaika on arkisin kello 8–16 ja tukitiimi palvelee osoitteessa nsasupport@woolman.io.

✔️ Woolman informoi lisäsovellukseen kohdistuvista vikatilanteista ensisijaisesti tällä Nordic Shipping Appin verkkosivulla tai sovelluksessa. Shopifyn tai muun kolmannen osapuolen viat ohjataan lisäsovelluksen tuesta korjattavaksi kolmannelle osapuolelle, jolta vikatilanne ilmenee. Woolman ei vastaa kolmansien osapuolten korjauksista.

✔️ Nordic Shipping App tukee tällä sivulla ilmoitettuja kuljetusliikkeitä ja niiden yleisimpiä toimitustapoja lähetettäessä Suomesta ja Ruotsista. Kuljetusyhtiöillä on erilaisia lisäpalveluja (add-on), joita ei automaattisesti tueta. Näiden add-on-palvelujen lisäämisen mahdollisuudesta ja hinnasta voi tiedustella tuestamme nsasupport@woolman.io.

✔️ Mikäli Nordic Shipping Appin tuki konfiguroi tai tekee asetuksiin muutoksia asiakkaan pyynnöstä ja asiakkaan puolesta, asiakas on velvollinen tarkistamaan muutokset ja hyväksymään ne. Ottamalla pyydetyt asetukset käyttöön asiakas hyväksyy muutokset.

✔️ Vastuu kuljetusyhtiöiden palvelujen sopimuksista, niiden käyttämisestä ja niistä syntyvistä kustannuksista on aina asiakkaalla.

✔️ Woolman Oy:llä sovelluksen ylläpitäjänä on oikeus päättää käyttöoikeus tai estää sovelluksen käyttö 20 päivän irtisanomisajalla.

✔️ Woolman Oy ei vastaa välillisestä tai välittömästä vahingosta. Vahinkona pidetään esimerkiksi saamatta jäänyttä voittoa tai vahinkoa, joka johtuu tuotannon tai liikevaihdon vähentymisestä tai keskeytymisestä.

✔️ Woolman Oy ei vastaa toisen osapuolen tietojen tai tiedostojen tuhoutumisesta, katoamisesta tai muuttumisesta ja tästä aiheutuneista vahingoista ja kuluista, kuten tiedostojen uudelleen luomisen aiheuttamista kustannuksista.

✔️ Woolman Oy ei vastaa viivästyksestä tai vahingosta, joka johtuu Woolman Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota Woolman Oy:n ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia Woolman Oy ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaisena esteenä pidetään, ellei toisin näytetä, esimerkiksi sotaa tai kapinaa, maanjäristystä, tulvaa tai muuta niihin verrattavaa luonnonmullistusta, yleisen liikenteen, yleisen tietoliikenteen tai yleisen sähkönjakelun keskeytystä, tuonti- tai vientikieltoa, lakkoa, työsulkua, boikottia tai muuta niihin verrattavaa työtaistelutoimenpidettä. Lakko, työsulku, boikotti tai muu niihin verrattava työtaistelutoimenpide katsotaan, ellei toisin näytetä, ylivoimaiseksi esteeksi myös silloin, kun Woolman Oy on itse sen kohteena tai siihen osallisena.

✔️ Woolman kehittää ja parantaa sovelluksen ominaisuuksia jatkuvasti ja pidättää oikeuden muutoksiin.

usein kysytyt kysymykset

Nordic Shipping App on Shopify-kauppoihin liitettävä toimitustapasovellus. Sovellus on suunniteltu palvelemaan ensisijaisesti pohjoismaisia kauppiaita. Sovelluksella voit tulostaa käyttämiesi kuljetusliikkeiden pakettikortit verkkokauppatoimituksiisi suoraan Shopify-ylläpidosta. Sovelluksessa on valmis integraatio pohjoismaiden suosituimpiin toimitustapoihin: Postiin, Matkahuoltoon, DB Schenkeriin ja GLS:ään.

Lisäksi sovelluksella voi ottaa käyttöön Unifaunin kautta kansainväliset toimitustavat. Voit tulostaa sillä osoitekorttien lisäksi ulkomaan toimituksiin tarvittavat tullidokumentit kuten kauppalaskut sekä CN23- ja CN22-lomakkeet.

Sovellus on kehitetty yhdessä verkkokauppiaiden kanssa.

Kyllä, sovellus helpottaa toimituksia sekä kotimaan (Suomi ja Ruotsi) että kansainvälisten lähetysten yhteydessä. Nordic Shipping App on integroitu Unifauniin lisäämään kuljetusyhtiövaihtoehtoja liiketoimintasi kasvaessa.

Helppoa, siirry vain valitsemaasi pakettiin ja asenna. Saat meiltä asennusohjeet, ja voit tutustua sovellukseen ja toimintoihin maksutta. Nordic Shipping App -sovellus on vielä listaamaton sovellus, mutta löydät meidät Shopify-sovelluskaupasta vielä vuonna 2021. Siihen asti pääset sovellukseen tältä sivulta.

Koska meillä on pohjoismaissa toimivista sovelluksista eniten vaihtoehtoja kuljetusyhtiövalintoihin. Logistiikka ja toimittaminen muuttuvat yhtä nopeasti kuin itse verkkokauppa. Me olemme innokkaita lisäämään sovellukseen pohjoismaisten kauppiaiden suosimia kuljetusyhtiöitä, se on ehdottomasti suurin kilpailuetumme. Pelkästään vuonna 2020 lisäsimme sovellukseemme viisi uutta operaattoria: RusPostExpressin, Budbeen, Bringin, Deutsche Postin ja Fetchin. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan kauppiaille mahdollisuuden parhaiden paikallisten kuljetuspalvelujen käyttöön Pohjoismaissa.

Nordic Shipping App tuottaa seuraavat dokumentit: pakettikortin (osoitekortin) ja palautuskortin. Kansainvälisiin toimituksiin sovellus tuottaa kauppalaskun (eli proforman, joka on tavaran arvoon liittyvä asiakirja ulkomaankaupassa) ja CN23- ja CN22-lomakkeet tullidokumenteiksi. Nordic Shipping App -näkymän sivun alareunassa näkyy ulkomaan lähetyksessä Customs-osio, josta tarvittavat tullidokumentit valitaan tulostukseen.

Pakettikortilla tarkoitetaan toimituksen tekemistä varten tulostettujen toimitusdokumenttien lukumäärää. Jokaiseen toimitukseen sisältyvät seuraavat: pakettikortti, palautuskortti, kauppalasku ja tullidokumentti. 

Toimitus tarkoittaa jokaista kertaa, kun Nordic Shipping App -sovelluksessa toteutuu lähetys, eli Create shipment –toiminto. Pakettien kuukausimaksuun sisältyy X määrä pakettikortteja. Kun määrä tulee täyteen, laskutetaan ylimenevistä toimituksista paketissa kerrotun hinnaston mukaisesti.

Mikäli verkkokauppiaan maksimilaskutus tulee täyteen (ylimenevien toimitusten summa yltää paketin maksimilaskutussummaan), sovellus ei salli lisälähetyksiä, etteivät kulut nouse kauppiaalle yllättäen. Sovellus ohjeistaa kauppiasta valitsemaan suuremman paketin jatkaakseen lähetyksiä.

Kyllä, sinulla tulee olla oma sopimus yhden tai useamman kuljetusyhtiön kanssa.

Mikäli haluat ottaa käyttöön noutopisteiden näyttöominaisuuden tai Budbeen toimitustavat, edellyttää se Shopify Carrier Calculated Shipping -sovellusta. Mikäli haluat käyttää Nordic Shipping Appia ainoastaan osoitekorttien ja tullidokumenttien tulostukseen (poislukien Budbeen toimitustavat), et tarvitse Shopify Carrier Calculated Shipping -sovellusta.

Tiesitkö, että Shopify Carrier Calculated Shipping -sovellus sisältyy Shopify Plus -asiakkaiden Advanced-pakettiin ja mihin tahansa pakettiin, jos maksat Shopifyn annual billing -ehdolla.

Yleisin syy sille, että Nordic Shipping App antaa vikailmoituksen, on se, että sovellus on riippuvainen kuljetusliikkeiden rajapintapalveluista. Usein sovelluksessa näkemäsi vikailmoitus sisältää tiedon siitä, missä vika on, esim. ”Failed to open TCP connection to api.unifaun.com:443”. Tämä viestii siitä, että kolmannella osapuolella (Unifaun) on palvelukatko, joka heijastuu myös Nordic Shipping Appiin.

Useimmiten katkokset ovat hyvin lyhytaikaisia ja korjaantuvat nopeasti. Mikäli katkos kestää pidempään, ota yhteys nsasupport@woolman.io ja tukipalvelumme on yhteydessä kolmansiin osapuoliin asian ratkaisemiseksi. Mikäli havaitsemme Nordic Shipping App -sovelluksessa itsessään vikatilanteen, ilmoitamme häiriöstä ja korjauksen etenemisestä ensisijaisesti tällä nettisivulla.


Kyllä. Koska verkkokauppa muuttuu jatkuvasti ja kuljetusyhtiöt tarjoavat entistä parempia palveluja, jatkamme myös niiden lisäämistä ja parannamme Nordic Shipping Appia jatkuvasti.

Tukemme on käytettävissä arkisin maanantaista perjantaihin klo 8–16. Tukemme palvelee osoitteessa nsasupport@woolman.io ja tukikielemme on lähtökohtaisesti englanti.

Ota yhteyttä

Accordion content