Woolman Oy

Shopify-verkkokaupan kehittäminen

shopify kaupan muutostyöt

Olet avannut Shopify-kaupan, mutta eteen on tullut tekninen haaste, johon tarvitset apua? Kieliversion lisääminen,  B2B-myynnin hoitaminen Shopify-verkkokaupasta, teeman toiminnallisuuksien muuttaminen tai kenties integraatio varastonhallintajärjestelmään? 

Ei hätää! Shopify-kaupan muutos- ja kehitystyöt ovat Woolmanin alaa ja autamme mielellämme. 

Miksi Woolman? 

Meillä on monipuolista käytännön kokemusta kansainvälisenä verkkokauppiaana toimimisesta yli 20 vuoden ajalta. Tunnemme kauppiaan arjen ja teknisten murheiden aiheuttaman tuskan. Tiedämme, mitkä asiat ja osa-alueet verkkokaupassa ovat oikeasti merkityksellisiä. 

Sparraamme monipuolisesti ja autamme käytännön tehtävissä. Lisäksi autamme hankkimaan tarvittavaa osaamista. Verkostossamme on monipuolista osaamista, jota voimme tarpeen mukaan tuoda käyttöönne.

Olemme Suomen ainoa Shopify Plus -partneri. Kyseessä on Shopifyn ylimmän tason kumppanuus. Plus-partnerina Shopify avaa meille ennen muita käyttäjiä muun muassa uusia teknologioita ja liiketoiminnan kehittämisen osa-alueita. 

Kokemuksia verkkokaupan kehittämisestä 

Moni verkkokauppias on luottanut kauppansa kehittämisen meidän käsiimme. Kokemuksia kauniista ja toimivista verkkokaupoista ja tyytyväisistä verkkokauppiaista voit lukea Woolmanin blogista

Puhelimen ja sähköpostin toisessa päässä on ihmisiä, jotka mielellään antavat vastauksia sinua askarruttaviin verkkokauppakysymyksiin. Ota yhteyttä – sillä moni asia selviää!  

Keskustellaan yhdessä lisää:

  Ota yhteyttä

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?