Woolman Oy

Myynnin kasvattaminen verkkokaupassa

Tavoitteletko kauppaasi lisää myyntiä ja kasvua? Haluatko laajentaa uusille markkinoille? Testaa nopeasti, kehitä mainontaa saumattomana osana verkkokauppaasi, löydä oikeat mittarit ja menesty!


Me Woolmanillä autamme eurooppalaisia brändejä tekemään kannattavaa kasvua ja kansainvälistymään. Kokeneet verkkokaupan markkinoinnin ammattilaisemme auttavat kauppiaita saamaan uusia asiakkaita ja myymään lisää jo olemassa oleville. Kasvupalveluidemme asiakkaat kasvavat mitattavasti ja aina merkittävästi alan keskiarvoa nopeammin. 

 

Myynnin kasvattaminen verkkokaupassa 

Näin Woolmanin kasvupalvelut toimivat: 

LEARN

Kanssasi toimii Woolmanin kasvutiimi, joka muodostuu digitaalista markkinointia verkkokaupoille tehneistä ammattilaisista, itse verkkokauppiaina menestyneillä brändeillä toimineista asiantuntijoista ja designereista. Aloitamme syventymällä liiketoimintaasi ja verkkokaupan asiakashankinnan ytimeen. Käymme läpi maksetun liikenteen keinoja etenkin Facebookin ja Google Adsin näkökulmasta. Asetamme yhdessä markkinoinnin tavoitteet ja opetamme, kuinka asiakashankintaa tehdään ketterästi testaamalla.

DEVELOP

Keskitymme optimaalisiin keinoihin potentiaalisten yleisöjen muodostamisessa ja mainosten luomisessa käytännön tekemisen kautta. Yhdessä tekemällä syvennämme verkkokauppiaan omaa osaamista ja annamme eväät asiakashankinnan tehostamiseen. Näytämme aina runsaasti esimerkkejä. Käytännönläheinen otteemme onkin kerännyt laajalti kiitosta.

TEST

Kasvupalveluasiantuntijoiden avustuksella teet verkkokaupassasi ja markkinoinnissa A/B-testausta ja kehität myyntikampanjoita entistä paremmaksi. Tiimi hyödyntää työssään jatkuvasti eri kanavien antamaa analytiikkaa – samalla myös verkkokauppias oppii parhaat käytännöt mainonnan tulosten mittaamisen.

GROW

Asiantuntijoillamme on growth hacking -kokemusta useilta eri toimialoilta erinomaisin tuloksin ja asiakkaamme kasvavat huomattavasti alan keskiarvoa nopeammin. Myyntitulosten lisäksi verkkokauppias saa itse syvempää osaamista markkinoinnistaan ja kasvun tekemisestä. Palveluita hyödyntämällä opit paremmin tulkitsemaan omien markkinointipanostuksien tuloksia ja ymmärtämään asiakkaidesi toimintaa kaupassasi. 

 

Mihin tilanteisiin kasvupalvelut sopivat?

Myynnin kasvattaminen

Kasvua asiakashankinnalla

Verkkokauppiaalle, joka tavoittelee mitattavaa ja kannattavaa kasvua liiketoiminnalleen. Aloittelevalle kauppiaalle uuteen kasvuun tai kokeneelle verkkokaupalle kasvun nostamiseksi seuraavalle tasolle.

Kansainvälinen myynti

Kansainvälinen myynti

Verkkokauppiaalle, joka haluaa aloittaa kansainvälisen myynnin tai tehostaa sitä. Palvelu sopii myös niille kauppiaille, jotka haluavat testata tuotteen product-market-fit:iä ketterästi ja mitattavasti.

Asiakaspolun mittaaminen

Asiakaspolun ja mittaamisen tehostaminen

Verkkokauppiaalle, joka haluaa ymmärtää paremmin oman kauppansa asiakaskokemusta ja löytää parhaat mahdolliset tavat tulosten mittaamiseen.

 

 

Ota yhteyttä

  

 

Kasvupalveluiden avulla menestyneitä asiakkaita

 

Anton & Anton ruokakassi - myynnin kasvattaminen


Ruuan verkkokaupassa toimiva Anton & Anton etsi verkkokauppaan erikoistunutta kumppania myynnin kasvattamiseen. Tavoitteena oli saada Ruokakassi-palvelulle lisää jatkuvia tilaajia ja uudistaa toimintaa digikanavissa. Ruokakassipalvelu on saavuttanut kovia kasvutavoitteetaan ja Anton & Anton on pystynyt segmentoimaan asiakasryhmiään entistä tehokkaammin. Tustustu Anton & Antonin asiakastarinaan.

 

Kaiko - myynnin kasvattaminen verkkokaupassa


Ekologisiin lasten- ja naistenvaatteisiin erikoistunut Kaiko lähti tavoittelemaan kasvua järjestelmällisesti heti yrityksen alkumetreillä. Kun verkkokauppa oli uudistettu Woolmanin kanssa, oli seuraavana askeleena markkinoinnin järjestelmällinen kehittäminen. Kasvupalveluiden avulla Kaiko on saanut tehokkaat mallit markkinoinnin tekemiseen ja tähtää nyt kansainvälisille markkinoille. Tutustu Kaikon asiakastarinaan.

 

Salattu referenssi


Asiakkaidemme toiveesta suurin osa kasvupalveluidemme referensseistä ei ole julkisia. Ota yhteyttä niin jutellaan, kerromme referensseistämme sinulle luottamuksellisesti.  

 

 

 

Haluatko vauhtia kasvuun? Ota yhteyttä niin, niin kerromme miten verkkokauppasi pääsee tavoitteisiin.

 Ota yhteyttä

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?