Kasvata
verkkokauppaasi
ja myyntiä

Autamme asiakkaita D2C-brändeistä suuriin korporaatioihin kasvattamaan Shopify-verkkokauppojaan ja myyntiään.

olet hyvissä käsissä, ja hyvässä seurassa

Gugguu Shopify verkkokauppa asiakas
Bille Beino  D2C Woolman
Emmy Clothing Shopify verkkokauppa asiakas
Apteekki Plus  D2C Woolman
Forsman tee D2C Woolman
Woolman D2C brands your brand

Growth services

Hanki lisää kävijöitä verkkokauppaasi

Tarvitsetko lisää ostavia asiakkaita verkkokauppaasi?

Tämän palvelun avulla pääset käsiksi vielä hyödyntämättömiin markkinoihin ja luot Facebook-, Instagram- ja Google -mainoksia, joilla kasvatat verkkokauppasi kävijämäärää.

Optimoi verkkokauppasi

Onko kaupassasi paljon kävijöitä, mutta liian vähän myyntiä?

Kattavassa verkkokaupan auditoinnissa paikannamme suurimmat konversion pullonkaulat ja esitämme parannusehdotuksia, joilla on aidosti vaikutusta. Nosta myynti ja konversio maksimitasolle!

Kasvata brändiäsi yli rajojen

Oletko valmis viemään brändisi kotimaan rajojen ulkopuolelle?

Kokeneet verkkokaupan asiantuntijamme tuovat kaupalliset supervoimansa käyttöösi. Paikallistuntemuksella ja teknisellä osaamisella tarjoamme sinulle työkalut uusien markkinoiden haltuun ottamiseen.

Autamme mahtavia brändejä saavuttamaan potentiaalinsa

Autettuja brändejä ympäri maailman

250

Myynnit parhaasta kampanjastamme (€)

350000

Asiakkaidemme vuosikasvu vähintään (%)

40

Woolmanin osaajien lukumäärä

70

Usein kysytyt kysymykset

Growth hacking, eli tuttavallisemmin kasvuhakkerointi, tähtää verkkokaupan kasvuun. Growth hackerit hyödyntävät psykologiaa, tilastoja, A/B-testausta, käyttäjäkokemuksia ja paljon muuta optimoidakseen Shopify-verkkokauppoja. He testaavat ja analysoivat dataa jatkuvasti nähdäkseen, mikä toimii ja mikä taas ei. Lue lisää growth hackingistä täältä

Uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan ymmärtämällä liiketoimintaasi. Kokeneista verkkokauppiaista ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaisista koostuva tiimimme auttaa sinua kasvattamaan Shopify-verkkokauppaasi. Alla on esitelty growth hacking palvelumme neljä vaihetta:


1. vaihe: Liiketoiminnan analysointi
Aloitetaan tärkeimmästä: tutustutaan toisiimme. Ei vain pinnallisesti vaan perusteellisesti. Mikä on toiminut tähän saakka? Mikä taas ei? Tässä vaiheessa analysoimme liiketoimintaa, kilpailijoita & kohdeyleisöä. Saatamme jopa löytää piilossa olevan asiakasryhmän, jota et ole edes tullut ajatelleeksi! Rakennamme yhteistä ymmärrystä ja laadimme tehokkaan toimintasuunnitelman.

2. vaihe: Oikeiden mittareiden tunnistaminen & saapuvan datan analysointi
Mittaatko saapuvaa dataa? Hyvä. Saatko yksilöllisiä tulkintoja siitä? Ratkaisevaa. Yhdessä etsimme sopivat mittarit ja yksinkertaistamme saapuvaa dataa, jotta ymmärrät, mikä toimii juuri sinun yrityksellesi ja mikä taas ei. Tämän seurauksena voimme esittää datapohjaisia kehitysehdotuksia, joilla on aidosti vaikutusta verkkokauppasi suorituskykyyn.

3. vaihe: Viimeistely sprinttien ja työpajojen avulla
Nopeaa oppimista ja jatkuvaa kehitystä? Kyllä, kiitos! Käytämme kasvuhakkeroinnin työkaluja - sprinttejä ja työpajoja - opettaaksemme sinua saavuttamaan yhä parempia tuloksia. Panostamme yhdessä strategiaan ja kartoitamme keinoja, joiden avulla saavutat asetetut tavoitteet. Sprinttien aikana suoritamme A/B-testausta ja analyysia, jotta opit tekemään samoin omassa työssäsi.

4. vaihe: Tiimisi osaamisen kasvattaminen
Teemme kaiken yhdessä. Tavoitteemme on saavuttaa kestäviä tuloksia sinulle, ja uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan jakamalla meidän tietomme tiimisi kanssa.


Jos tarvitset muita palveluja (kuten Success&Support -tukipalvelua, hakukoneoptimointia, sähköpostimarkkinointia tai mitä tahansa muuta lisätyötä), kannattaa pyytää sitä milloin tahansa.

Autamme mielellämme!

Sen lisäksi, että tarjoamme käyttöösi markkinoinnin konkareita, kokeneita verkkokauppiaita ja sähköisen kaupankäynnin asiantuntijoita, toimimme myös elinikäisenä liiketoimintakumppanina. Uskomme vahvasti pitkäkestoisiin suhteisiin ja käsi kädessä työskentelyyn. Kansainvälisenä toimijana voimme auttaa sinua helposti ylittämään rajoja. Yhteisömme on levittäytynyt eri puolille Eurooppaa, joten tarjolla on runsaasti paikallistuntemusta ja huikeat skaalausmahdollisuudet.

Lue lisää Woolmanin tarinasta.