Shopify Unite 2019 – Day Zero

Shopify Unite 2019 – Day Zero

Shopify Unite kerää tänäkin vuonna yhteen koko maailman Shopify -yhteistyökumppanit. Tapahtuma tarjoaa Shopifyn tuotejulkistuksia, applikaatioiden esittelyä sekä liiketoimintamallien kehittämistä erilaisten workshoppien muodossa – verkostoitumista ja tulevan ennakointia unohtamatta!

Woolman suuntasi tänä vuonna kohti Torontoa ennätyksellisen suurella edustuksella. Paikan päällä ovat CTO Tero Junttila, COO Petteri Mustalahti ja Growth Hacker Mikko Rekola.

Toronton katukuvaa

Virallinen tapahtuma kestää tiistaista torstaihin asti. Siitä huolimatta Day Zero, eli maanantai ja samalla Shopify Uniten epävirallinen aloituspäivä, oli kokemisen arvoinen. Päivän aikana käytiin muun muassa vierailemassa NBA-joukkue Toronto Raptorsin voitonjuhlissa, joissa meteliä ja karnevaalitunnelmaa riitti yllin kyllin. Maanantain kruunasi Shopifyn pääkonttoriin tutustuminen.

Shopify näkyy katukuvassa

Ensimmäinen yllätys Torontoon saapuessa oli Shopifyn näkyminen katukuvassa. Shopifyn kasvaessa se on rekrytoinut pääkonttoriinsa entistä enemmän tekijöitä. Tällä hetkellä siellä työskentelee yli 1 500 henkilöä ja sivukonttoreita Torontosta löytyy useampia.

Vierailessamme pääkonttorilla tapasimme muita eurooppalaisia Shopify Plus -partnereita ja sovelluskehittäjiä. Mukana menossa oli myös Helsingissä viime syksynä esiintynyt Hain Joubert kollegoineen.

Edessä Petteri Mustalahti (vas.) ja Jesper Madsen (oik.), takana Hain Joubert (vas.) ja Kim Eriksen (oik.)

Shopifyn pääkonttorin vierailun varsinaisena agendana oli konttorin ja yhtiön toimintatapojen ymmärtäminen. Lähellä kauppiasta ja luomassa kaupan tulevaisuutta saivat todellakin uuden merkityksen kierroksen yhteydessä.

Mukavaa oli myös jutella muiden partner-toimistojen kanssa ja verrata esimerkiksi kokemuksia brittien sekä saksalaisten kanssa globaalin verkkokaupan mahdollisuuksista.

Pääkonttorin tiloissa

Varsinaisiin paljastuksiin luvatuista uudistuksista ei varsinaisesti vielä päästy. Kovasti kuitenkin lupailtiin, että viime vuoden uudistukset ja päivitykset eivät ole mitään piakkoin julkistettaviin verrattuna. Taikasanat, jotka Shopifyn edustajien kanssa jutellessa nousivat toistuvasti esiin, olivat kasvun skaalaaminen ja sen mahdollistaminen.

Pysykää kuulolla! Kohta paukkuu!

Tiistain Partners Day käynnistää tapahtuman virallisen osuuden täydellä voimalla. Tänä vuonna toiminta on levittäytynyt ympäri Torontoa ja asiantuntijamme vierailevat lukuisissa erilaisissa esityksissä, workshopeissa ja tapaamisissa. Uutisia ja lisätietoja Shopifyn tulevaisuudesta on luvassa vielä tämän viikon aikana.

Parhaiten pysyt kartalla tapahtumista seuraamalla Woolmania Instagramissa, jonka Growth Hackerimme Mikko on ottanut haltuunsa Shopify Uniten ajaksi. 

Onko jotain, johon juuri sinä kaipaisit vastausta? Laita meille Instagramissa kysymyksiä ja me kysymme Shopifyn omilta asiantuntijoilta. 

Teksti: Mikko Rekola, Growth Hacker / Woolman

Lue aiemmista Shopify Unite -tapahtumista: