Kuusi säväyttävää vaatteita myyvää Shopify-verkkokauppaa

Kuusi säväyttävää vaatteita myyvää Shopify-verkkokauppaa

Näitä verkkokauppoja yhdistää kauneus, toimivuus ja selkeä brändi-ilme. Lisäksi ne kaikki ovat Shopify-verkkokauppoja. Vaatteita ja muotia myyville verkkokaupoille on tärkeää saada ilme ja tunnelma välitettyä visuaalisin keinoin kuluttajalle verkkokaupassa.

Shopifyn teemat mahdollistavat yksilöllisen brändi-ilmeen luomisen verkkokauppaan, jolloin yhdenmukaisuus verkon ja mahdollisen kivijalan välillä säilyy. Verkkokauppojen taustalla rullaa järjestelmiä, jotka mahdollistavat kullekin kaupalle ketteryyden ja tehokkaan kaupankäynnin kauniin ulkoasun lisäksi. 


 

Halo from North

Halo from North saa inspiraationsa Lapin erämaasta, mikä näkyy myös verkkokaupan ulkoasussa. Halo myy laadukkaita ja ajattomia naisten vaatteita ja asusteita.

Kahdeksan eri mallistoa on esitteillä kauniisti ja harmonisesti verkkokaupassa. Mallistojen selaaminen on tehty miellyttäväksi ja sulavaksi Shopifyn avulla, tunnelma vaihtuu toiseen lähes huomaamatta.

kuva: Halo from North

Voglia

Voglia haluaa valmistaa kertakäyttömuodin sijaan tuotteita, joiden arvo näkyy materiaaleissa ja työn laadussa. Suomalaisen suunnittelun ajattomuus ja vaatteiden oikea istuvuus ovat myös Voglian toiminnan ytimessä. Vuonna 1983 perustetulla perheyrityksellä on jo kolmen sukupolven kokemus alalta.

Voglian verkkokaupan jopa minimalistinen ulkoasu antaa tuotteille niiden ansaitseman tilan. Shopifyn avulla verkkokauppa on voitu räätälöidä toimivaksi, mutta myös tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Kuva: Voglia

Store of Hope

Store of Hope pyrkii voimaannuttamaan vähäosaisia valmistajia kehitysmaissa ja tekemään eettisestä shoppailusta ja valintojen tekemisestä helpompaa kuluttajille. Vuonna 2017 perustettu Store of Hope aloitti toimintansa myymällä turvakodissa asuvien nepalilaisten naisten tekemiä koruja. 

Verkkokaupan pehmeät ja maanläheiset sävyt kuvastavat hyvin Store of Hopen brändiä ja arvomaailmaa. Koko- ja hintatietojen lisäksi Store of Hopen tuotesivuilta löytyy tietoa tuotteiden hoitamisesta ja niiden valmistuksesta.

Lue lisää Store of Hopesta Woolmanin blogista.

Kuva: Store of Hope

Kaiko

Syksyllä 2016 alkunsa saanut Kaiko Clothing myy eettisesti ja ekologisesti valmistettuja vaatteita. Osa yrityksen tuotoista menee hyväntekeväisyyteen. Kaiko erottuu murretuilla väreillä ja selkeällä tyylillä.

Uusi ja raikas Kaiko verkkokauppa avattiin syksyllä 2018. Lisää voit lukea Kaikosta ja verkkokauppaprojektista Woolmanin blogista.

Kuva: Kaiko Clothing

Punavuoren peikko

Helsingin Punavuoresta lähtöisin oleva Punavuoren peikko myy verkkokaupassaan useiden eri vaatemerkkien lastenvaatteita, lastenvaunuja, lifestyletuotteita, naisten- sekä miestenvaatteita.

Vuonna 2007 perustettu yritys valitsee tarkoin kriteerein myymänsä merkit, ekologisuus ja eettisyys ovat keskiössä. Verkkokaupan ulkoasu on onnistuttu saamaan yhdenmukaiseksi ja leikkisäksi, vaikka verkkokaupassa myydäänkin eri vaatemerkkien tuotteita.

Kuva: Punavuoren peikko

Gugguu

Gugguu-verkkokaupan ovat perustaneet siskokset, joilla molemmilla on kolme lasta. Idea syntyi, kun siskoksilla oli vaikeuksia löytää laadukkaita, kestäviä ja tyylikkäitä lastenvaatteita jälkikasvulleen.

Gugguun verkkokaupassa tuotteet on lajiteltu kokojen mukaan, mikä tekee sopivien vaatteiden selailusta entistä helpompaa. Verkkokaupan etusivulla tuotteet ja värit vaihtuvat harmonisesti hennosta vaaleanpunaisesta sammalen vihreään.

Kuva: Gugguu

Lue myös: