Shopify-verkkokaupan perustaminen

D2C verkkokaupan hyödyt

Shopify on sopiva verkkokauppa sinulle, joka haluat tehdä kasvua, parantaa asiakaskokemusta ja kehittää kauppaasi teknisten ongelmien kanssa painimisen sijaan.
 

Hyödyt verkkokauppiaalle

 • Skaalautuminen. Laajenna liiketoimintaasi kansainvälisesti tai saavuta hurjia myyntipiikkejä, Shopify kasvaa mukanasi saumattomasti.
 • Monikanavainen myynti. Myy suoraan Instagramissa, Facebookissa, Amazonissa ja niissä kanavissa, joissa asiakkaasi jo ovat.
 • Muokattavuus. Et tarvitse IT-asiantuntijan taitoja muokataksesi kauppaasi.
 • Valmis paketti. Myös palvelintila ja tietoturva sisältyvät Shopifyn hintaan.
 • Luotettavuus. Shopifyhin luottaa jo miljoona verkkokauppiasta ympäri maailman.

Me Woolmanilla rakennamme verkkokauppoja, jotka tukevat kannattavaa kasvua ja erottuvat kansainvälisessä kilpailussa. Olemme Pohjoismaiden suurin Shopify Plus Partner, mutta samalla itsekin verkkokauppiaita ja ymmärrämme tarpeesi. Kuljemme mukanasi koko matkan lähtöpisteestä kansainväliseen menestykseen.

 

Mihin tilanteeseen Shopify-verkkokaupan perustaminen sopii?

Uusi kasvua edistävä verkkokauppa
Kun haluat uuden verkkokaupan, joka tukee markkinointia, brändiä ja skaalautuu kasvusi mukana. Sinulle on tärkeää, että verkkokauppa helpottaa arjen tekemistä. Silloin voit keskittyä myynnin kasvattamiseen ja liiketoimintasi kehittämiseen.

Uusi nopeiden kokeilujen verkkokauppa
Haluat kokeilla uusien tuotteiden myyntiä, testata uutta markkinaa tai myyntikampanjaa. Tarvitset nykyisen järjestelmän rinnalle nopeasti ja ketterästi verkkokaupan, jolla kokeilla ja menestyä.

Monikanavainen myynti ja headless commerce
Shopify on yksi maailman parhaista ratkaisuista headless commercen toteuttamiseen. Tuo brändisi ja ostomahdollisuus mille tahansa laitteelle tai alustalle, esimerkiksi mobiilisovelluksiin, ja luo ainutlaatuisia ostokokemuksia.
 

 

 

Näin syntyy verkkokauppa Woolmanin kanssa

DISCOVERY

Perehdymme huolellisesti liiketoimintasi tarpeisiin ja tavoitetilaan. Kokeneet asiantuntijamme osaavat suositella juuri sinun liiketoimintaasi tukevat ominaisuudet verkkokauppaasi. Näytämme konkreettisesti, miten otat kaiken irti hyödyllisistä ominaisuuksista Shopify- tai Shopify Plus -verkkokaupassa.

DESIGN

Luova ja monipuolinen design-tiimimme herättää brändisi eloon verkossa ja suunnittelee monikanavaisen asiakaskokemuksen. Meille design tarkoittaa näyttävän brändi-ilmeen lisäksi myös sujuvaa käyttökokemusta ja konvertoituvaa ostoprosessia. Verkkokaupan onnistunut design rakentuu näiden kolmen kokonaisuuden ympärille: 

 • Asiakaskokemus
 • Brändi-ilme
 • Mobiilioptimointi ja konversio

BUILD

Jämäkkien ja kokeneiden projektipäälliköidemme käsissä verkkokauppa rakentuu nopeasti. Olemme tehneet yli sata Shopify-verkkokauppaa. Rakennamme kaupan tarpeidesi mukaan, siirrämme tuote- ja asiakastiedot Shopify-alustalle ja kytkemme käyttöön tarvitsemasi myyntikanavat. Tarvittaessa integroimme verkkokauppasi taustajärjestelmiisi. Meillä on ymmärrys siitä, miten menestyneet verkkokaupat toimivat ja tätä osaamista tahdomme jakaa sinulle koko projektin ajan. Toimitukseemme sisältyy aina:

 • Kiinteä aikataulu
 • Kiinteä hinta
 • Verkkokauppiaan oppimista ja kehittymistä edistävä toteutustapa

LAUNCH

Ennen julkaisua koulutamme sinut ja henkilöstösi hyödyntämään uutta Shopify-verkkokauppaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kun kauppa on julkaistu, autamme sinua menestymään. Tarjoamme saumattoman siirtymän asiakashankinnan ja verkkokaupan kehittämiseen kasvupalveluidemme ja Success & Support -palveluidemme parissa. 

 

Ota yhteyttä

 

 

Shopify-asiakkaitamme:

Ommellinen


Ommellisen näyttävät kuosit päätyvät asiakkaalle joko valmiina vaatteina ja asusteina tai kankaina. Woolman rakensi yrityksen ensimmäisen verkkokaupan neljässä viikossa. Ommellisen Shopify-kaupassa tarina ja brändi-ilme tulevat selkeästi esiin. Kankaan ostaminen toteutettiin asiakkaalle luonnollisella tavalla. Tutustu Ommellisen asiakastarinaan.  

 

OP joukko-osto verkkokauppa

Toteutimme OP:n liiketoiminnalle täysin uudenlaisen verkkokaupan. OP Joukko-osto -verkkokaupassa myytävän tuotteen lopullinen hinta määräytyy sen mukaan, kuinka moni kuluttaja sitoutuu kyseistä tuotetta ostamaan.

 

 


 Toteutimme Euroopan suurimman yhden tuotteen flash sale -myynnin tunnetulle suomalaiselle brändille. Rakensimme kampanjalle Shopify Plus -verkkokaupan, jonka ostoprosessi optimoitiin tukemaan suuria kävijä- ja myyntipiikkejä. Tästä referenssistä kerromme pyydettäessä lisää luottamuksellisesti. Miksi valita Shopify?

  Lue tarkemmin Shopify-verkkokaupan ja Shopify Plus -ratkaisun ominaisuuksista. 


  Haluatko kuulla, miten sinun verkkokauppasi rakentuisi?

   Ota yhteyttä