Woolman Oy

Shopify-verkkokauppa

Verkkokaupan perustaminen helpottuu teknologian kehittyessä. Helppokäyttöisyyden edelläkävijä on Shopify. 

 

 

Mikä on Shopify?

Shopify on pilvipohjainen verkkokauppa-alusta. Shopifyta varten ei tarvitse hankkia webhotellipalvelua. Sen kanssa ei tarvitse huolehtia palvelimen teknisestä ylläpidosta tai esimerkiksi tietoturvasta. Shopifyn kanssa ei tarvitse perehtyä liiaksi teknisiin asioihin - voitkin keskittyä kaupankäyntiin ja asiakkaisiin. 

Shopify-verkkokaupan perustaminen vie parhaimmillaan vain muutaman tunnin. Käyttääkseen Shopifyta ei tarvitse olla IT-guru. Käyttöönotto käy jopa henkilöltä, jolle verkkokauppa ei ole ennestään tuttua. 

Helppokäyttöinen, joustava ja nopea - niillä sanoilla Shopifyta ovat kuvanneet sitä käyttävät, erikokoiset suomalaiset verkkokauppiaat. Voit lukea lisää Shopify-kokemuksista täältä.

Miten Shopify toimii?

Shopify-verkkokauppaa hallitaan verkkoselaimessa. Verkkokaupan ulkoasun voi valita Shopifyn omista teemoista, joista osa on maksullisia. Verkkokaupan rakennetta voi muuttaa eri osioita lisäämällä ja siirtelemällä. Voit tutustua teeman valintaan tässä artikkelissa

Shopifyn avulla sekä fyysisten että digitaalisten tuotteiden myyminen on helppoa. Verkkokaupan yhteydessä on helppo pitää myös blogia tai erilaisia sisältösivuja. Niiden avulla voit kertoa enemmän vaikkapa tuotteistasi ja yrityksesi tarinasta.

Verkkokaupan ominaisuuksia voi parannella oman kaupan tarpeiden mukaan Shopifyn App Storesta löytyvillä sovelluksilla, jotka on nopea asentaa kaupan käyttöön. 

Myy siellä missä asiakkaasi ovat! 

Itse kaupan hallinta on helppoa. Samaan kauppaan voi liittää useita eri myyntikanavia, sales channels, perinteisen verkkokaupan lisäksi. Myyntiä voi tehdä esimerkiksi Instagramissa, Facebookissa ja Pinterestissä. Eri kanavia voi hallita samasta paikasta eli omasta Shopify-verkkokaupasta. Lisäksi kaupan avulla on mahdollista liittää Buy button -nappeja mihin ikinä.  Lue lisää myyntikanavista täältä. 

Kun kauppa käy, pystyy kaupan analytiikkaan sukeltamaan syvälle Shopifyn oman analytiikan kautta. Tarkkoja lukuja seuraamalla kauppias voi panostaa työmääräänsä oikeaan paikkaan lisätäkseen kävijämääriä ja myyntiä. 

Verkkokauppaa voi hallita myös mobiilissa ja tabletissa Shopify-sovelluksella. 

Shopify-sovellus

Suomalaiset ominaisuudet ja maksutavat

Vaikka Shopify onkin englanninkielinen, on siihen saatavissa suomalaiset toimitus- ja maksutavat. Esimerkiksi Checkoutin maksunvälityspalvelut on saatavilla Shopify-verkkokauppaan. Tutustu tarkemmin verkkokaupan maksutapoihin tässä artikkelissa

Nordic Shipping App on Woolmanin tekemä Shopify-sovellus, jonka avulla Shopify-verkkokauppaan on liitettävissä suomalaiset toimitustavat ja osoitekortit. Sama sovellus toimii myös ulkomaille lähetettävissä tuotteissa, sillä sen avulla voi helposti täyttää ja käyttää EU:n ulkopuolelle tarvittavia kauppakirjoja sekä tullin vaatimia liitteitä.

Woolmanin Shipping Appia käyttävistä verkkokauppiaista voit lukea lisää Woolmanin blogista. Esimerkiksi tamperelainen Backstage Rock Shop käyttää sovellusta verkkokaupassaan. 

Shopifyn hinnoittelu 

Halvimmillaan Shopifyn ominaisuuksia pääsee hyödyntämään yhdeksän dollaria kuussa maksavalla Shopify Lite -sopimuksella. Lite-vaihtoehdolla Shopifyn ominaisuudet saa käyttöön olemassa olevaan verkkokauppaan tai sosiaaliseen median myyntikanaviin.

Perinteisen Shopify-verkkokaupan kuukausihinta on 29 dollaria kuukaudessa. 

Shopify Plus -kaupparatkaisu on tarkoitettu suurille verkkokaupoille. Plus-ratkaisu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Woolman on Suomen ainoa Shopify Plus Partner. 

Sopiva verkkokaupparatkaisu kannattaa valita tuote- ja asiakasmäärät huomioonottaen. Autamme mielellämme oikean vaihtoehdon löytämisessä. 

Shopify-verkkokauppoja

Kokeile Shopifyita ilmaiseksi

Tarjoamme Shopifyihin kuukauden mittaista ilmaista kokeilujaksoa. Sen aikana voit kokeilla miltä Shopifyin käyttö tuntuu, rakentaa sinulle sopivan verkkokaupan, tehdä testitilauksia ja harjoitella tilausten käsittelyjä. Kokeilu ei sitouta mihinkään, mutta voit halutessasi julkaista valmiin kauppasi kokeilujakson jälkeen.

Tilaa ilmainen kokeilu

Suomalaisia Shopify-kauppoja 

Shopify-verkkokaupan helppoutta ja notkeutta ovat olleet ilolla vastaanottamassa useat suomalaiset kauppiaat.

Juupajoella edelleen päämajaansa pitävä kuukautiskuppeja ja niiden oheistuotteita valmistava Lunette on käynyt jo tovin Shopifylla. Lunettella on useita markkina-alueita ympäri maailmaa. Yrityksen toimitusjohtaja Heli Kurjanen kehuu Shopifyta. 

- Kaikista helpointa meidän kannalta on ollut se, että informaation ja ostamisen helppouden voi yhdistää, Heli Kurjanen sanoo.

Eettisten tuotteiden verkkokaupan takana ovat Eeva ja Anna. He valitsivat Shopifyn, koska heidän verkkokauppansa Store of Hope on monikauppiasverkkokauppa. Saman kaupan alla tuotteitaan myy useampi tuottaja.

Zombie Dash on puolalainen lastenvaatemerkki, jota Salla Romppanen toi maahan. Romppanen päätti perustaa verkkokaupan Zombie Dashin tuotteille - asiakkaiden toiveesta! Romppaselle verkkokauppa tehtiin avaimet käteen -periaatteella. 

Voit tutustua asiakkaisiimme tarkemmin Woolmanin blogissa

 

Jos haluat tietää, onko Shopify sinulle sopiva verkkokaupparatkaisu, ota yhteyttä! Se onnistuu alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyden näihin kavereihin:  

Matti Harjunen

Matti Harjunen

matti.harjunen@woolman.io

050 083 4382

Teemu Tolonen

Teemu Tolonen

teemu.tolonen@woolman.io

044 358 0869

Ota yhteyttä!

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?