Shopify-verkkokaupan perustaminen

Shopifyn avulla saavutat verkkokauppa tavoitteesi, aina liiketoimintakonseptista konversioon. Me näytämme, kuinka se tehdään.

Olet hyvissä käsissä, ja hyvässä seurassa

Kalevala Shopify Plus D2C-verkkokauppa
Kyrö Distillery D2C-verkkokauppa
Feelia Shopify verkkokauppa asiakas
Ruohonjuuri D2C-verkkokauppa
Forsman tee D2C Woolman
Woolman D2C brands your brand

Mikä on Shopify?

Miksi yrittäjät rakastavat Shopifya?

Sopiiko Shopify minulle?

Usein kysytyt kysymykset

IT-firmat tekevät laadukasta koodia ja design yritykset luovat tyylikästä designia. Me rakennamme verkkokauppoja, jotka myyvät hyvin. Pelkkä alusta ei riitä vaan sitä täytyy myös osata hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme tunnistaneet, että voimme auttaa kaltaisiasi yrityksiä ottamalla tiukasti kädestä kiinni ja kulkemalla kaupallista matkaasi yhdessä, käsi kädessä. Autamme sinua rakentamaan verkkokauppakoneiston, joka toimii kuin rasvattu, aina konseptin luomisesta konversioon saakka. 

Shopify-verkkokaupan perustamiseen menee parhaimmillaan vain muutama tunti. Shopify-kaupan lanseeraaminen ei edellytä IT-gurun taitoja, mutta Shopify-asiantuntijan apu on todennäköisesti tarpeen, jotta liiketoimintakonseptistasi saadaan rakennettua tehokas verkkokauppakoneisto – siinä vaiheessa me astumme esiin. Tarjoamme neuvoja ja apua unelmiesi verkkokaupan rakentamiseen, tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Shopify-kaupan perustamiseen tarvittava aika riippuu verkkokauppasi tarpeista ja toiveista. 

Shopifyssa sinun ei tarvitse huolehtia verkkokaupan palvelimien teknisestä ylläpidosta tai tietoturvasta. Shopify on pilvipohjainen alusta, joten sinun ei tarvitse perehtyä liikaa teknisiin yksityiskohtiin - voit sen sijaan keskittyä asiakkaisiin ja kasvattamaan myyntiäsi.

Ei huolta! Shopify on täysin pilvipohjainen, minkä ansiosta saat sekä riittävän tietoturvan että palvelintilan käyttöösi, kun perustat verkkokaupan Shopify-alustalle. Tämä kaikki sisältyy hintaan.

Jep! Shopify on luottoratkaisu kansainvälistä myyntiä tavoitteleville verkkokauppiaille. Shopifyn avulla voit luoda lippulaivakauppoja tärkeimmille markkina-alueille ja lisätä palveluun paikalliset kielet, maksupalveluntarjoajat ja toimitustavat markkinan mukaan. Voit myös myydä vain yhdestä kaupasta käsin, lokalisoida kävijöiden kielen sovelluksien avulla ja käyttää Shopify Payments -ominaisuutta, joka näyttää hinnat asiakkaan valuutassa. Olemme auttaneet yli 250 brändiä skaalaamaan liiketoimintaansa globaaleilla markkinoilla. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

Lyhyt vastaus: mitä tahansa. 

Halusitpa sitten myydä verkossa, kivijalkamyymälässä tai tukkukauppiaiden, jälleenmyyjien, sosiaalisen median tai markkinapaikkojen kautta – Shopifyssa kaikki onnistuu. Voit hallinnoida kaikkia myyntitapahtumia eri myyntikanavista, kuten Google Shopping, Instagram ja Amazon, keskitetysti yhdestä paikasta. Jos et löydä sopivaa integraatiota, me kehitämme sellaisen sinulle. Voit myös lisätä Shopifyn Buy Buttonin mille tahansa sivustolle. 

Ehdottomasti! Ne ovat markkinoiden parhaat. Voit helposti analysoida yrityksesi talouslukuja ja myyntiä perehtymällä Shopifyn tuottamaan analytiikkaan ja raportteihin. Lisäät niiden avulla myös kuluttajaymmärrystäsi: näet, mistä kävijät ovat tulleet, miten he käyttäytyvät ja paljon muuta. Tutustumalla paremmin asiakkaisiisi saat kilpailuetua, ja voit optimoida verkkokauppaasi pidemmälle ja lisätä myyntiä. Haluatko tehostaa myyntiä ja optimoida verkkokauppasi? Tutustu growth hacking -palveluihimme autamme sinua kasvattamaan verkkokauppaasi. 

Ilman muuta sopii. Miljoonat kaupat ja tunnetut brändit, kuten Kylie Jenner, Heinz, Gymshark, Allbirds ja Lindt, käyttävät Shopify- tai Shopify Plus -alustaa liiketoimintansa skaalaamiseksi eri markkinoilla ja maanosissa.

Mietitkö yhä, onko Shopify riittävän järeä ratkaisu sinun liiketoimintasi tarpeisiin?  Ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Erittäin hyvä kysymys! Shopify ja Shopify Plus ovat perussisällöltään samankaltaiset. Sekä Shopifyssa että Shopify Plus -palvelussa on samat mittaristot (dashboard) ja verkkokauppatoiminnallisuudet. Suurin ero on se, että Shopify Plus tarjoaa huomattavasti enemmän joustavuutta ja tukea sekä enemmän vapauksia muokata verkkokaupan perustana olevaa koodia (vaikkapa kassanäkymän personointia).

Eli jos sinulla on myyntiä eri markkina-alueilla ja tarvitset tehokkaita automaatiotyökaluja tai yrityksesi vaatii järeämmän alustan, Shopify Plus soveltuu todennäköisesti paremmin tarpeisiisi. Lue lisää Shopify- ja Shopify Plus -alustan eroista täältä.

Shopifylla on kolme palvelupakettia, joiden välillä voit vaihtaa milloin tahansa: 

Basic - 29 $/kk, 

Shopify - 79 $/kk 

Advanced Shopify - 299 $/kk.

Tutustu hinnoittelurakenteeseen.

Nopea lanseerata: Riippumatta siitä, pilotoitko D2C-liiketoimintaa vai testaatko uusia markkinoita, Shopifyn avulla voit tehdä sen turvallisesti ja nopeasti.

Käyttäjäystävällinen: Testaa, tee tarvittaessa muutoksia verkkokauppaan ja opi uutta. Sinun ei tarvitse olla IT-guru tai lähettää tukipyyntöä joka kerta, kun huomaat jotain parannettavaa.

Yhteydet kaikkiin tärkeisiin myyntikanaviin: Amazoniin, Instagramiin, Facebookiin ja eBayhin.

Rajattomat mahdollisuudet: Sovellusten ja valmiiden integraatioiden avulla voit yhdistää verkkokauppasi suosittuihin markkinointityökaluihin ja yritysohjelmistoihin sekä liittää kauppaasi lisäominaisuuksia.

Räätälöitävä: Valitse sadoista eri teemoista tai luo oma teemasi, jotta verkkokauppasi näyttää ja tuntuu ainutlaatuiselta käyttäjäkokemusta myöten. Muokkaa etusivua, eli kaupan julkisivua, helposti Shopifyn drag and drop -editorilla.

Lue lisää Shopifyn hyödyistä täältä.

Ei hätää, me autamme! Ota yhteyttä