Woolman Oy

Shopify-verkkokauppa

Verkkokaupan perustaminen helpottuu teknologian kehittyessä. Helppokäyttöisyyden edelläkävijä on Shopify. 

 

 

Mikä on Shopify?

Shopify on pilvipohjainen verkkokauppa-alusta. Shopifyn kanssa ei tarvitse perehtyä liiaksi teknisiin asioihin – voitkin keskittyä kaupankäyntiin ja asiakkaisiin. Shopify-verkkokaupan perustaminen vie parhaimmillaan vain muutaman tunnin. 

Käyttääkseen Shopifyta ei tarvitse olla IT-guru: Shopifyta varten ei tarvitse hankkia webhotellipalvelua. Sen kanssa ei tarvitse huolehtia palvelimen teknisestä ylläpidosta tai esimerkiksi tietoturvasta. Käyttöönotto käy jopa henkilöltä, jolle verkkokauppa ei ole ennestään tuttua. 

Helppokäyttöinen, joustava ja nopea – näillä sanoilla Shopifyta ovat kuvanneet sitä käyttävät verkkokauppiaat. Voit lukea lisää Shopify-kokemuksista täältä sekä Asiakastarinat-sivultamme

Miten Shopify toimii?

Shopify-verkkokauppaa hallitaan verkkoselaimessa. Verkkokaupan ulkoasun voi valita Shopifyn omista teemoista, joista osa on maksullisia. Verkkokaupan rakennetta voi muuttaa eri osioita lisäämällä ja siirtelemällä. Voit tutustua teeman valintaan tässä artikkelissa

Shopifyn avulla sekä fyysisten että digitaalisten tuotteiden myyminen on helppoa. Verkkokaupan yhteydessä voit pitää myös blogia ja hyödyntää erilaisia sisältösivuja. Niiden avulla voit kertoa enemmän vaikkapa tuotteistasi ja yrityksesi tarinasta. Lue lisää Shopifyn blogiominaisuuksista Woolmanin verkkokauppa-aiheisesta blogista. 

Verkkokaupan ominaisuuksia voi parannella oman kaupan tarpeiden mukaan Shopifyn App Storesta löytyvillä lisäsovelluksilla, jotka on nopea asentaa kaupan käyttöön. 

Myy siellä missä asiakkaasi ovat! 

Itse kaupan hallinta on helppoa. Samaan kauppaan voi liittää useita eri myyntikanavia perinteisen verkkokaupan lisäksi. Myy esimerkiksi Instagramissa, Facebookissa ja Amazonissa. Myyntikanavia voi hallita samasta paikasta eli omasta Shopify-verkkokaupasta. Lisäksi kaupan avulla on mahdollista liittää Buy button -nappeja mille tahansa muulle sivulle, esimerkiksi yhteistyökumppanin sivustolle tai vaikuttajan blogiin.  Lue lisää myyntikanavista täältä.

Kun kauppa käy, pystyy kaupan analytiikkaan sukeltamaan syvälle Shopifyn oman analytiikan kautta. Tarkkoja lukuja seuraamalla kauppias voi panostaa työmääräänsä oikeaan paikkaan lisätäkseen kävijämääriä ja myyntiä. 

Verkkokauppaa voi hallita myös mobiilissa ja tabletissa Shopify-sovelluksella. Shopifyn hallinta on saatavissa myös suomeksi. 

Shopify-sovellus

Suomalaiset ominaisuudet ja maksutavat

Shopifyhin saatavissa suomalaiset toimitus- ja maksutavat. Esimerkiksi Checkoutin maksunvälityspalvelut on saatavilla Shopify-verkkokauppaan. Tutustu tarkemmin verkkokaupan maksutapoihin tässä artikkelissa

Nordic Shipping App on Woolmanin tekemä Shopify-sovellus, jonka avulla Shopify-verkkokauppaan on liitettävissä suomalaiset toimitustavat ja osoitekortit. Sama sovellus toimii myös ulkomaille lähetettävissä tuotteissa, sillä sen avulla voi helposti täyttää ja käyttää EU:n ulkopuolelle tarvittavia kauppakirjoja sekä tullin vaatimia liitteitä.

Woolmanin Nordic Shipping Appia käyttävistä verkkokauppiaista voit lukea lisää Woolmanin blogista. Esimerkiksi tamperelainen Backstage Rock Shop käyttää sovellusta verkkokaupassaan. 

Shopifyn hinnoittelu 

Perinteisen Shopify-verkkokaupan kuukausihinta on 29 dollaria kuukaudessa. 

Shopify Plus -kaupparatkaisu on tarkoitettu suurille verkkokaupoille. Plus-ratkaisu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Woolman on Pohjoismaiden suurin Shopify Plus Partner ja toimimme tiiviissä yhteistyössä Shopifyn oman henkilökunnan kanssa.

Sopiva verkkokaupparatkaisu kannattaa valita tuote- ja asiakasmäärät huomioonottaen. Autamme mielellämme oikean vaihtoehdon löytämisessä. Voit myös lukea Shopifyn ja Shopify Plus -ratkaisun vertailun blogistamme.

Shopify-verkkokauppoja

Kokeile Shopifyita ilmaiseksi

Tarjoamme Shopifyn kuukauden mittaista ilmaista kokeilujaksoa. Sen aikana voit kokeilla miltä Shopifyin käyttö tuntuu, rakentaa sinulle sopivan verkkokaupan, tehdä testitilauksia ja harjoitella tilausten käsittelyjä. Kokeilu ei sitouta mihinkään, mutta voit halutessasi julkaista valmiin kauppasi kokeilujakson jälkeen.

Tilaa ilmainen Shopify-demo

 

Voit tutustua asiakkaisiimme tarkemmin Woolmanin blogissa

Jos haluat tietää, onko Shopify sinulle sopiva verkkokaupparatkaisu, ota yhteyttä!  

Ota yhteyttä

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?