Woolman Oy

Yhteistyökumppanit

Näiden palvelujen joukosta löydät kokonaisuuden, jolla kehität ja kasvatat verkkokauppaliiketoimintaasi.

Shopify on sopiva verkkokauppa sinulle, joka haluat tehdä kasvua, parantaa asiakaskokemusta ja kehittää kauppaasi teknisten ongelmien kanssa painimisen sijaan. Shopifyta käyttää yli miljoona verkkokauppiasta maailmanlaajuisesti.

Shopify Plus on ratkaisu kasvua ja kansainvälistymistä hakeville brändeille. Shopify Plus on sinun ratkaisusi, jos haluat tehdä kasvua, parantaa asiakaskokemusta ja kehittää verkkokauppaasi teknisten ongelmien kanssa painimisen sijaan.

NetSuite on ERP eli toiminnanohjausjärjestelmä, joka soveltuu kaikille – varsinkin kansainvälisille markkinoille tähtääville ja kehittyville yrityksille. NetSuiten avulla varmistat, että tehokas toiminta ei jää ainakaan työkaluista ja menetelmistä kiinni.

OP:n palveluista löydät Shopify-verkkokauppaan soveltuvan OP Kassa -palvelun. OP Kassan avulla yhdistät kivijalkaliikkeet ja Shopify-verkkokaupan.

Suomalaisten suosimat maksutavat Shopify-verkkokauppoihin tarjaa Checkout Finland. Kun maksuliikenne sujuu jouhevasti, voit keskittyä myyntisi kasvattamiseen.

Yotpolla kiihdytät kasvuasi tuotearvioiden, visuaalisen markkinoinnin ja kanta-asiakasohjelmien sekä suosittele ystävällesi -toimintojen avulla.

Noston avulla näytät asiakkaalle sopivia tuotteita ja sisältöjä, juuri niitä mitä hän todennäköisimmin on halukas ostamaan ja näkemään.

Klarna mahdollistaa sen, että saat verkkokauppiaana maksusi etukäteen, kun taas asiakkaasi voivat maksaa myöhemmin Klarnan avulla. Tarjoamalla Klarnan joustavia maksutapoja asiakkaillesi voit nähdä keskiostoksesi kasvavan.

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?