Woolman Oy

Yhteisrekisterinpitäjyys Woolman Oy:n ja Facebookin kesken

EU-tuomioistuin (Court of Justice of the European Union) on päätöksellään todennut, että yritys, joka ylläpitää Facebook sivua, on yhteisrekisterinpitäjän roolissa Facebookin kanssa. Tämä tietosuojaseloste koskee vain Woolman Oy:n Facebook -yhteisösivuja ja koskee niitä henkilöitä, jotka ovat tykänneet tai ryhtyneet seuraamaan Woolman Oy:n hallinnoimaa Facebook -sivustoa.

Rekisterinpitäjä

Facebook Irlanti ("jäljempänä Facebook") ja Woolman Oy ("jäljempänä Woolman") ovat yhteisrekisterinpitäjiä soveltuvin osin Facebookissa olevien fani- ja yhteisösivujen osalta.

Facebook käsittelee henkilötietoja omien tietosuojaperiaatteidensa mukaisesti: https://www.facebook.com/privacy/explanation. Facebook on pääasiallisesti vastuussa tietosuojalainsäädännön noudattamisesta ja tietoturvallisuuden sekä rekisteröidyn oikeuksien toteuttamisesta palvelussa. Käyttäjä voi hallinnoida Facebookin tietosuoja-asetuksiaan Facebookissa.

Henkilötiedon käsittelyn tarkoitus, peruste, tietolähteet ja käsiteltävät tiedot

Woolman saa tietoonsa Facebookilta yksittäisen käyttäjän nimen, julkisen profiilikuvan sekä muut julkisesti näkyväksi määritetyt tiedot. Käytännössä elementit, jotka näkyvät kaikille muillekin käyttäjille. Voit itse ilmoittaa meille muitakin henkilötietoja sivujen kommenteissa tai pikaviestipalvelussa esimerkiksi asiakaspalvelutilanteessa. Emme käsittele henkilötietojasi Facebookin ulkopuolella, eikä tietoja yhdistetä tietoja muihin rekistereihin. Henkilötietojen käsittelyperusteena on oikeutettu etu. Käyttäjänä voit rajoittaa henkilötiedon käsittelyä poistumalla Woolmanin yhteisösivun tykkääjistä ja/tai seuraajista.

Henkilötietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

Rekisteröidyn oikeudet

Woolman toteuttaa seuraavia rekisteröidyn oikeuksia Markkinointirekisterin tietosuojaselosteen mukaisesti.  

Tietojen tarkastus- ja oikaisuoikeus
Kielto-oikeus
Poisto-oikeus
Oikeus tulla unohdetuksi
Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä
Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Mikäli rekisteröity haluaa käyttää oikeuksiaan ja saada lisätietoja Facebookin toteuttamasta henkilötietojen käsittelystä, tulee rekisteröidyn olla yhteydessä suoraan Facebookiinhttps://www.facebook.com/privacy/explanation

 

Päivitetty 11.12.2019

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?