Woolmanin
tarina

Superpowered Commerce Everywhere

Miksi valita Woolman?

Kasva kanssamme! Olemme Euroopan suurin Shopify Plus kumppani ja olemme tuplanneet liikevaihtomme joka vuosi

Brändejä autettuna ympäri maailman

250

appeja ja integraatioita

18

Verkkokaupan osaajaa, joista 10+ kauppiaita

86

Maatoimistoja: Suomi, Ruotsi, Alankomaat

3

Visiomme

Superpowered commerce everywhere.

Verkkokauppiaana haluat osaavimman Shopify-kumppanin, taitavimmat kehittäjät ja pitkäaikaisen liiketoiminnan kasvattajan, joka opastaa sinua alati muuttuvan verkkokauppamaailman kiemuroissa ilman kompurointia. Jonkun, joka ottaa sinua kädestä kiinni ja pohtii ratkaisuja kanssasi. Käytyäsi lukemattomia keskusteluja muiden Shopify-toimistojen kanssa alat lopulta miettiä, onko kaiken pakko olla niin monimutkaista. Eikö tosiaan ole olemassa yhtä Shopify-kumppania, joka tukisi sinua kokonaisuudessa? 

Tämän pitää ja tulee olla yksinkertaisempaa, eikö niin? Tässä me astumme mukaan kuvioihin. Autamme sinua aina liiketoimintakonseptin suunnittelusta konversioon saakka- ja kaikessa siltä väliltä. Kun Marsiin pian jo pääsee, olemme ensimmäisinä auttamassa sinua perustamaan sinne verkkokaupan. Shopify teknologia tarjoaa tehot verkkokauppaasi, ja me puolestaan tuomme kaupalliset supervoimamme maksimoimaan sen myynnin. Haluamme olla valitsemasi verkkokauppakumppani, joka kulkee rinnallasi ylä- ja alamäet. Käsi kädessä. Pallo on nyt sinulla.

Tarinamme

Brändilupauksemme:
Hand in hand

Meille arvomme ovat supervoimiamme

Rohkeus

Yksi supervoimistamme on se, että tiedämme, mitä teemme ja miten sen teemme. Asiakkaiden ei tarvitse itse tietää miten, he oppivat meiltä, ja me taas opimme aina jotain uutta heidän liiketoiminnastaan. Asiakkaan visio ja liiketoimintaosaaminen ovat hänen supervoimansa. Meidän supervoimamme taas on onnistuneiden kaupallisten liiketoimintaratkaisujen rakentaminen asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Teemme tämän aina yhdessä.

Yhdessä

Työyhteisömme osaajat edustavat monipuolisesti erilaisia taustoja ja alkuperiä. Se tekee meistä ainutlaatuisen ja vahvan yrityksenä. Jokaisella on omat, henkilökohtaiset supervoimansa, ja kun ne kootaan yhteiseen tiimiin, tuloksena on koko yrityksen käytössä oleva supervoima. Pysymme aina askeleen muita edellä, panostamalla oppimiseen ja jakamalla löydöksemme asiakkaiden kanssa. Autamme asiakkaitamme matkan jokaisessa vaiheessa.

Helppous

Olemme sitoutuneet suojelemaan kaupankäyntiä ja taistelemaan pahuutta vastaan. Meidän maailmassamme pahuus ilmenee monimutkaisuutena. Monimutkaisuutena liiketoiminnan pyörittämiseen ja parhaiden ratkaisujen löytämiseen kussakin taistelussa. Haluamme kumota myytin, jonka mukaan menestyvän verkkokaupan perustaminen ja ylläpitäminen on kallista, ikävää ja hankalaa. Meidän kanssamme se on helppoa ja jännittävää.

Hauskuus

Kaiken tämän on oltava myös hauskaa.

Kuinka muuten voisimme keksiä nerokkaita ratkaisuja, joita kehtaamme esitellä myös asiakkaillemme?