Woolman Oy

Woolmanin palvelut

Woolman retropeople pointing at things

Woolman palveluksessasi, kuinka voimme auttaa? 

Woolmanin missio on poistaa teknologiset esteet verkkokauppiaiden tieltä! Haluamme, että kauppiaat voivat keskittyä asioihin, jotka ovat oikeasti tärkeitä kaupanteon kannalta. 

Woolmanin palvelut: 

  • Verkkokauppastrategia, sen vaatimat toimenpiteet ja liiketoimintasuunnittelu
  • Verkkokaupan perustaminen ja käyttöönotto
  • Verkkokaupan kehitystyöt: Shopify-sovelluksien asennus ja käyttöönotto, verkkokaupan ulkoasu, halutun teeman ja tyylin luomistyö,  
  • Integraatiotyöt- ja -asennukset SaaS-palveluita hyödyntäen: asiakaspalvelu, digitaalinen markkinointi, varastonhallinta ja postitusratkaisut
  • Verkkokauppiaan jatkuva tuki
  • Kasvupalvelut

Ota yhteyttä, tehdään verkkokauppaunelmistasi totta! 


Tutustu meihin ja asiakkaisiimme!

Asiakkaitamme ovat verkkokaupat, jotka hakevat kasvua ja kansainvälistymistä. Olemme Shopify-asiantuntijoita ja Woolman on lisäksi Suomen ainoa Shopify Plus Partner. Tiimissämme on kokemusta verkkokaupan lisäksi myös kivijalkakaupoista.

Tutustu paremmin tyytyväisiin asiakkaisiimme ja onnistuneisiin verkkokauppaprojekteihin. Asiakastarinoita löydät Woolmanin blogista. Blogista löytyy yhtälailla Woolmanin tarinaa matkan varrelta - mitä olemme tehneet, missä olemme nyt ja minne olemme menossa. 

Tarkemmin ihmisiin Woolmanin tiimissä voit tutustua tiimisivulla! Kokoamme myös artikkeleita, jotka esittelevät jokaisen asiantuntijamme paremmin - ne löydät täältä.

 

Entä sitten? 

Emme vain rakenna sinulle verkkokauppaa... 
Haluamme auttaa yritystäsi sen strategiassa ja liiketoiminnan suunnittelussa. Autamme rakentamaan yrityksellesi verkkokaupan, joka tukee liiketoimintaa. Tarjoamme myös tukemme kaupan kasvattamiseen alati muuttuvassa bisnesmaailmassa. 

Tukea verkkokauppiaan arjessa! 
Jotta et joutuisi puurtamaan uuden tai vanhan verkkokauppasi kanssa yksin, voit ottaa käyttöösi Verkkokauppiaan jatkuva tuki -palvelun. Haluamme tehdä aktiivista työtä sen eteen, että juuri sinä menestyt. 

Vastaamme kauppasi todellisiin tarpeisiin. 
Et jää yksin verkkokauppaprojektin kanssa. Autamme sinua ja verkkokauppaasi sen yksilöllisissä tarpeissa kuten erilaisissa integraatioissa. Woolman-tiimin kokenut joukko auttaa sinut ja projektisi maaliin! 

Jotain muuta vielä? 
Osaamisemme ei jää pelkkään verkkokaupan rakentamiseen. Apua löytyy myös esimerkiksi hakukoneoptimointiin, digimarkkinointiin ja moneen muuhun. Käytämme mielellämme hyväksemme myös laajaa verkostoamme, josta löytyy ammattilaisia kaikkiin tarpeisiin. 

Sinun bisneksellesi sopiva verkkokauppa. 
Ei ole tavoitteidemme mukaista rakentaa verkkokauppaa kuukausitolkulla. Haluamme rakentaa kaupan tehokkaasti ja yhdessä sovitussa aikataulussa. 

 

Oletko valmis? Tehdään verkkokauppaunelmistasi totta!  

Ota yhteyttä

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?