Woolman Oy

Woolman Banking

Woolman Banking yhdistää Netsuiten ja pankkien maksuliikenteen

Woolman Bankingin avulla avaat pankkiyhteyden NetSuiten ERP-järjestelmän ja pohjoismaisten pankkien välillä sekä pitkälle automatisoit maksuliikennettä. Näin vähennät manuaalista työtä sekä inhimillisiä virheitä. Asentaminen on vaivatonta, eikä vaadi pitkäkestoisia muutostöitä NetSuiten ERP-järjestelmään.

Palvelun avulla saat käyttöösi nykyaikaiset monipankkiyhteydet turvallisesti. Yhden saman kanavan kautta tavoitat myös verkkolaskuoperaattoreiden palvelut sekä tarvittaessa viranomaisten tulorekisterit. 

Woolman Bankingin käyttöönotto ei sido sinua taloushallinnon palveluntarjoajaan. Voit jatkossakin järjestää yrityksesi taloushallinnon sisäisesti tai ulkoistetusti ja automatisoitu maksuliikenne pysyy käytettävissäsi. Palveluistamme löytyy kuitenkin myös Success & Support -konsultointi- ja tukipalvelut käyttöönottoon sekä käytön ohelle.

Woolmanin Banking -palvelu sisältää:

Woolman Banking luo automaatiota seuraaviin maksuliikenteen osa-alueisiin:

Woolmanin visio on tukea eurooppalaisia yrityksiä menestymään kansainvälisessä kilpailussa  ja tämä näkökulma on tuotekehityksen punainen lanka – myös jatkossa. Woolman Banking tuo pohjoismaiset maksuliikenneominaisuudet osaksi kansainvälistä liiketoimintaa tukien erinomaisesti Netsuite-ratkaisua.

Olisiko Woolman Banking sinulle sopiva ratkaisu?

Ota yhteyttä

 

 

 

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?