Woolman Oy

Verkkokaupan ja liiketoiminnan konsultointi

Kaipaatko osaavia silmäpareja katsomaan liiketoimintaasi ja verkkokauppaasi ulkopuolelta? Ota meidät avuksi tunnistamaan liiketoimintasi pullonkaulat ja kipupisteet kasvun tiellä. 

Haluamme auttaa yritystäsi ja sinua eteenpäin – toiminnan kautta! Käydään yhdessä läpi, missä yrityksesi on nyt ja millaisen tulevaisuuden voit milläkin peliliikkeillä saavuttaa. Tavoitteenamme ei ole antaa sinulle konsultoinnin päätteeksi paperinivaskaa täynnä numeroita, jotka eivät nopealla silmäyksellä kerro juuri mitään. 

Ota Woolmanin asiantuntijat ohjaamaan liiketoiminnallesi uusi suunta! Ota yhteyttä vaikka heti – yhteystiedot löydät myös tämän sivun lopusta. 

 verkkokauppakoulutus

Haastatteluiden, liiketoiminnan prosessien läpikäynnin, analytiikan, kirjallisten materiaalien ja vahvaan kokemuksemme pohjalta arvioimme monipuolisesti digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueita. Kuvaamme sinulle kehityskohteet ja painopiste-alueet, joihin yrityksesi tulisi seuraavaksi keskittyä. 

Sinulle ja yrityksellesi jää konsultoinnista kirjallinen raportti, muttet jää sen kanssa yksin. Käymme sen yhdessä läpi, jonka jälkeen saat konkreettisen toimenpidesuunnitelman jatkoa varten. 

Autamme sinua selviytymään kaupankäynnin murroksessa! Ota asiantuntijamme osaksi seuraavaa merkityksellistä liikettäsi.

Voit tarttua puhelimeen tai halutessasi ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Palaamme asiaan mitä pikimmiten! 

  Ota yhteyttä

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?