Woolman Oy

Verkkokaupan ja liiketoiminnan konsultointi

Kaipaatko osaavia silmäpareja katsomaan liiketoimintaasi ja verkkokauppaasi ulkopuolelta? Ota meidät avuksi tunnistamaan liiketoimintasi pullonkaulat ja kipupisteet kasvun tiellä. 

Haluamme auttaa yritystäsi ja sinua eteenpäin – toiminnan kautta! Käydään yhdessä läpi, missä yrityksesi on nyt ja millaisen tulevaisuuden voit milläkin peliliikkeillä saavuttaa. Tavoitteenamme ei ole antaa sinulle konsultoinnin päätteeksi paperinivaskaa täynnä numeroita, jotka eivät nopealla silmäyksellä kerro juuri mitään. 

Ota Woolmanin asiantuntijat ohjaamaan liiketoiminnallesi uusi suunta! Ota yhteyttä vaikka heti – yhteystiedot löydät myös tämän sivun lopusta. 

 verkkokauppakoulutus

Haastatteluiden, liiketoiminnan prosessien läpikäynnin, analytiikan, kirjallisten materiaalien ja vahvaan kokemuksemme pohjalta arvioimme monipuolisesti digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueita. Kuvaamme sinulle kehityskohteet ja painopiste-alueet, joihin yrityksesi tulisi seuraavaksi keskittyä. 

Sinulle ja yrityksellesi jää konsultoinnista kirjallinen raportti, muttet jää sen kanssa yksin. Käymme sen yhdessä läpi, jonka jälkeen saat konkreettisen toimenpidesuunnitelman jatkoa varten. 

Autamme sinua selviytymään kaupankäynnin murroksessa! Ota asiantuntijamme osaksi seuraavaa merkityksellistä liikettäsi. Saat yhteyden meihin täältä!

Matti Harjunen

Matti Harjunen

matti.harjunen@woolman.io

050 083 4382

Miika Malinen

Miika Malinen

miika.malinen@woolman.io

040 197 8670

 

Voit tarttua puhelimeen tai halutessasi ottaa yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Palaamme asiaan mitä pikimmiten! 

 

Jätä yhteystietosi alle, otamme sinuun mitä pikimmiten yhteyttä!

Ota yhteyttä

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?