Ura Woolmanilla

Etsitkö työpaikkaa, joka tarjoaisi elämääsi merkitystä ja osallisuutta? Woolmanilla ihmiset tulevat kuulluiksi, ja heidät otetaan mukaan luomaan vaikuttavaa liiketoimintaa.

Tiimityöllä tuloksiin

Ihmiset ovat supervoimamme

Kaikkialta maailmasta

Yksi Woolman

Minkälaista on työskennellä Woolmanilla?

★★★★★

Woolmanilla on aidosti matala organisaatio, jossa ei ole byrokratiaa. Voin ottaa yhteyttä keneen tahansa organisaatiossa, myös toimitusjohtajaamme Juhaan, ja kahdenkeskistä aikaa löytyy aina. Me kaikki tiedämme, minkä eteen työskentelemme. Minulle on merkityksellistä se, että tiedän panoksellani olevan vaikutusta.

PYRY QVICK

Service Manager, Woolman

★★★★★

Woolmanilla asiat muuttuvat – usein hyvin nopeasti. Kun muutos on jatkuvaa, vältämme tarpeettoman byrokratian. Keksimme parhaita käytäntöjä uusiin haasteisiin. Teemme uuden päiväkohtaisen suunnitelman, asetamme viikkotavoitteita, perustamme Slack-ryhmän – mikä tahansa tarkoitukseen sopii parhaiten. Luovumme myös tavoista, jotka eivät toimi tai aiheuttavat ärsytystä.

NIKO RISSANEN

Senior Developer, Woolman

★★★★★

Minua kosketti haastattelussani se, että COO kertoi minulle, että Woolmanilla ei puhuta resursseista vaan ihmisistä. Woolmanin inhimillinen puoli vakuutti minut siitä, että haluan olla osa tätä yritystä. Ja se on myös totta. En ole koskaan kuullut, että yrityksessä olisi työterveyshoitaja. Se on oivallinen esimerkki Woolmanin inhimillisestä puolesta ja varmastikin suomalainen juttu. Ei ihme, että Suomi on maailman onnellisin maa.

ALESSANDRO PAOLINI

Front-end developer at Woolman

★★★★★

Osa kehittäjistä työskentelee mieluummin geneerisissä ICT-yrityksissä, jotka kilpailevat palkalla. Näissä yrityksissä keskitytään tekemään sitä työtä, johon sinut on palkattu. Minä tarvitsen enemmän, haluan osallistua aidosti. Tällä hetkellä keskitymme työhyvinvointiin, ja tähän aiheeseen on osoitettu ryhmä kehittäjiä. Kulttuuriimme kuuluu ongelmien tunnistaminen ja ratkaiseminen yhdessä.

ERNO LEHTONEN

Front-end developer, Woolman

Palkkaamme väkeä!

Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa ja Isossa-Britanniassa