Woolman Oy

Tietosuojalauseke

Hei, olemme Woolman Oy! Y-tunnus 2817702-7. Tässä on verkkosivustomme tietosuojalauseke. Meillä on asiakasrekisteri ja markkinointirekisteri. Tässä tietoja siitä, miten keräämme, käytämme ja säilytämme tietoja verkkosivustomme kävijöistä ja asiakkaistamme. 

Mitä tietoja keräämme?

Kun ostat jotain verkkokaupastamme, osana osto- ja myyntitapahtumaa keräämme tietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.

Kun otat yhteyttä yhteydenottolomakkeella, saamme yhteydenotossa antamasi tiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. 

Kun selaat verkkokauppaamme, saamme automaattisesti tietoomme selaamisen käyttämäsi laitteen IP-osoitteen, käyttämäsi internet-selaimen ja käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmän. Nämä tiedot auttavat meitä määrittelemään sivustomme rakennetta paremmin. 

Mikäli saamme sinulta luvan, saatamme lähettää sinulle sähköposteja, jotka koskevat verkkokauppaamme, yrityksemme tarjoamia palveluita, uusia myytäviä tuotteitamme sekä muita kauppaan liittyviä päivityksiä.

Voit halutessasi koska vain poistua postituslistaltamme. Mahdollisuus tähän on meiltä saapuneiden sähköpostien yhteydessä tai ottamalla yhteyttä tämän tietosuojalausekkeen ylläpitäjään kirjallisesti.

Kuten monet muut verkkosivut, mekin käytämme “cookieita” eli evästeitä. Ne parantavat asiointiasi verkkokaupassamme ja keräävät tietoa kävijöistä ja käyntimääristä verkkosivullamme. Ole hyvä ja tutustu paremmin evästeisiin myöhemmin tässä tietosuojalausekkeessa.

Miten saamme sinulta luvan kerätä tietoja?

Kun annat meille henkilötietojasi verkkokaupassa asioidessasi (esimerkiksi otat yhteyttä yhteydenottolomakkeella, varmennat luottokorttisi, teet tilauksen, valitset toimitustavan tai palautat tilaamasi tuotteen) oletamme täten, että hyväksyt sen, että keräämme henkilötietosi.

Jos tarvitsemme henkilökohtaisia tietoja johonkin muuhun kuin edellä mainittuihin toimiin, kuten esimerkiksi markkinointiin, kysymme sinulta lupaa joko suoraan tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä antamasta tietoja. 

Huomaathan kuitenkin, että mikäli asioit verkkosivustollamme yrityksenä ja käytät palveluitamme yrityksenä, voimme olla sinuun yhteydessä toisena yrityksenä. Tällöin voimme tehdä markkinointiviestintää ilman, että olemme kysyneet yritykseltänne siihen lupaa. Tämän markkinointiviestinnän voi kuitenkin kieltää koska tahansa.

Miten voit kieltää meitä käyttämästä tietojasi? 

Sen jälkeen kun olet antanut meille luvan käyttää tietojasi tai olet suostunut esimerkiksi ottamaan vastaan sähköpostimarkkinointia, voit vapaasti muuttaa mieltäsi. Voit peruuttaa suostumuksesi antaa meidän ottaa sinuun yhteyttä, kerätä, käyttää tai luovuttaa tietoja sinusta. Voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä meihin woolman@woolman.io tai lähettämällä postia osoitteeseen:

Woolman Oy
Lutakonaukio 7 
40100 Jyväskylä

Voimme luovuttaa henkilötietosi eteenpäin mikäli laki vaatii, tai mikäli sinä loukkaat verkkokauppamme tietosuojalauseketta.

Minne tallennatte keräämänne tiedot?

Verkkokauppa-alustamme on Shopify Inc. Shopify tarjoaa meille verkkokauppa- ja kotisivualustan, jolla myymme ja esittelemme tuotteitamme ja palveluitamme.

Asiakkaistamme kerätyt tiedot tallentuvat Shopifyn tietojärjestelmään, tietokantoihin ja Shopify-verkkokauppa-alustan tallennustilaan. Tietosi on turvassa, sillä ne on tallennettu palomuurin taakse. Lisätietoja tästä löydät täältä (englanniksi).

Jos otat meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai tilaat meiltä tuotteita, tietosi tallentuvat myös Hubspot-järjestelmään. 

Keräämme analytiikkatietoja sivustomme kävijöistä esimerkiksi Google Analytics -palvelun avulla ja hyödynnämme myös Facebook Business Managerin tarjoamaa Facebook Pixel -palvelua. 

Haluatko muuttaa tai poistaa meidän sinusta keräämiä tietoja?

Voit esittää meille pyynnön, mikäli tahdot tarkistaa sinusta kerättyjä tietoja. Jos haluat, voit myös pyytää meitä korjaamaan tai poistamaan sinusta kerätyt tiedot.

Edellä mainituissa tapauksissa ota yhteyttä kirjallisesti alla olevaan osoitteeseen:

Woolman Oy
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä 

tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@woolman.io

Miten turvaamme verkkokaupassamme käyvien vierailijoiden tiedot?

Suojataksemme henkilökohtaiset tietosi, teemme kohtuullisia varotoimia ja noudatamme alan parhaaksi todettuja käytäntöjä varmistaaksemme, etteivät henkilötiedot vaarannu, ettei niitä käytetä väärin, niihin ei päästä käsiksi tai paljasteta, muuteta tai tuhota.

Jos annat meille maksutapahtuman yhteydessä luottokortittietosi, tiedonsiirto salataan käyttäen suojattua SSL-protokollatekniikkaa. Noudatamme PCI-DSS-vaatimuksia ja käytämme muita alalla yleisesti hyväksyttyjä standardeja.

Käytämmekö evästeitä?

Kyllä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita sivusto tai palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi tallennustilaan selaimesi avulla (mikäli olet sallinnut tämän toiminnon). Evästeet antavat sivustolle tai palveluntarjoajalle mahdollisuuden tunnistaa vierailijan  käyttämä selain, sekä kerätä tietyntyyppistä tietoa. Evästeet esim. auttavat sivustoa muistamaan ja käsittelemään ostoskoriin jättämäsi tuotteet.

Evästeet lisäksi auttavat meitä ymmärtämään kiinnostuksenkohteitasi sivustolla edellisiin tai nykyiseen vierailuusi perustuen. Näin voimme palvella sinua paremmin verkkokaupassamme. Käytämme evästeitä myös saadaksemme parempaa ja tarkempaa tietoa sivustollamme tapahtuvasta liikenteestä ja vuorovaikutuksesta. Näin voimme tarjota entistä parempaa verkkokauppakokemusta tulevaisuudessa.

Käytämme evästeistä saamiamme tietoja markkinoinnin parempaan kohdentamiseen. Sivustomme käyttöä seurataan muun muassa Hubspot-, Facebook Pixel - ja Google Analytics -palveluilla. Shopify verkkokauppa-alustan evästeiden käytöstä voit lukea lisää täältä (englanniksi).

Sivulla käytetään seuraavanlaisia evästeitä käyttökokemuksen ja mainonnan kohdentamiseen:

Osa käyttämistämme evästeistä on pakollisia, jotta sivusto toimii oikein ja halutulla tavalla.  

Kolmannen osapuolen palvelut ja linkit

Tavanomaisessa tilanteessa, kolmannen osapuolen toimijat keräävät, käyttävät ja esittävät asiakastietoja ainoastaan niiden tarpeen vaatimissa rajoissa. Tämä mahdollistaa kolmannen osapuolen toimijan tarjoaman palvelun parhaan käytön.

Kuitenkin jotkin kolmannen osapuolen toimijat, kuten maksunvälityspalveluntarjoajat ja muut maksutapahtuman suorittajat, käyttävät omia tietosuojalausekkeitaan. Jotta maksutapahtumat voivat toteutua, meidän on annettava tapahtumia varten tarvittavat tiedot. Annettuihin tietoihin pätevät maksutapahtuman ajan kolmannen osapuolen tietosuojalausekkeet.

Suosittelemme, että tutustut myös käyttämäsi maksunvälityspalvelun tietosuojakäytöntöihin ja siihen, kuinka he käyttävät henkilötietojasi.

Huomaathan, että jotkin palveluntarjoajat voivat sijaita muulla lainkäyttöalueella kuin verkkokauppamme, jossa asioit. Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen palveluita, joka sijaitsee eri lainsäädäntöalueella kuin käyttämäsi verkkokauppa, tietojasi saatetaan käyttää kyseisen palveluntarjoajan alueen lain piirissä.

Kun poistut verkkokauppasivustoltamme kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukseen, et ole enää verkkokauppamme tietosuojalausekkeen tai käyttöehtojen piirissä.

Muutokset tietosuojalausekkeeseemme

Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain, joten ole hyvä ja käy aika ajoin tarkistamassa, onko tähän lausekkeeseen tehty muutoksia.

Kun tähän tietosuojalausekkeeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, ne astuvat voimaan verkkokaupassamme välittömästi. Jos tietosuojalausekkeeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.

Jos verkkokauppamme yhdistyy tai tulee toisen yrityksen ostamaksi, henkilötietosi saatetaan siirtää tässä yhteydessä uusille omistajille, jotta verkkokauppamme voi edelleen myydä sinulle tuotteita.

Tätä tietosuojalauseketta on muokattu viimeksi 25. toukokuuta 2018.

Kysymykset ja palaute

Jos tahdot: päästä käsiksi, korjata, saada haltuusi tai poistaa sinua koskevia tietoja, mitä verkkokauppamme on sinusta kerännyt, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse woolman@woolman.io tai postitse:


Woolman Oy
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Tilaa uutiskirje