Tietoa

Tämä on Woolman

Kuka olisi 5 vuotta sitten uskonut, että tapaaminen juna-asemalla voisi synnyttää Euroopan suurimman Shopify-toimiston, jolla on toimipisteitä Euroopassa ja Isossa-Britanniassa?

Emme ainakaan me! Nyt valjastamme omat supervoimamme yli 250 kauppiaan käyttöön eri puolilla maailmaa. Meitä yhdistää intohimo kaupankäyntiin, ja innostamme toisiamme innovaatioihin kiivetäksemme uusiin korkeuksiin.

Woolmanin tiimi

Tiimimme on ainutkertainen joukko, johon kuuluu niin pitkän linjan ohjelmistokehittäjiä kuin alalle pyrkiviä harjoittelijoita, osaavia kasvuhakkereita ja palvelupäälliköitäkin sekä kaikkea näiden väliltä.

Itse asiassa monet woolmanilaiset ovat itsekin kokeneita kauppiaita. Autamme asiakkaitamme menestymään käsi kädessä – joka ikinen päivä.

Ura Woolmanilla

Mitä Woolman arvostaa kaikkein eniten? Ihmisiämme. Ratkaisumme luovat yhteyksiä, mutta ihmiset toteuttavat nämä yhteydet. Matalana organisaationa arvostamme monimuotoista ajattelua, ideointia ja konsepteja.

Woolman ei ole pelkkä teknologiayritys, vaan olemme yhteisö. Meillä ihmiset tulevat kuulluiksi ja heidät otetaan mukaan luomaan vaikuttavaa liiketoimintaa.

Minkälainen on Woolmanin yrityskulttuuri?

★★★★★

”Woolmanilla on mukava tunnelma. Kaikkien ideat ja ajatukset huomioidaan, jotta voimme tehdä entistäkin parempaa ja tehokkaampaa tiimityötä myös jatkossa.” 

MIIKA LEPPÄNEN

Shopify Integration architect at Woolman

★★★★★

”Woolmanin tiimi on kannustava ja avulias. Kokeneemmilta kehittäjiltä saa aina apua, ja tehtävää suorittaessa kehittyy samalla itse.”

JESSE NAAKKA

Front-end developer at Woolman