Woolman Oy

Take Away -verkkokauppa ravintolalle

Ravintolan verkkokauppa - Woolman

Avaa verkkokauppa ravintolallesi kolmessa päivässä

Korona on vaikuttanut yhteiskunnan rakenteisiin ennennäkemättömällä tavalla ja vaikutukset näkyvät erityisesti ravintola-alalla. Me Woolmanilla tarjoamme ratkaisua ravintoloitsijoille tähän tilanteeseen: Avataan yhdessä Shopify Take Away -verkkokauppa. Verkkokaupan avulla saat nopean kanavan annosten ulosmyynnille sekä asiakkaillesi vaivattoman tavan tehdä tilauksia. Näin esimerkiksi säästät henkilökuntasi aikaa puhelintilausten kirjaamisesta ja annat heidän keskittyä olennaiseen: annosten valmistamiseen ja asiakaspalveluun.

Kolmen päivän mittaisessa palvelussa rakennamme ravintolallesi Take Away -verkkokaupan perustan parhaiden käytänteiden mukaan. Tiiviin toteutusaikataulun mahdollistavat palvelua edeltävä esivalmistelujakso ja keskittyminen kaupan ydintoimintoihin. Palvelun jälkeen sinulla on verkkokauppa, jonka tärkeimmät toiminnot on asennettu, olemme perehdyttäneet sinut uuden kauppasi käyttöön ja saat valmiudet viimeistellä sekä jalostaa kauppaasi haluamaasi suuntaan.

Olet oman liiketoimintasi paras asiantuntija. Kun kaupan perusta on laitettu kuntoon, sinä voit keskittyä tarinaasi, myyntiin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Success & Support -palvelustamme saat tuen uuden kauppasi alkumetreille ja mahdollisuuden hankkia apua kehitystyöhön.

Shopify Take Away -verkkokaupppa on sinulle sopiva vaihtoehto, jos:

 

Shopify Take Away -verkkokauppapalvelu

 

Shopify Take Away -palvelun sisältö:

Kolmen päivän aikana rakennettava kokonaisuus:

Lisäksi hintaan sisältyy:

Hinta: 3 900 euroa (alv 0 %) 

Palvelu toteutetaan kiinteällä hinnalla. Palvelun toteuttaminen edellyttää, että asiakas on suorittanut tarvittavat esivalmistelut ja toimittanut sovitut materiaalit Woolmanille. Kaupan kehittämiseen on mahdollista ostaa lisäpalveluita erikseen sovittuna. Lisätyöt veloitetaan Woolmanin Success & Support -palvelusopimuksen mukaan.

Tilaus- ja sopimusehdot
Asiakkaan vastuut esivalmisteluissa
 

Oletko valmis? 

Täytettyäsi esitietolomakkeen alla, saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Kun olet vahvistanut tilauksen, otamme sinuun pikimmiten yhteyttä ja saat tarkat tiedot siitä, miten valmistautua intensiiviseen verkkokaupan rakennusjaksoon ja suorittaa esivalmistelut. 

Sovimme yhdessä aloituspalaverin ajankohdan. Esivalmistelut ja materiaalien toimittaminen tulee olla tehtynä aloituspalaveriin mennessä. Mikäli asiakkaana et ole toimittanut tarvittavia tietoja sopimuksen mukaisesti, luovutamme verkkokaupan sinulle siinä valmiudessa, jonka olemme pystyneet tekemään puutteellisin tiedoin.

Tilaa Shopify Take Away -verkkokauppa nyt!

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?