Woolman Oy

Shopify Start

Avaa uusi verkkokauppa

Avaa uusi verkkokauppa kolmessa päivässä

Tavoita asiakkaasi ja kasva tehokkaalla verkkokaupalla. Yhdessä avaamme Shopify-verkkokaupan nopeasti, jotta pystyt keskittymään olennaiseen eli liiketoiminnan kasvattamiseen.

Kolmen päivän mittaisessa palvelussa rakennamme sinulle verkkokaupan perustan parhaiden käytänteiden mukaan. Tiiviin toteutusaikataulun mahdollistavat palvelua edeltävä esivalmistelujakso ja keskittyminen kaupan ydintoimintoihin. Shopify Start -palvelun jälkeen sinulla on verkkokauppa, jonka tärkeimmät toiminnot on asennettu, olemme perehdyttäneet sinut uuden kauppasi käyttöön ja saat valmiudet viimeistellä kauppasi ja jatkokehittää sitä haluamaasi suuntaan.

Olet oman liiketoimintasi paras asiantuntija. Kun kaupan perusta on laitettu kuntoon, sinun vastuullasi on tuottaa brändisi mukainen ja asiakkaitasi kiinnostava sisältö ja keskittyä itse myyntiin. Success & Support -palvelustamme saat tuen uuden kauppasi alkumetreille ja mahdollisuuden hankkia apua kehitystyöhön.

Shopify Start on sinulle sopiva vaihtoehto, jos:

 

Shopify Start -palvelun sisältö:

Kolmen päivän aikana rakennettava kokonaisuus:

Lisäksi hintaan sisältyy:

Hinta: 3 900 euroa (alv 0 %) 

Palvelu toteutetaan kiinteällä hinnalla. Palvelun toteuttaminen edellyttää, että asiakas on suorittanut tarvittavat esivalmistelut ja toimittanut sovitut materiaalit Woolmanille. Kaupan kehittämiseen on mahdollista ostaa lisäpalveluita erikseen sovittuna. Lisätyöt veloitetaan Woolmanin Success & Support -palvelusopimuksen mukaan.

Tilaus- ja sopimusehdot
Asiakkaan vastuut esivalmisteluissa
 

Oletko valmis? 

Täytettyäsi esitietolomakkeen alla, saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Kun olet vahvistanut tilauksen, otamme sinuun pikimmiten yhteyttä ja saat tarkat tiedot siitä, miten valmistautua intensiiviseen verkkokaupan rakennusjaksoon ja suorittaa esivalmistelut. 

Sovimme yhdessä aloituspalaverin ajankohdan. Esivalmistelut ja materiaalien toimittaminen tulee olla tehtynä aloituspalaveriin mennessä. Mikäli asiakkaana et ole toimittanut tarvittavia tietoja sopimuksen mukaisesti, luovutamme verkkokaupan sinulle siinä valmiudessa, jonka olemme pystyneet tekemään puutteellisin tiedoin.

Tilaa Shopify Start nyt!


Kysymyksiä palvelun sisällöstä?

Heräsikö mieleesi kysymyksiä palvelun sisällöstä tai pohditko soveltuuko Shopify Start sinun yrityksesi tilanteeseen? Asiantuntijamme vastaa mielellään kysymyksiisi. 

Julia Huovila
Business Developer
julia.huovila@woolman.io
+358 40 846 1134

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?