Woolman Oy

Shopify-sovelluskehitys

Sovelluskehitystä verkkokaupan omiin tarpeisiin, palveluntarjoajalle tai sovellusyrittäjälle

Rakennamme sovelluksia, jotka ratkaisevat verkkokauppaiden ongelmia ja integroivat palveluntarjoajan Shopify-ekosysteemiin. Woolman tekee myös omia sovelluksia Shopify-kauppaille – sellaisia, joita itsekin verkkokauppiaina haluaisimme käyttää. 

 

 

Woolman Nordic Shipping App

Liitä suomalaiset ja kansainväliset toimitustavat Shopify-kauppaasi, tulosta osoitekortit nopeasti ja käytä EU:n ulkopuolelle tarvittavia kauppakirjoja sekä tullin vaatimia liitteitä helposti.

Lue lisää

 

 

Kenelle Shopify-sovelluskehitys sopii?

Palveluntarjoaja

 

Palveluntarjoajalle

Palveluntarjoajalle, joka haluaa laajentaa omaa asiakaskuntaansa integroimalla oman palvelunsa Shopifyhin. Sovellus voi olla julkinen tai vain yrityksen omaan käyttöön.

Verkkokauppias

 

Verkkokauppiaalle

Shopify tai Shopify Plus -kauppiaalle, joka tarvitsee sovelluksen mahdollistamaan omalle liiketoiminnalleen oleellisen toiminnon omassa verkkokaupassa.

Sovellusyrittäjä

Sovellusyrittäjälle tai IT-yritykselle

Kenelle tahansa, joka haluaa tehdä liiketoimintaa omalla sovelluksella Shopifyn ekosysteemissä. Oman palvelun tuominen Shopify App Storeen avaa yli 800 000 verkkokauppiaan globaalit markkinat.

 

 

Näin syntyvät Woolmanin sovellukset:

DISCOVERY

Asiantuntijamme aloittavat perehtymällä liiketoimintasi tarpeeseen, palveluusi ja tavoitteeseesi. Olemme toteuttaneet sovelluksia erilaisiin tarpeisiin, aina yksittäisistä verkkokaupoista laajoihin logistiikkatoimijoiden integraatioihin, joten osaamme auttaa parhaan toteutustavan valinnassa. Muodostamme sinulle kustannusarvion, aika-arvion ja kuvauksen integraation toteutuksesta.

BUILD

Kokenut Woolmanin koodaritiimi rakentaa sovelluksen ja tarvittavat integraatiot. Käytämme sovelluskehityksessä moderneja teknologioita ja menetelmiä, mutta pystymme toteuttamaan toimivat integraatiot myös jyhkeisiin, perinteisen teknologian taustajärjestelmiin.

LAUNCH

Sovelluksen valmistuttua, käymme lopputuloksen kanssanne läpi ja varmistamme sovelluksen toimivuuden. Huolehdimme sujuvasti myös kehittämiemme sovellusten jatkuvuudesta, jatkokehityksestä sekä tuesta.

 

Ota yhteyttä 

 

 

Woolmanin asiakkaille rakentamia Shopify-sovelluksia

 

Postnord

Postnordin toimitustavat Shopify-kauppiaille

Postnord halusi laajentua Shopify- ja Woocommerce -kauppiaiden markkinalle. Woolman rakensi sovelluksen, joka mahdollistaa Shopify-kauppiaalle Postnordin sujuvan käytön verkkokaupan lähetysten toimittajana. Sovellus toimittaa Shopify- sekä Woocommerce-verkkokauppoihin tulleet tilaukset Postnordin omaan varastonhallintajärjestelmään. Sovellus synkronoi myös varastosaldot sekä toimittaa tiedon tilauksen statuksesta varastolla kunkin palvelua käyttävän Shopify-kauppiaan omaan verkkokauppaan.

 

Apteekki Plus 

ApteekkiPlus ja reseptilääkkeiden myynti verkossa

Woolmanin rakentama ratkaisu mahdollistaa reseptilääkkeiden myymiseen verkossa viranomaisten vaatimusten mukaisesti. Tilausjärjestelmän avulla lääkkeitä voidaan myydä vahvan tunnistautumisen kautta ja tietoturvallisesti siten, ettei tarpeettomia asiakaskohtaisia tietoja tallenneta ylimääräisiin järjestelmiin. Reseptilääkemyynnin lisäksi sovellus mahdollistaa vain täysi-ikäisille tarkoitettuja lääkevalmisteiden myymisen sekä sellaisten tuotteiden myynnin, jotka vaativat ohjeistuksen apteekkihenkilökunnalta ennen ostoa.

 

OP

OP Joukko-oston tilausraportointisovellus

OP Joukko-osto on OP:n verkkokauppa, jossa myytävän tuotteen lopullinen hinta määräytyy sen mukaan, kuinka moni kuluttaja sitoutuu kyseistä tuotetta ostamaan. Verkkokaupassa tuotteita myyvät useat myyjät. Woolman on tehnyt kaupankäynnin mahdollistamiseksi ja sujuvoittamiseksi toimittajakohtaisen tilausraportointisovelluksen. Sen avulla OP pystyy hallinnoimaan sujuvasti useiden kauppiaiden myyntejä verkkokaupassa. 

 

Logitrail

Logitrailin palvelut Shopify-kauppiden saataville

Logitrail halusi tarjota verkkokaupan logistiikan ja toimitusten ulkoistusta myös Shopify-verkkokauppiaille. Woolmanin Logitrailille tekemä sovellus toimittaa Shopify-verkkokauppoihin tulleet tilaukset Logitrailin omaan varastonhallintajärjestelmään. Sovellus synkronoi myös varastosaldot kunkin Logitrailin palvelua käyttävän Shopify-kauppiaan omaan verkkokauppaan.  

 

 

Millainen sovellustarve sinulla on? Ota yhteyttä, niin kerromme miten se ratkaistaan.

Ota yhteyttä  

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?