Tee oma Shopify-sovellus

Onko sinulla tusina erilaista sovellusta, mutta yksikään niistä ei sovi aivan täydellisesti bisneksellesi? Ei hätää, voit luottaa meihin. Teemme räätälöityjä sovelluksia, jotka saavat kauppiaan kuin kauppiaan onnelliseksi.

olet hyvissä käsissä, ja hyvässä seurassa

Grainsense Woolman Shopify sovelluskehitys
OP Financial group logo
Transfluent Woolman Shopify sovelluskehitys
Postnord Woolman Shopify sovelluskehitys
Logitrail Woolman Shopify sovelluskehitys
Bambuser Woolman Shopify sovelluskehitys
Woolman D2C brands your brand

Verkkokauppasi tarpeisiin räätälöidyt sovellukset.

99 ongelmaa, mutta toimivien sovellusten kehittäminen ei ole yksi niistä

tasapainoillaan Woolmanin sovelluskehityksessä Netsuite ja Shopify

kahden maailman parhaat puolet

Kehitä sovelluksesi euroopan suurimman shopify plus kumppanin kanssa

Brändejä autettu ympäri maailman

250

Verkkokaupan osaajia, joista 10 kauppiaita

70

Kehitettyjä Shopify -sovelluksia

12

toimituksia Nordic Shipping Appilla

1000000

Usein kysytyt kysymykset

Shopify App Storesta hankitun sovelluksen käyttöönotto kuulostaa ehkä hyvältä tavalta säästää aikaa ja rahaa, mutta sovellus saattaa rajoittaa toimintaasi. Aina ei ole helppoa löytää sovellusta, joka toimii juuri siten kuin itse haluat.

Olet luonut ainutlaatuisen kaupan, joka tarjoaa erinomaisen asiakaskokemuksen, joten todennäköisesti tarpeesi ja toiveesi eivät ole samat kuin kenellä tahansa valtavirtaa edustavalla verkkokauppiaalla. Voi olla vaikeaa löytää liiketoimintaasi helposti ja käyttäjäystävällisesti mukautuva sovellus – ja tässä me astumme esiin.

Jos haluat tehdä asiakkaistasi superfaneja, tarvitset siihen sopivia sovelluksia ja integraatioita. Mikä tahansa perussovellus ei riitä. Räätälöimällä ikioman sovelluksesi säästät sekä aikaa että energiaa pitkällä aikavälillä.

Me Woolmanilla uskomme yhteisen suunnittelun voimaan. Aluksi kartoitamme huolellisesti verkkokauppasi tarpeet. Sen jälkeen osaava tiimimme ryhtyy rakentamaan toimivaa sovellusta käyttöösi.

1. vaihe: Kartoita
Kartoitamme yhdessä liiketoimintasi ongelmakohdat, toiveet ja ideat. Kun olemme saaneet yhteisen ymmärryksen ja asettaneet tavoitteen, ryhdymme rakentamaan sinulle räätälöityä sovellusta.


2. vaihe: Rakenna
Kokeneet kehittäjämme alkavat rakentaa unelmiesi sovellusta. Sovellukselle ei riitä, että se on toimiva, vaan sen on myös oltava helppokäyttöinen ja virheetön. Emme missään vaiheessa unohda asetettua tavoitetta ja pidämme sinut ajan tasalla työn etenemisestä.

3. vaihe: Testaa, julkaise ja tue Kun räätälöity sovelluksesi on valmis, käymme sen vielä läpi varmistaaksemme, että se vastaa odotuksiasi. Julkaisemme sovelluksen vasta, kun olet tyytyväinen lopputulokseen. Huolehdimme sovelluksen toimivuudesta, ylläpidosta ja jatkokehityksestä, sekä tukipalvelusta - jos niin haluat.

Ilman muuta! Monet brändit valitsevat ketterän ratkaisun, eikä syyttä! Headless-ratkaisu on loistava, mutta toisinaan räätälöity sovellus, joka huomioi sekä ketterät tarpeesi että yrityksesi toiveet, on huomattavasti tehokkaampi vaihtoehto. Me kehitimme ”Woolman Buy Button”-sovelluksen, jotta brändit voivat muuntaa minkä tahansa olemassa olevan kanavan verkkokaupaksi. Sen käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Haluatko ottaa käyttöön Buy Buttonin?

Ota meihin yhteyttä!

Totta kai! Olemme työskennelleet useiden perinteisten ja monimutkaisten taustajärjestelmien kanssa. Todelliset taiat tehdään back-end-puolella, minkä vuoksi olemmekin rakentaneet integraatiosovelluksen, jonka avulla tuomme teknologisen supervoimamme verkkokauppasi taustajärjestelmien yhdistämiseen. Sovelluksemme on valmis, ylläpidetty integraatiopalvelu. Sen avulla saat käyttöösi valmiit yhteydet Shopifyhin sekä skaalautuvaan viestijonon, jolla voit hallinnoida sekä lähtevää että saapuvaa dataa. Varmistamme, että kaikki datat puhuvat samaa kieltä sujuvoittaaksemme prosesseja ja vastataksemme liiketoimintasi tarpeisiin. Kokenut tiimimme loihtii verkkokauppaasi hetkessä virtaviivaisen liiketoimintalogiikan yhdessä sinun asiantuntijoidesi kanssa.

Se riippuu tavoitteistasi ja tarpeistasi. Jokaisella kauppiaalla on erilaisia tarpeita ja toiveita ja tarpeet edellyttävät erilaisia integraatioita ja back-end-ratkaisuja. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin varaamme ajan konsultaatioon. Konsultaation jälkeen saat meiltä tarkan arvion projektin kustannuksista ja aikataulusta.

Ei hätää. Me autamme. Sovellus on sinun, ja me olemme valmiita auttamaan sen kehittämisessä eteenpäin.

Me huolehdimme sovelluksen ylläpidosta, toimivuudesta ja tarvittavista päivityksistä. Kysy lisää sovellusten ylläpidosta.

On, olemme kehittäneet Nordic Shipping App -sovelluksen. Sovellus auttaa yli 250 verkkokauppiasta Pohjoismaissa toimittamaan tilauksia. Jo muutamassa vuodessa kauppiaat rikkoivat miljoonan lähetetyn paketin rajan toimittamalla tilauksia onnellisille asiakkaille ympäri maailmaa.

Woolmanin sovelluskehitystiimin suunnittelu etenee alusta saakka yhdessä käyttäjien kanssa. Meillä on avoin kutsu osallistua yhteiseen luomisprosessiin (co-creation). Co-creation sisältää ideointia, testausta ja oivallusten jakamista yhdessä. Osallistujat hyötyvät siitä, että heidän tarpeensa tulevat kuulluiksi ja he saavat kokeilla uusia sovelluksia ensimmäisinä, maksutta beta-vaiheessa

Liity co-creation käyttäjien joukkoon

Kyllä, kehitämme. Kuuntelimme isoilla korvilla verkkokauppiaiden ongelmia ja päätimme ryhtyä kehittämään varaston- ja tilaustenhallinnansovellusta, jonka avulla Shopify -verkkokauppiaat voivat hallinnoida varastoja, logistiikkaa, keräilyä ja pakkaamista. Tilausten lähettämisen pitäisi olla helppoa ja hauskaa. Työläät, manuaaliset työvaiheet tekevät siitä kuitenkin monimutkaista, joten päätimme kehittää Woolmanin tilaustenhallintaratkaisun (Woolman order management system). Sovelluskehityksessä tavoitteemme on taistella yksinkertaisuuden puolesta ja tuoda iloa tilausten käsittelyyn.

Liity tilaustenhallintasovelluksen co-creation joukkoon

Etkö löydä kysymystäsi tältä sivulta? Ota yhteyttä