Woolman Oy

Shopify-sovelluskehitys

Sovelluskehitystä verkkokaupan omiin tarpeisiin, palveluntarjoajalle tai sovellusyrittäjälle

Rakennamme sovelluksia, jotka ratkaisevat verkkokauppaiden ongelmia ja integroivat palveluntarjoajan Shopify-ekosysteemiin. Woolman tekee myös omia sovelluksia Shopify-kauppiaille – sellaisia, joita itsekin verkkokauppiaina haluaisimme käyttää. 

 

Woolman Nordic Shipping App

Liitä suomalaiset ja kansainväliset toimitustavat Shopify-kauppaasi, tulosta lähetyksiin osoitekortit nopeasti ja käytä EU:n ulkopuolelle tarvittavia kauppakirjoja sekä tullin vaatimia liitteitä helposti. Nordic Shipping App mahdollistaa yleisimmät verkkokaupan toimitustavat, kuten  Posti, Matkahuolto, GLS, PostNord, DHL, FedEx, UPS ja DB Schenker.
Lue lisää

 

Kenelle Shopify-sovelluskehitys sopii?

Palveluntarjoaja  

Palveluntarjoajalle

Palveluntarjoajalle, joka haluaa laajentaa omaa asiakaskuntaansa integroimalla oman palvelunsa Shopifyhin. Sovellus voi olla julkinen tai vain yrityksen omaan käyttöön.

Verkkokauppias 

Verkkokauppiaalle

Shopify- tai Shopify Plus -kauppiaalle, joka tarvitsee sovelluksen mahdollistamaan omalle liiketoiminnalleen oleellisen toiminnon omassa verkkokaupassa.

Sovellusyrittäjä

Sovellusyrittäjälle tai IT-yritykselle

Kenelle tahansa, joka haluaa tehdä liiketoimintaa omalla sovelluksella Shopify-ekosysteemissä. Oman palvelun tuominen Shopify App Storeen avaa yli 800 000 verkkokauppiaan globaalit markkinat.

 

 

Näin syntyvät Woolmanin sovellukset:

DISCOVERY

Asiantuntijamme aloittavat perehtymällä liiketoimintasi tarpeeseen, palveluusi ja tavoitteisiisi. Olemme toteuttaneet sovelluksia erilaisiin tarpeisiin, aina yksittäisen verkkokaupan ratkaisuista laajoihin logistiikkatoimijoiden integraatioihin. Osaamme auttaa parhaan toteutustavan valinnassa. Muodostamme sinulle kustannus- ja aika-arvion sekä kuvauksen integraation toteutuksesta.

BUILD

Kokenut Woolmanin koodaritiimi rakentaa sovelluksen ja tarvittavat integraatiot. Käytämme sovelluskehityksessä moderneja teknologioita ja menetelmiä. Pystymme toteuttamaan integraatiot myös perinteisempiä teknologioita hyödyntäviin taustajärjestelmiin.

LAUNCH

Kun kaikki on valmista, käymme lopputuloksen kanssanne läpi ja varmistamme sovelluksen toimivuuden. Huolehdimme sujuvasti myös kehittämiemme sovellusten jatkuvuudesta, jatkokehityksestä sekä tuesta.

Ota yhteyttä 

 

Woolmanin asiakkaille rakentamia Shopify-sovelluksia 

Apteekki Plus

ApteekkiPlus ja reseptilääkkeiden myynti verkossa

Woolmanin ApteekkiPlussalle rakentama ratkaisu mahdollistaa reseptilääkkeiden myymiseen verkossa viranomaisten vaatimusten mukaisesti. Tilausjärjestelmän avulla lääkkeitä voidaan myydä vahvan tunnistautumisen kautta ja tietoturvallisesti siten, ettei tarpeettomia asiakaskohtaisia tietoja tallenneta ylimääräisiin järjestelmiin. Reseptilääkemyynnin lisäksi sovellus mahdollistaa vain täysi-ikäisille tarkoitettuja lääkevalmisteiden myymisen sekä sellaisten tuotteiden myynnin, jotka vaativat ohjeistuksen apteekkihenkilökunnalta ennen ostoa.

 

OP

OP Joukko-oston tilausraportointisovellus

OP Joukko-osto on OP:n verkkokauppa, jossa myytävän tuotteen lopullinen hinta määräytyy sen mukaan, kuinka moni kuluttaja sitoutuu kyseistä tuotetta ostamaan. Verkkokaupassa tuotteita myyvät useat myyjät. Woolman on tehnyt kaupankäynnin mahdollistamiseksi ja sujuvoittamiseksi toimittajakohtaisen tilausraportointisovelluksen. Sen avulla OP pystyy hallinnoimaan sujuvasti useiden kauppiaiden myyntejä verkkokaupassa. 

 

Logitrail

Logitrailin palvelut Shopify-kauppiden saataville

Logitrail halusi tarjota verkkokaupan logistiikan ja toimitusten ulkoistusta myös Shopify-verkkokauppiaille. Woolmanin Logitrailille tekemä sovellus toimittaa Shopify-verkkokauppoihin tulleet tilaukset Logitrailin omaan varastonhallintajärjestelmään. Sovellus synkronoi myös varastosaldot kunkin Logitrailin palvelua käyttävän Shopify-kauppiaan omaan verkkokauppaan.  

 

Millainen sovellustarve sinulla on? Ota yhteyttä ja me kerromme, miten se ratkaistaan.

Ota yhteyttä  

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?