Tee oma
Shopify -sovellus

Käytätkö tusinaa eri sovellusta, mutta silti täydellinen ratkaisu puuttuu? Kehitämme räätälöityjä sovelluksia, jotka saavat verkkokauppiaan onnelliseksi. .

olet hyvissä käsissä, ja hyvässä seurassa

Verkkokauppasi tarpeisiin

räätälöity sovellus

Rakenna skaalautuvaa liiketoimintaa

Integraatioilla

Teknologia ja kaupallisuus

kahden maailman parhaat puolet

Usein kysytyt kysymykset

Shopify App Storesta hankitun sovelluksen käyttöönotto kuulostaa ehkä hyvältä tavalta säästää aikaa ja rahaa, mutta sovellus saattaa rajoittaa toimintaasi. Aina ei ole helppoa löytää sovellusta, joka toimii juuri siten kuin itse haluat.

Olet luonut ainutlaatuisen kaupan, joka tarjoaa erinomaisen asiakaskokemuksen, joten todennäköisesti tarpeesi ja toiveesi eivät ole samat kuin kenellä tahansa valtavirtaa edustavalla verkkokauppiaalla. Voi olla vaikeaa löytää liiketoimintaasi helposti ja käyttäjäystävällisesti mukautuva sovellus – ja tässä me astumme esiin.

Jos haluat tehdä asiakkaistasi superfaneja, tarvitset siihen sopivia sovelluksia ja integraatioita. Mikä tahansa perussovellus ei riitä. Räätälöimällä ikioman sovelluksesi säästät sekä aikaa että energiaa pitkällä aikavälillä.

Julkinen sovellus on valintasi,  jos sinulla on hieno idea ja haluat mahdollistaa sen käytön mahdollisimman monelle Shopify -kauppiaalle tai kaupalle. Julkisen sovelluksen on läpäistävä Shopify -laaduntarkastus. Julkiset sovellukset ovat saatavilla Shopify -sovelluskaupasta.

Räätälöity sovellus on nimensä mukaan sinulle räätälöity. Kun brändi haluaa jotain liiketoiminnalleen ainutlaatuista, tämä on oikea vaihtoehto. Räätälöity sovellus kehitetään tietylle kaupalle, eikä kukaan muu voi käyttää sitä. Se on salainen kilpailuetusi markkinoilla. Sinun ei tarvitse saada Shopifyn hyväksyntää räätälöidylle sovellukselle. 

Yksityinen sovellus muistuttaa räätälöityä sovellusta siinä, että yksityinen  Shopify -sovellus ei vaadi sen lähettämistä Shopify hyväksyntään. Tämän vuoksi yksityisiä sovelluksia ei löydy Shopify -sovelluskaupasta. Yksityisiä sovelluksia voidaan käyttää yhdessä tai useammassa Shopify -kaupassa. Ne voivat olla ilmaisia ​​tai maksullisia ja ne voivat käyttää Shopify billingiä. Yksityiset Shopify -sovellukset voidaan näyttää kauppiaan Shopify-hallintapaneelissa.

Woolmanin tiimiltä onnistuvat kaikki erilaiset vaihtoehdot. Ota yhteyttä keskustellaksesi lisää.

Me Woolmanilla uskomme yhteisen suunnittelun voimaan. Aluksi kartoitamme huolellisesti verkkokauppasi tarpeet. Sen jälkeen osaava tiimimme ryhtyy rakentamaan toimivaa sovellusta käyttöösi.

1. vaihe: Kartoita
Kartoitamme yhdessä liiketoimintasi ongelmakohdat, toiveet ja ideat. Kun olemme saaneet yhteisen ymmärryksen ja asettaneet tavoitteen, ryhdymme rakentamaan sinulle räätälöityä sovellusta.


2. vaihe: Rakenna
Kokeneet kehittäjämme alkavat rakentaa unelmiesi sovellusta. Sovellukselle ei riitä, että se on toimiva, vaan sen on myös oltava helppokäyttöinen ja virheetön. Emme missään vaiheessa unohda asetettua tavoitetta ja pidämme sinut ajan tasalla työn etenemisestä.

3. vaihe: Testaa, julkaise ja tue Kun räätälöity sovelluksesi on valmis, käymme sen vielä läpi varmistaaksemme, että se vastaa odotuksiasi. Julkaisemme sovelluksen vasta, kun olet tyytyväinen lopputulokseen. Huolehdimme sovelluksen toimivuudesta, ylläpidosta ja jatkokehityksestä, sekä tukipalvelusta - jos niin haluat.

Ilman muuta! Monet brändit valitsevat ketterän ratkaisun, eikä syyttä! Headless-ratkaisu on loistava, mutta toisinaan räätälöity sovellus, joka huomioi sekä ketterät tarpeesi että yrityksesi toiveet, on huomattavasti tehokkaampi vaihtoehto. Me kehitimme ”Woolman Buy Button”-sovelluksen, jotta brändit voivat muuntaa minkä tahansa olemassa olevan kanavan verkkokaupaksi. Sen käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Haluatko ottaa käyttöön Buy Buttonin?

Ota meihin yhteyttä!

Totta kai! Olemme työskennelleet useiden perinteisten ja monimutkaisten taustajärjestelmien kanssa. Todelliset taiat tehdään back-end-puolella, minkä vuoksi olemmekin rakentaneet integraatiosovelluksen, jonka avulla tuomme teknologisen supervoimamme verkkokauppasi taustajärjestelmien yhdistämiseen. Sovelluksemme on valmis, ylläpidetty integraatiopalvelu. Sen avulla saat käyttöösi valmiit yhteydet Shopifyhin sekä skaalautuvaan viestijonon, jolla voit hallinnoida sekä lähtevää että saapuvaa dataa. Varmistamme, että kaikki datat puhuvat samaa kieltä sujuvoittaaksemme prosesseja ja vastataksemme liiketoimintasi tarpeisiin. Kokenut tiimimme loihtii verkkokauppaasi hetkessä virtaviivaisen liiketoimintalogiikan yhdessä sinun asiantuntijoidesi kanssa.

Se riippuu tavoitteistasi ja tarpeistasi. Jokaisella kauppiaalla on erilaisia tarpeita ja toiveita ja tarpeet edellyttävät erilaisia integraatioita ja back-end-ratkaisuja. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin varaamme ajan konsultaatioon. Konsultaation jälkeen saat meiltä tarkan arvion projektin kustannuksista ja aikataulusta.

Me huolehdimme sovelluksen ylläpidosta, toimivuudesta ja tarvittavista päivityksistä. Kysy lisää sovellusten ylläpidosta.

Ei hätää. Me autamme. Sovellus on sinun, ja me olemme valmiita auttamaan sen kehittämisessä eteenpäin.

Kyllä meillä on. Meillä on sovelluksia sekä Shopify-  että NetSuite-ekosysteemeille. Jotkut ovat julkisia sovelluksia, jotkut ovat yksityisiä sovelluksia ja jotkut ovat edelleen yhdessä asiakkaiden kanssa luomisen (co-creation) vaiheessa.

Tässä on lista Shopify-sovelluksistamme:
✔️ Live Video Shopping Integration for Bambuser
✔️ Nordic Shipping app
✔️ Woolman Order Management System 

Tässä puolestaan ensimmäinen Oracle NetSuite -sovelluksemme:
✔️ Woolman Banking

Woolmanin sovelluskehitystiimin suunnittelu etenee alusta saakka yhdessä käyttäjien kanssa. Meillä on avoin kutsu osallistua yhteiseen luomisprosessiin (co-creation). Co-creation sisältää ideointia, testausta ja oivallusten jakamista yhdessä. Osallistujat hyötyvät siitä, että heidän tarpeensa tulevat kuulluiksi ja he saavat kokeilla uusia sovelluksia ensimmäisinä, maksutta beta-vaiheessa

Liity co-creation käyttäjien joukkoon

Etkö löydä kysymystäsi tältä sivulta? Ota yhteyttä