Woolman Oy

Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin noutopistehaut ja osoitekortit Shopifyyn

Shopify sovelluksemme tarjoaa monipuoliset kotimaiset ja kansainväliset toimitustavat sekä noutopisteet yhdessä helppokäyttöisessä sovelluksessa.

Noutopisteet Shopify-verkkokauppaan

Verkkokauppasi asiakas haluaa itse valita, mistä ja milloin hän noutaa tuotteensa. Lähin R-kioski, K-market tai pakettiautomaatti on usein vaivattomin paikka noutaa verkkokaupastasi tilattu tuote.

Ota Shopify-kauppaasi monipuolinen sovelluksemme, joka tarjoaa asiakkaidesi käyttöön DB Schenkerin, Postin ja Matkahuollon noutopisteet.

 noutopisteet-shopify-woolman

Tulosta pakettikortit helposti Shopifyn ylläpidosta

Helpotamme verkkokauppiaan arkea tarjoamalla vaivattoman ratkaisun pakettikorttien tulostamiseen suoraan Shopify-kauppasi ylläpidosta.

Lue tyytyväisistä asiakkaistamme, jotka jo käyttävät Shopify-sovellustamme verkkokaupassaan. 

Kansainväliset toimitukset

Applikaatiomme tarjoaa verkkokauppiaalle mahdollisuuden
toimittaa tuotteet ympäri maailman. Sovelluksellamme tulostat helposti osoitekorttien lisäksi tarvittavat tullidokumentit kuten kauppalaskut sekä CN23- ja CN22-lomakkeet. Meillä on Unifaun-integraation ansiosta tuki isolle määrälle kansainvälisiä logistiikkaoperaattoreita kuten GLS, Postnord, Fedex ja DHL. 

90 päivän ilmainen kokeilujakso

Sovelluksemme on käytössä useassa Shopify-verkkokaupassa. Sovellus on beta-vaiheessa ja tarjoamme sen 90 päiväksi ilmaiseksi käyttöösi.

Teemme asennuksen puolestasi. Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella.

Tilaa uutiskirje