Woolman Oy

Shopify-kaupan kehittäminen

Haluatko viedä Shopify-verkkokauppasi uudelle tasolle vai kehittää muutamaa valittua yksityiskohtaa? Jalostamme kauppasi vastaamaan liiketoiminnan tarpeita ja autamme parantamaan asiakaskokemusta.

 

Woolman-tiimi koostuu taitavista koodareista ja kokeneista verkkokauppiaista. Yli sadan Shopify ja Shopify Plus -verkkokaupan kokemuksella osaamme suositella juuri sinun liiketoimintaasi tukevat lisätoiminnallisuudet ja toteuttaa ne. Arvostamme aikaasi. Muodostamme kehitysarviot ripeästi ja teemme toteutuksen kettärästi.

 

Mihin tilanteeseen kaupan kehittäminen sopii? 

Shopify-kaupan teeman kustomointi

Teeman kustomointi

Verkkokauppiaalle, joka haluaa muokata Shopify-kauppansa teeman toiminnallisuuksia, parantaa asiakaskokemusta tai uudistaa kauppansa brändi-ilmettä. Esimerkiksi kustomoitu navigaatio, tuoteryhmäsivu tai erilaisten toiminnallisuuksien lisääminen tuotesivulle. 

 

Shopify-kaupan check-out kustomointi

Check-out prosessin kustomointi

Shopify Plus -verkkokauppiaalle, jonka tilausten hallinta tai lakitekniset tarpeet vaativat erityisiä ominaisuuksia Check-out prosessiin. Esimerkiksi puhelinnumero-kentän pakollinen täyttö tietyssä muodossa.

 

Uusi toiminto tai sovellus Shopify-verkkokauppaan

Uuden toiminnallisuuden lisääminen

Verkkokauppiaalle, jonka tarvitsee laajennusta Shopify-kauppansa perustoiminnallisuuksiin tai haluaa kehittää kaupan asiakaskokemusta. Esimerkiksi asiakasuskollisuusohjelmat, jatkuvalaskutteiset tilaukset tai vaikkapa tuotearviot.

 

Kansainvälinen tai B2B Shopify-verkkokauppa

Laajentuminen ulkomaille tai B2B-myyntiin

Shopify tai Shopify Plus -kauppiaalle, joka haluaa laajentaa verkkokauppaansa toiselle asiakaskohderyhmälle. Esimerkiksi kansainvälinen kauppa toiselle markkina-alueelle tai ostokanava B2B-asiakkaille.

 

 

Näin toteutamme Shopify ja Shopify Plus -kauppojen kehitystyöt:

DISCOVERY

Aloitamme perehtymällä verkkokauppasi kehitystarpeeseen ja tavoitteeseen. Kokeneet asiantuntijamme ovat olleet kehittämässä yli sataa Shopify- ja Shopify Plus -verkkokauppaa ja osaavat suositella parhaat ratkaisut sinun verkkokauppasi tarpeen toteuttamiseksi. Muodostamme aika-arvion ja kustannusarvion ja käymme sen läpi kanssasi yhdessä.

BUILD

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme kehitysratkaisusta, Woolman tiimi aloittaa kehitystyön. Tiimimme koostuu taitavista koodareista ja kokeneista verkkokauppiaista, jotka katsovat verkkokauppaasi kokonaisuutena. Emme tee laput silmillä muutoksia, jotka voivat rikkoa verkkokauppasi muita toimintoja.

LAUNCH

Ennen julkaisua käymme kanssasi läpi kehitystyön lopputuloksen. Opastamme miten pystyt hyödyntämään uutta toiminnallisuutta liiketoiminnassasi tehokkaasti. Lopuksi hoidamme ratkaisun julkaisun verkkokauppaasi. 

Ota yhteyttä  Woolmanin asiakkaita kustomoiduilla kehitysratkaisuilla

 

Fitfarm

Fitfarm myy fyysisten tuotteiden lisäksi digitaalisia valmennuspalveluiden paketteja. Tämä asetti erilaiset vaatimukset verkkokaupan tuotesivuille ja ostoprosessiin. Woolman kustomoi Fitfarmin tuotesivuista näyttäviä ländäreitä videoideen. Tuotesivun ominaisuuksiin tehtiin mahdollisuus tehdä kurssivalinta kurssin keston ja tarjolla olevien aloituspäivämäärien mukaan. Valinnnan jälkeen oikea kurssipaketti siirtyy ostoskoriin.

 

Reima Play verkkokauppa


Reima Play oli Reiman liiketoiminnassa täysin uudenlainen konsepti: lastenvaatteiden myynti kuukausimaksullisena palveluna. Woolman rakensi Reima Play -verkkokauppaan räätälöidyn asiakkaan ostoprosessin. Ostoprosessi johdattaa asiakkaan luonnollisesti läpi palvelupaketin valinnan, koko- ja värivalintojen ja siirtää lopulta check-outiin.

 

Lunettte-verkkokauppa


Lunette myy tuotteitaan globaalisti kahdeksan Shopify Plus -verkkokaupan voimin. Vaikka verkkokaupat on suunnattu eri markkina-alueille, eksyy osa vierailijoista säännöllisesti väärän alueen kauppaan. Woolman rakensi Luneten verkkokauppoihin toiminnon, joka tunnistaa vierailijan sijainnin ja ehdottaa tarvittaessa automaattisesti oikean markkina-alueen Lunette-kauppaa. Tutustu Luneten asiakastarinaan.

 

Grimfrost-verkkokaupan tuotesuosittelut


Ruotsalainen Grimfrost halusi kehittää verkkokauppansa asiakaskokemusta asentamalla personoituja tuotesuosituksia tekevän Nosto-sovelluksen. Woolman auttoi sovelluksen asentamisessa ja teki tarvittavat kustomoinnit sovelluksen asetuksiin, jotta Grimfrostin kaupan brändi-ilme säilyi yhtenäisenä myös sovelluksen muodostamissa verkkokaupan näkymissä. Tutustu Grimfrostin asiakastarinaan.

 Woolmanin palvelut verkkokauppiaalle:

Myynnin kasvattaminen verkkokaupassa 

Success & Support

Sovelluskehitys

 

Kaipaako Shopify-verkkokauppasi asiantuntijatiimimme huomiota? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää. 

Ota yhteyttä

 

Jos olet jo Woolmanin Success & Support -asiakas, voit tilata kehitystöitä ottamalla yhteyttä suoraan Woolmanin tukitiimiin, support@woolman.io. 

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?