Reima Kit

Autoimme Reimaa, ikonista kotimaista lastenvaatebrändiä, kehittämään uuden D2C-myyntiin keskittyvän tilauspohjaisen liiketoimintamallin, joka helpottaa lapsiperheiden elämää.

Mitä saimme aikaan?

Uusi D2C-konsepti valmiina (viikoissa)

4

räätälöity konfiguraattori parantamaan asiakaskokemusta

1

Nopean kokeilun verkkokauppa konseptin testaamiseen

1

Reima on maailmanlaajuisesti tunnettu lastenvaatebrändi, joka toimii yli 70 maassa. Yritys halusi kehittää vanhempien arkea helpottavan vaatteiden tilauspalvelun, Reima Kit -palvelun, joka huomioi vuodenaikojen vaihtelut ja lasten kasvupyrähdykset. 


Tutustu Reima Kit -palveluun

Mahdollisuus

Helpompaa ja ympäristöystävällisempää lapsiperhearkea!  

Säästetään vanhempien ja huoltajien aikaa tarjoamalla heille lastenvaatteita tilauspalveluna, jossa huomioidaan henkilökohtaiset mieltymykset, vuodenaikojen vaihtelut ja lasten kasvupyrähdykset. 

Lastenvaatteiden ostamisen pitäisi olla mukavaa ja hauskaa. Monelle vanhemmalle se on kuitenkin yhtä painajaista. Loputtomat kasvupyrähdykset, alati vaihtuvat vuodenajat, puhumattakaan kaikesta siitä ajasta, joka oikeanlaisten, yhteensopivien varusteiden etsimiseen kuluu...

Reima päätti helpottaa vaaterumbaa kehittämällä vanhemmille Reima Kit -palvelun. Vanhemmille tarjotaan huolella suunniteltu, vuodenaikaan sopiva vaatepaketti juuri oikeaan aikaan. Enää ei tarvitse huolehtia siitä, että jotain tärkeää unohtuu, vaan palvelu muistaa kaiken vanhempien puolesta. Lapsiperheet saavat perheen pienimmille täydellisen asukokonaisuuden kotiin toimitettuna. Hyvästi kiukuttelu kauppareissuilla ja ruuhkaiset liikkeet, asusteiden yhteensovittaminen ja vääränkokoisten tuotteiden tilaaminen. 

Ja mikä parasta, Reiman kestävät, pieneksi jääneet vaatteet voi kierrättää valittujen kierrätyskumppanien kautta ja muuttaa ne siten rahaksi jälleen. Todellinen ajansäästäjä kiireisille lapsiperheille, ympäristövaikutuksista puhumattakaan.

Reima Kit Shopify asiakastarina 2

Mahdollisuus

Helpompaa ja ympäristöystävällisempää lapsiperhearkea!

Haaste

Reima Kit liiketoimintamalli

Reima tarvitsi verkkokaupan, joka vastaisi uuden tilauspohjaisen liiketoiminnan tarpeisiin

Tulokset

Kansainvälinen verkkokauppa

Oletko valmis pilotoimaan uutta liikeideaasi?