Siirry
Netsuiteen

Haluatko varmistaa, ettei liiketoimintasi kasvu hidastu toiminnanohjausjärjestelmään? NetSuite ERP -asiantuntijamme avaavat silmäsi mahdollisuuksille ja takaavat sujuvan käyttöönoton.

Olet hyvissä käsissä

Autamme yrityksiä virtaviivaistamaan liiketoiminnan tärkeimmät prosessit NetSuiten avulla - suunnittelusta onnistuneeseen käyttöönottoon.

Firstbeat Technologies Netsuite ja Woolman Banking
Howspace Netsuite ja Woolman Banking
M.R. Partners  Netsuite ja Woolman Banking
Suvia Group logo Woolman Banking Netsuite
Sports Car Center Woolman Netsuite asiakkaat Banking
Sinun yrityksesi tähän Netsuiten käyttäjien listaan?

Hyvästi hajallaan oleva tieto

Tervetuloa läpinäkyvyys

Netsuite käyttöönotto Woolmanin kanssa
NetSuite palvelu Woolman

Pidä talouden langat käsissäsi

Valitse kumppaniksesi paras

Woolman on Oracle NetSuite Solution Provider ja Euroopan suurin Shopify Plus -kumppani

Shopify Plus kumppani Woolman

KESKUSTELE MYYJÄN KANSSA

Soita NetSuite myyntiimme ja keskustele ammattilaisen kanssa +358 50 083 4382

Usein kysytyt kysymykset

Tämä on tärkeä kysymys. NetSuite on kattava toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), joka automatisoi taloushallintoa. Se ratkaisee erityisesti kansainvälisen kasvun suurimmat haasteet; läpinäkyvyyden monen yhtiön talouteen, tehokkaat prosessit, sekä asiakkuuksien, kumppanuuksien ja partnerien hallinnan reaaliaikaisesti.

Netsuite kasvaa kanssasi. Suurten kiinteiden investointien sijaan sen käyttökustannukset muodostuvat käyttötarkoituksen ja käyttäjämäärien mukaan.

Monet tunnetut kasvuyritykset, kuten Supercell, Hubspot, Snapchat, Spotify, Wolt, Happy or not ja Oura ovat jo siirtyneet NetSuiten käyttäjiksi.

Kyllä, NetSuite sopii SaaS-palveluyrityksille. Yleinen kansainvälisesti myyvien kasvuyritysten ongelma, joka toistuu on se, miten toteutetaan usein toistuva laskutus
liiketoiminnassa, jossa asiakkaat vaihtavat palvelutasolta toiselle. Aihe herättää paljon kysymyksiä, ja siksi kirjoitimme aiheesta blogin.

Tätä meiltä kysytään aika usein. Siksi me päädyimme keskustelemaan asiasta NetSuite käyttöönoton muutamaan kertaan toteuttaneelta CFO:lta.

Tutustu blogiin

Kansainvälistyvälle kauppiaalle NetSuite ja Shopify Plus yhdessä muodostavat unelmajoukkueen, jossa sekä BACK-END että FRONT-END toiminnot kulkevat käsikädessä.

Kun integroit Shopify-verkkokauppasi NetSuiten toiminnanohjausjärjestelmään, voit automaattisesti yhdistää Shopifyin tilaustunnukset NetSuite toiminnanohjausjärjestelmääsi. Asiakastilaukset virtaavat automaattisesti kassalta NetSuiteen ja yhdistyvät varastonhallintaan, mikä puolestaan sujuvoittaa tilaustenhallintaa ja takaa erinomaisen asiakaskokemuksen. Siitähän loppujen lopuksi on kyse.

NetSuiten ja Shopifyn yhteistyö sujuu kuin rasvattu. Nämä kaksi luottopakkia ruksuttavat myös Gymsharkin maailmanvalloituksen taustalla.

Osallistuitko maksuttomaan demoon, jossa sinulle esiteltiin NetSuiten mahdollisuuksia ja erilaisia räätälöityjä dashboardeja? Jäitkö miettimään, onko demon pitänyt yritys paras vaihtoehto teille? Tiesithän, ettei demoon osallistuminen velvoita teitä vielä mihinkään? Lue lisää aiheesta

Hyvä kysymys! Meiltä saat käyttöösi kansainvälisen tiimin talouden, liiketoiminnan, kaupan, teknologian kovimpia asiantuntijoita. Emme tee tätä ensimmäistä kertaa – olemme NetSuiten Solution Provider -kumppani ja Euroopan suurin Shopify Plus -toimisto. Olemme auttaneet satoja yrityksiä tekemään parempaa liiketoimintaa niin verkossa kuin globaalissa omnichannel-ympäristössäkin.

Kun vertailet kumppaneita, me lupaamme seuraavaa:

1. Voit valita vapaasti, tai olla valitsematta
Me emme tuota taloushallinnon palveluita, joten voit itse valita pidätkö taloushallinnon sisäisenä toimintana vai ulkoistatko sen kumppanille. Autamme sinua ottamaan NetSuite-kokonaisuuden käyttöön ja tarjoamme Woolman Banking -palvelun avulla pankkiyhteydet NetSuiten ja pohjoismaisten pankkien välillä. Saat myös verkkolaskuoperaattoreiden palvelut ja viranomaisten tulorekisterit kauttamme.

2. Liiketoimintalähtöinen kumppani kasvuun
Emme pelkästään myy moduleja ja lisenssejä NetSuiteesi. Me suunnittelemme kanssasi NetSuite-kokonaisuuden, joka aidosti tukee yrityksesi kasvua. Liiketoimintasi ja tavoitteidesi pohjalta suosittelemme sinulle oikeat lisenssit harkiten ja huolella, koska järjestelmän käyttö perustuu oikeisiin ja tarpeellisiin lisensseihin. Haluamme varmistaa, että se mitä rakennamme vastaa yhdessä sovittuja tavoitteita.

3. Kansainvälinen huipputiimi käytössäsi
Saat käyttöösi 70 hengen kansainvälisen tiimin, joka tuntee SAAS -maailman kasvajien NetSuiten ja Shopifyn teknologiat, pitää sinua tiukasti kädestä kiinni rakentamisen ja käyttöönoton ajan.
Käyttöönoton jälkeen autamme sinua tukipalveluilla, jottei yksikään ammattilainen jää tyhjän päälle ongelmatilanteissa tai uudet mahdollisuudet hyödyntämättä.

4. Teemme kuten neuvomme
Olemme itsekin NetSuite -käyttäjä, jolla on tytäryhtiöitä ja liiketoimintaa kolmessa eri maassa. Tuomme oppimme asiakkaidemme käyttöön ja kehitämme jatkuvasti myös uusia Netsuite-käyttäjän arkea parantavia ratkaisuja.

Syvennymme liiketoimintaasi, rakennamme siihen sopivan Netsuite-kokonaisuuden ja varmistamme turvallisen datansiirron. Asiantuntijamme ovat tukenasi koko prosessin ajan. Pidämme sinut mukana projektin eri vaiheissa ja autamme sinua (ja tiimiäsi) käyttämään järjestelmää tehokkaasti ja itsenäisesti.

NetSuite-käyttöönottosi tapahtuu kolmessa vaiheessa:

1. vaihe, Explore:
Ensin tutustumme yrityksesi liiketoimintaan, tavoitteisiin ja taloudenhallintaan. Selvitämme, miten sinun yrityksesi parhaiten hyötyisi NetSuiten lukemattomista mahdollisuuksista. Etsimme NetSuiten toiminnallisuuksista ne, jotka palvelevat yritystoimintaasi ja tavoitteitasi parhaiten.

2. vaihe, Build:
Seuraavaksi rakennamme ja räätälöimme yrityksellesi tehokkaan NetSuite-koneiston. Jos sandbox-mallilla toimiminen on sinulle luonnollinen tapa, rakennamme ensin määrittelyjen pohjalta prototyypin. Käymme yhdessä läpi prototyypin ja keräämme huomiot ja muutostarpeet. Kun prototyyppi on valmis ja hyväksytty, kokoamme lopullisen NetSuite-ratkaisusi sen mukaisesti. Testaamme aina yhdessä kehitetyn ratkaisun ja varmistamme, että se vastaa liiketoimintasi tarpeita.

3. vaihe, Launch:
Ennen NetSuiten käyttöönottoa siirrämme kaiken tarvittavan datan vanhasta järjestelmästä NetSuiteen. Näin alustan vaihtaminen sujuu saumattomasti ja ajantasaisesti eikä dataan ehdi syntyä katkoksia tai hävikkiä. Jatkamme liiketoimintakyvykkyytesi kehittämistä ja autamme kansainvälistymisessä myös käyttöönoton jälkeen.

Kyllä. Tätä varten olemme luoneet Pohjoismaisille yrityksille palvelun, Woolman Bankingin. Sen avulla saat e-laskuyhteydet, verkkolaskuoperaattoreiden palvelut ja viranomaisten tulorekisterit. Saat myös lokaalit talouden raportit NetSuiteesi. Woolman Bankingin asentaminen ei vaadi muutostöitä NetSuiteen.


Tutustu Woolman Bankingiin täällä.

Ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta

Merkittävä rooli asettaa suuren vastuun

Brändejä asiakkaina

250

Osaajia Woolmanilla

86

Netsuite -tiimin vahvuus

10

Pankkeja Woolman Bankingissa

12