Tehosta
liiketoimintaasi
Netsuite -järjestelmällä

Tuskailetko kankeiden, huonosti yhteensopivien taustajärjestelmien kanssa? Yksinkertaistetaan ne Netsuite ERP toiminnanohjausjärjestelmällä, joka skaalautuu kasvutahtisi mukaan.

Olet hyvässä seurassa

Autamme menestyviä brändejä yksinkertaistamaan taloushallintoa ja kasvattamaan liiketoimintaa

Firstbeat Technologies Netsuite ja Woolman Banking
Howspace Netsuite ja Woolman Banking
M.R. Partners  Netsuite ja Woolman Banking
Kyrö Distillery Company Netsuiten käyttäjä
Sports Car Center Woolman Netsuite asiakkaat Banking
Sinun yrityksesi tähän Netsuiten käyttäjien listaan?
Netsuite toiminnanohjausjärjestelmä

MIKSI NETSUITE?

Kenelle NetSuite ERP sopii?

Netsuite kehittäjät - Netsuite developers

Valitse kumppaniksesi paras

Woolman on Oracle NetSuite Solution Provider ja Euroopan suurin Shopify Plus -kumppani 

Shopify Plus kumppani Woolman

Usein kysytyt kysymykset

✓ Yksi järjestelmä

ERP järjestelmä (toiminnanohjausjärjestelmä)

Taloushallinto

CRM -järjestelmä, asiakkuudenhallinta

Asiakas-, toimittaja- ja partneriportaalit

Inhimillisen pääoman hallinta (HCM)

✓ Reaaliaikainen

Yleiskatsaus siihen, miten yrityksellä menee liiketoiminnan näkökulmasta

Helppo käytettävyys eri laitteilla 

Mobiili, käyttäjät voivat helposti muokata näkymää tarpeidensa mukaan

✓ Kansainvälinen


Suunniteltu yrityksille, jotka pyrkivät kansainvälisille markkinoille

Hallinnoi tytäryhtiöiden toimintaa tehokkaasti

Läpi koko ketjun aina tuotannosta globaaliin myyntiin

✓ Skaalautuva ja joustava

Maailman ensimmäinen pilvipalveluun kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä

Skaalautuvuus ja ketteryys mahdollistavat liiketoiminnan jatkuvan kasvun

Yli 22 000 yritystä yli 200 maassa käyttää NetSuitea

✓ Sovelluksilla räätälöitävä

Laajenna liiketoimintaa tukevia ominaisuuksia sovelluksilla

Ketterä tapa vastata juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Käyttäjäystävällinen paketti, joka tukee yrityksesi päivittäistä toimintaa

✓ Kaikkikanavainen (omnichannel) kaupankäynti
Yhdistä NetSuite ja Shopify verkkokaupat saadaksesi molempien parhaat puolet käyttöösi

Woolman on NetSuite Solution Provider ja Shopify Plus -kumppani. Koostamme palveluista lyömättömän yhdistelmän sinun yrityksesi käyttöön.

Tutustu kaikkiin NetSuiten etuihin

Yleensä viimeinen hetki ottaa NetSuite toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön on silloin, kun yrityksellesi perustetaan tytäryhtiötoimintaa kotimaan rajojen ulkopuolelle. Voit koota kaikkien yritysten tiedot läpinäkyvästi yhteen NetSuite ERP -järjestelmään ja hoitaa sillä globaalisti kirjanpidon, raportoinnin ja konsolidoinnit. Saat reaaliaikaisen läpinäkyvyyden siihen, miten yritykselläsi menee sinun ja pääset dataan missä vain ja milloin vain.

Toinen tarkastelukulma on verkkokaupan kasvu. Kansainvälisissä toimituksissa tieto siitä mikä tavaraa sijaitsee missäkin, on kriittistä, jotta toimitukset voidaan optimoida ja kulut minimoida. Asiakashankinta ei ole halpaa lystiä, joten haluat varmistaa asiakkaidesi saavan erinomaisen asiakaskokemuksen verkkokaupassasi. Se onnistuu kunnon front-end ja backend toimintojen avulla jotka sekä tukevat nykyisiä toimintojasi, että sopeutuvat nopeasti markkinoiden muutoksiin.

Netsuite hinnoittelu perustuu käyttäjälisensseihin, vuosimaksuihin ja kokonaiskäyttäjämäärään.

Käyttäjälisenssejä on kahta tyyppiä, peruskäyttäjä ja employee-käyttäjä. NetSuiten vuosimaksu määräytyy valitun ratkaisun, eli suiten (esim. täysi suite, tai yksittäinen; talous) ja modulien kiinteästä summasta.  Lisäksi tulee käyttäjämääräpohjainen veloitus. Tarkoista hinnoista sovitaan yhteistyösopimusneuvotteluissa.


Koska osaamista järjestelmän käyttöönottoon ja päivittäiseen käyttöön meiltä löytyy. Me käytämme itsekin Netsuitea. Netsuite mahdollistaa meille reaaliaikaisen läpinäkyvyyden kolmen maan ja kahden tytäryhtiön toimintaan. 

Tunnemme Netsuiten lisenssit hyvin ja osaamme suositella sinulle oikeat valinnat. Koska emme koskaan myy pelkkiä lisenssejä Netsuiteen, vaan olemme aina mukana myös Netsuiten käyttöönotossa, olemme samassa veneessä kanssasi. Olemme myös mukana varmistamassa, että henkilökuntasi oppii käyttämään Netsuitea ja tarjoamme jatkuvan tuen myös käyttöönoton jälkeen. Kaikki me tiedämme, että ERP -käyttöönotto on merkittävä päätös ja tehojen irti saaminen tapahtuu vaiheittain. 

SAAS -palvelujen tuntemus on erikoisalaamme. Olemme valinneet kasvupolun, joka rakentuu pilveen. Erikoistumme liiketoiminnan ja verkkokaupan kasvua tukeviin palveluihin. Olemme kasvaneet neljässä vuodessa Euroopan suurimmaksi Shopify Plus kumppaniksi ja aiomme kasvaa voimakkaasti myös Netsuiten Solution Provider kumppanina. Ymmärrämme ekosysteemin vahvuudet, skaalautuvan palvelun, sovellusten tarjoamat hyödyt käyttäjille. Ja jos ei sovellusta löydy, meillä on kyky kehittää sopiva.

Ja vielä yhdestä syystä. Koska me emme ole kirjanpitoa tai talouspalveluja muille tuottava yritys. Eli, jos tavoitteesi on ottaa NetSuite -järjestelmä käyttöön, etkä ole ulkoistamassa talouspalvelujasi, me olemme erinomainen valinta kumppaniksi.

Koska uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto on merkittävä liiketoimintapäätös, täytyy meidän perehtyä ja syventyä liiketoimintaasi ja tulevaisuuden suunnitelmiisi yhdessä. Yhteisen ymmärryksen myötä suunnittelemme ja räätälöimme NetSuiten juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Lopuksi siirrämme kaiken tarvittavan datan vanhasta järjestelmästä NetSuiteen.

Tutustu tarkemmin siihen, kuinka me toteutamme NetSuite -käyttöönoton

Woolman Banking on oma ratkaisumme, jonka avulla voit avata pankkiyhteyden NetSuiten ja suosituimpien pohjoismaisten pankkien välillä. Tämän palvelun avulla saat käyttöösi turvalliset monipankkiyhteydet, verkkolaskuoperaattoreiden palvelut, lokaalit talouden raportit, sekä viranomaisten tulorekisterit. Asentaminen ei vaadi muutostöitä NetSuiten ERP-järjestelmään ja toimii vaivattomasti.

Tutustu palveluun tarkemmin.

Se riippuu pitkälti ERP-järjestelmän tarpeistasi. Koska meiltä myös kysytään tätä aika usein, me pyysimme talousjohtajalta vinkkejä. Täällä on hänen luettelonsa asioista, jotka kannattaa ottaa huomioon, NetSuite -toiminnanohjausjärjestelmän kumppanivalinnassa ja käyttöönotossa.

Merkittävästi, koska yhdessä nämä kaksi SAAS -palvelua muodostavan unelmien back-end & front-end joukkueen. Ajattele, että käytössäsi on Shopifyn tuki ja toimintavarmuus sekä sujuva back-end-järjestelmä, joiden yhteistyö sujuu kuin rasvattu. Voit taianomaisesti päivittää tilaus- ja varastolistojasi keskitetysti, ilman virheitä tai manuaalista työtä. Kuinka paljon aikaa säästäisit? 

Eikö kuulostakin täydelliseltä? Kun integroit Shopify-verkkokauppasi NetSuiten kanssa, voit automaattisesti yhdistää tilaustunnukset Shopifysta toiminnanohjausjärjestelmääsi. Tällöin asiakastilaukset virtaavat automaattisesti kassalta NetSuiteen ja yhdistyvät varastonhallintaan, mikä puolestaan sujuvoittaa tilaustenhallintaa ja takaa erinomaisen asiakaskokemuksen. 

Netsuite + Shopify tarjoaa käyttöösi tehokkaan unelmajoukkueen, joka muodostaa ihanteellisen back-end-, front-end-kaksikon. Ikoninen menestystarina Gymshark luottaa tähän “power komboon”. Lue lisää.

Etkö löydä kysymystäsi täältä? Ota yhteyttä