Woolman Oy

NetSuite

NetSuite on toiminnanohjausjärjestelmä, joka soveltuu kaikille – varsinkin kansainvälisille markkinoille tähtääville ja kehittyville yrityksille. NetSuiten avulla varmistat, että tehokas toiminta ei jää ainakaan työkaluista ja menetelmistä kiinni.

NetSuiten hyödyt liiketoiminnalle: 

NetSuite sisältää muun muassa seuraavat kokonaisuudet  liiketoimintasi tueksi:

Näin otat käyttöön NetSuiten Woolmanin avulla:  

DISCOVERY

Ennen kuin käärimme hihat, tutkimme yhdessä liiketoimintasi nykytilan: Missä mennään, missä voisimme kehittyä ja miten NetSuite-järjestelmä voisi palvella sinun liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Etsimme NetSuiten ominaisuuksista ja lisäsovelluksista ne, jotka palvelevat toimintaasi ja tavoitteitasi parhaiten. 

BUILD

Kun syvennymme NetSuiten käyttöönoton yhteydessä liiketoimintaasi paremmin, voimme kehittää myös sitä projektin aikana. Liiketoiminnan kehittäminen kuuluukin osaksi Woolmanin NetSuite-projekteja. 

Projektin rakennusvaiheessa räätälöimme NetSuiten vastaamaan tarpeitasi ja rakennamme liiketoimintaasi tukevan ympäristön. Tässä vaiheessa myös testaamme ja räätälöimme NetSuiten vastaamaan liiketoimintasi tarpeita. 

Tavoitteenamme on, että kokonaisuus palvelee liiketoimintaasi ja osaat itse ottaa siitä kaiken hyödyn irti. Emme siis vain rakenna järjestelmää puolestasi, vaan olet mukana projektissa sen eri vaiheissa ja opit käyttämään järjestelmää itsenäisesti ja tehokkaasti. 

LAUNCH

Ennen NetSuiten virallista käyttöönottoa siirrämme kaiken tarvittavan datan vanhasta järjestelmästä NetSuiteen. Näin alustan vaihtaminen sujuu saumattomasti ja ajantasaisesti eikä dataan ehdi syntyä katkoksia.

Woolmanin asiantuntijat ovat tukenasi käyttöönoton jälkeen. Kehitämme kanssasi liiketoimintaa eteenpäin ja autamme kansainvälistymisen edistämisessä. Käytössäsi on myös lokaalia ja suomenkielistä tukipalvelua, joka tuntee hyvin kansainvälisten taloushalinnon kiemuroiden lisäksi myös kotimaiset säädökset.

Ota yhteyttä

 

Woolmanin riveistä löydät myös osaavat asiantuntijat verkkokauppaliiketoiminnan kehittämiseen. Tutustu verkkokauppapalveluihimme tästä >> 

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?