Verkkokauppa-alustan vaihto Shopifyhin

Vaihda Shopifyihin

Haluatko vaihtaa verkkokauppasi Shopify-alustalle sujuvasti ja ilman stressiä? Alustanvaihtoon erikoistuneet Shopify-asiantuntijamme opastavat sinua matkan varrella.

Olet hyvissä käsissä

Autamme menestyviä brändejä vaihtamaan vanhan alustansa Shopifyihin – saumattomasti ja ilman stressiä

Hyvästi monimutkaisuus

Tervetuloa verkkokauppamenestys

D2C-verkkokaupan perustaminen

Oletko tyytymätön nykyiseen verkkokauppa-alustaasi?

Merkittävä rooli asettaa suuren vastuun

Rakenna verkkokauppasi Euroopan suurimman Shopify Plus -kumppanin kanssa

Brändejä asiakkaina

250

Osaajaa, joista 10 kauppiaita

86

Kehitettyjä sovelluksia

12

Toimitusta Nordic Shipping Appilla

1000000

Usein kysytyt kysymykset

Tuote- ja asiakastietojen, tilaushistorian, kävijäliikenteen ja hakukonenäkyvyyden siirtäminen on harvoin täysin mutkatonta. Asiantuntijamme kuitenkin opastavat sinua siirtoprosessin kaikissa käänteissä ja suunnittelevat kaiken tarvittavan, jotta mitään ei katoa matkan varrella. 


Olemme toteuttaneet yli 50 brändin siirron Shopify Plus -alustalle , joten voit olla varma, että tiedämme yhtä ja toista sujuvista Shopify-siirroista. Tiimissämme on mukana verkkokauppiaita, jotka ymmärtävät huolesi ja puhuvat kanssasi samaa kieltä. Kuljemme rinnallasi koko siirtoprosessin ajan ja varmistamme, että arvokkaat tiedot, kävijäliikenne ja integraatiot siirtyvät hallitusti.

Oletko vaihtamassa Magentosta uuteen asustaan? Lue lisää Shopify Plus- ja Magento -ratkasuista.

Emme pelkästään siirrä kauppaasi, vaan rakennamme siitä unelmiesi kaupan.

Uskomme, että menestys saavutetaan yhdessä. Sen vuoksi meidän täytyy kaivautua syvälle ja tunnistaa nykyisen verkkokauppasi suurimmat kipupisteet, jotta voimme korjata ne yhdessä, käsi kädessä. 

Tässä hyväksi havaittu siirtoprosessimme, jonka avulla voimme saumattomasti siirtää verkkokauppasi uudelle alustalle ja ylittää odotuksesi.

1. vaihe:
Nykyisen kaupan analysointi ja verkkokaupan tavoitetilan määrittely. Määrittelemme ensin nykyiset kipupisteet ja tekniset ongelmat sekä tavoittelemasi verkkokaupan konseptin. 

2. vaihe:
Teeman, designin, integraatioiden ja sovellusten valinta. Seuraavaksi valitsemme sopivan teeman designin, jolla nostamme asiakkasiden brändikokemuksen täysin uudelle tasolle. Sitten valikoimme sopivat integraatiot ja sovellukset nykyisten kipupisteiden ratkaisemiseksi ja tuomme omat kaupalliset supervoimamme verkkokauppaasi.

3. vaihe:
Stressivapaa siirtymä kohti tulevaisuutta

Lopuksi toteutamme verkkokauppasi siirron sulavasti ilman datan menetyksiä tai hakukonenäkyvyyden heikentymistä. Koulutamme oman tiimisi käyttämään ja ylläpitämään uutta Shopify-verkkokauppaasi. Olemme jatkossakin aina apuna. Onpa kyseessä sitten Facebook-mainosten hyödyntäminen tai liiketoiminnan kasvattaminen, pyrimme aina ylittämään kaikki odotuksesi! 

✔️ luotettava ja jatkuvasti päivittyvä

✔️ helppokäyttöinen verkkokaupan ylläpito

✔️ erinomainen tietoturva

✔️ ilmainen SSL-sertifikaatti

✔️ lukemattomat mahdollisuudet

✔️ julkaisee tuotteet automaattisesti myös muilla markkinapaikoilla, kuten Amazonissa, eBayssa ja Facebookissa

✔️ vähemmän teknistä säätöä ja manuaalista työtä

✔️ enemmän maksupalveluntarjoajia

✔️ rajattomat skaalautumistasot

✔️ oma tukitiimi

ja paljon muuta

Älä ole huolissasi taustajärjestelmien integroinnista; me huolehdimme niistä. Shopify on erinomainen alusta, johon kuuluu sisäänrakennettuna integraatiot yleisimpiin ohjelmistopalveluihin ympäri maailmaa. Jos ERP-, WMS- tai CRM-järjestelmäsi ei ole listalla, rakennamme siihen integraation.


Hoidamme asian kuntoon riippumatta siitä, kuinka monimutkainen, haastava tai räätälöity ratkaisu käytössäsi on. Olemme toteuttaneet monia, erittäin haastavia integraatioita Shopify-alustaan. Voit luottaa siihen, että et enää koskaan menetä yöuniasi integraatio-ongelmien vuoksi!

Entä jos tarvitsen räätälöityä designia tai oman sovelluksen brändilleni?

Se on juurikin meidän ydinosaamistamme: kehitämme upeita, asiakaskohtaisia design-ratkaisuja ja sovelluksia Shopify-verkkokaupoille. Brändisi ansaitsee tietenkin erinomaisen designin, mutta myös sellaisen, joka tukee kaupallisia tavoitteitasi. Verkkokaupassa on oltava sekä tarvittavat toiminnallisuudet että hyvin suunniteltu käyttäjäkokemus (UX), jotta kävijät kuljetetaan kohti ostoskoria.


Luodessamme verkkokaupan designia suunnittelemme asiakaspolun huolellisesti ja huomioimme brändisi tarpeet. Kokeneet suunnittelijamme herättävät brändisi eloon luomalla käyttäjäystävällisen designin, joka konvertoi satunnaisista shoppailijoista superfaneja ja kasvattaa asiakkaan elinkaariarvoa (customer lifetime value, CLV).

Headless-kaupankäynti on tämän hetken kuuma puheenaihe ja saattaa hyvinkin sopia brändillesi. Shopify-osaamisemme avulla voimme kuitenkin luoda minkä tahansa designin myös mihin tahansa “fronttiin” (front-endiin) tekemättä siitä turhan monimutkaista. Teemme aina parhaamme auttaaksemme sinua tekemään oikeat valinnat liiketoimintasi tarpeet huomioon ottaen. Joskus se tarkoittaa headless-ratkaisua - ja joskus taas ei.

On tuskin mikään salaisuus, että olemme Shopifyn puolestapuhujia. Se on erinomainen verkkokauppa-alusta ja tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut menestyvän brändin rakentamiseen. Kun liiketoimintasi laajenee, saatat kuitenkin huomata tarvitsevasi enemmän toiminnallisuuksia ja automaatiotyökaluja. Siinä vaiheessa Shopify Plus astuu kehiin. 

Shopify Plus on vielä dynaamisempi ja skaalautuvampi kuin Shopify ja tarjoaa enemmän räätälöintimahdollisuuksia. Se sopii täydellisesti suuria volyymeja käsitteleville yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen huolellisesti räätälöidyn ostokokemuksen ja nostaa liiketoimintansa kokonaan uudelle tasolle. Alla on lueteltu muutamia Shopify Plus -palvelun hyötyjä. 

 

✔️ useita kauppoja: lisää jopa 10 kauppaa ilman lisämaksuja ja ylläpidä niitä vaivattomasti

✔️ Shopify Wholesale Channel yritysmyyntiä varten asiakaskohtaisilla hinnoilla

✔️ käytä Shopify Point of Sale (POS) -ominaisuutta jopa 100 kivijalkakaupassa

✔️ kassan yksilöllinen muokattavuus 

✔️ kasvua tukevia lisätyökaluja: esim. Scriptit, Launchpad & Shopify Flow

✔️ rajaton kaista suurten liikennevirtojen käsittelemiseksi sekä 200 TB:n tallennustila

✔️ nopeammat API-rajapinnat, jotka mahdollistavat datamassojen salamannopean siirron verkkokaupan, integraatioiden ja räätälöityjen sovellusten välillä

✔️ oma Merchant Success Manager Shopifyn verkkokauppojen tukipalvelusta (tästä on aidosti hyötyä, koska aika = rahaa)

IT-firmat tuottavat laadukasta koodia ja design toimistot luovat tyylikästä designia. Me taas rakennamme verkkokauppoja, jotka myyvät hyvin.

Pelkkä alusta ei riitä vaan sitä täytyy myös osata hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme oppineet, että voimme auttaa sinun yrityksesi kaltaisia asiakkaita ojentamalla auttavan kätemme ja kulkemalla rinnalla koko matkan ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että saat meistä pitkäaikaisen liiketoimintakumppanin. Ei pelkästään verkkokaupan perustamista tai alustalta toiselle siirtymistä varten, vaan myös maailmanvalloitusta varten!

Eli lyhyesti: Powered by Shopify, superpowered by Woolman.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Aika kasvaa seuraavalle tasolle? Siirry Shopifyhin