Woolman Oy

Alustan vaihto Shopifyhin

Oletko valmis siirtymään verkkokauppa-alustalle, joka kasvaa liiketoimintasi mukana, muokkautuu kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin ja vähentää teknologisten murheiden määrää? Luotettua Shopify-alustaa käyttää yli 800 000 verkkokauppiasta ympäri maailman ja sen saatavuus (uptime) on 99,98 %. 

 

Shopifyn hyödyt verkkokauppiaalle


Woolman rakentaa verkkokauppoja, jotka tukevat kannattavaa kasvua ja erottuvat kansainvälisessä kilpailussa. Olemme Pohjoismaiden suurin Shopify Plus Partner, mutta samalla itsekin verkkokauppiaita ja ymmärrämme tarpeesi. Olemme toteuttaneet yli sata Shopify- ja Shopify Plus -verkkokauppaa pienille ja suurille brändeille, joten tiedämme miten miten onnistunut verkkokaupan siirros tehdään. Kuljemme mukanasi koko matkan lähtöpisteestä kansainväliseen menestykseen. 

 

Milloin on aika vaihtaa Shopifyhin?

Kasvu ja liiketoiminta

 Tähtäimessa kasvu ja vaivattomuus

Haluat keskittyä kasvuun, mutta nykyinen verkkokauppa-alusta ei tue liiketoimintasi tarpeita niin kuin toivoisit. Tahdot alustan joka kasvaa mukanasi, automatisoi manuaalista työtäsi ja vapauttaa sinut kehittämään asiakaskokemusta. 

 

Kustannukset ja ongelmat

Eroon kustannussyöpöistä ja teknisistä ongelmista

Haluat ketterän verkkokaupan ja vapautuksen tulipalojen sammuttelusta. Nykyisen alustan ylläpitäminen on kallista, aikaa kuluu kasvun tekemisen sijasta teknisten ongelmien selvittämiseen tai muutosten tekeminen on hidasta.

 

 

Näin teemme siirron vanhalta alustalta Shopifylle:

DISCOVERY

Perehdymme huolellisesti liiketoimintasi tarpeisiin ja tavoitetilaan. Emme siirrä vanhoja ongelmia uudelle alustalle. Kokeneet asiantuntijamme osaavat suositella juuri sinun liiketoimintasi kannalta tärkeät ominaisuudet verkkokauppaasi. Näytämme konkreettisesti miten nämä ominaisuudet toimivat Shopify tai Shopify Plus verkkokaupassa.

MIGRATION

Autamme toteuttamaan vaivattoman asiakas-, tuote- ja tilaustietojen siirron. Konsultoimme parhaan siirtotavan valinnassa, minimoimme riskit ja toteutamme datamigraation. Kun prosessi tehdään huolella, liiketoiminnan kannalta tärkeää dataa ei hukata siirrossa. Woolmanin tiimi on tehnyt siirtoja useilta verkkokauppa-alustoilta Shopifylle. Tässä muutamia: 

DESIGN

Luova ja monipuolinen tiimimme toteuttaa edukseen erottuvan verkkokaupan designin ja suunnittelee monikanavaisen asiakaskokemuksen. Design-tiimillämme on vankka kokemus kansainvälisen tason brändeistä. Meille design tarkoittaa näyttävän brändi-ilmeen lisäksi myös verkkokaupan vierailijan sujuvaa käyttökokemusta ja konvertoituvaa ostoprosessia. Huomioimme aina:

BUILD

Jämäkkien ja kokeneiden projektipäälliköidemme käsissä verkkokauppaprojekti sujuu mutkitta. Olemme rakentaneet yli sata Shopify-verkkokauppaa ja pystymme auttamaan verkkokauppiasta sujuvasti siinä, että alusta vaihtuu turvallisesti ja tärkeitä kauppapäiviä hukkamatta. Osaamme suositella juuri sinun liiketoimintasi kannalta tärkeät ominaisuudet verkkokauppaasi. Rakennamme kaupan tarpeidesi mukaan, siirrämme tuote- ja asiakastiedot ja kytkemme käyttöön myyntikanavat. Tarvittaessa integroimme verkkokauppasi myös taustajärjestelmiisi. Meillä on ymmärrys siitä miten menestyneet verkkokaupat toimivat ja tätä osaamista tahdomme jakaa sinulle koko projektin ajan. Toimitukseemme sisältyy aina:

LAUNCH

Ennen julkaisua koulutamme henkilöstösi hyödyntämään uutta Shopify-verkkokauppaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kun kauppa on julkaistu, autamme sinua menestymään. Tarjoamme saumattoman siirtymän asiakasmäärien kasvattamiseen ja verkkokaupan kehittämiseen Growth hacking ja Success & Support -palveluidemme parissa.

 

Ota yhteyttä

 

 

Shopifyhin siirtyneitä asiakkaitamme

 

Joutsen

 

Tunnettu Joutsen otti harppauksen liiketoiminnassaan ja vaihtoi Shopify-alustaan. Rakensimme Joutsenelle verkkokaupan, jossa tuotteiden valintaa tukeva sisältö johdattaa asiakkaan ostopolkua. Woolman tuki Joutsenta myös Direct to Consumer -murroksessa prosesseista logistiikkaan. Projektin jälkeen Joutsen on tehnyt merkittävää kasvua verkkokauppaliiketoiminnaallaan. Lue Joutsenen tarina.

 

 

DickJohnson verkkokauppa


Dick Johnsonin useiden parturiliikeiden, kivijalkamyymälän ja verkkokaupan yhdistelmä aiheutti manuaalista työtä ja teknologista päänvaivaa. Woolman rakensi Dick Johnsonille Shopify-verkkokaupan, jonka avulla varastosaldot saatiin toimimaan yhdestä näkymästä ja asiakaskokemus ehjäksi kaikissa myyntikanavissa. Toteutus onnistui Woolmanin suosittelemilla Shopify-lisäosilla, jolloin integraatioihin ollut tarvetta. Lue Dick Johnsonin tarina.

 

 

Aconin verkkokauppa


Suomalainen Acon pettyi siirrokseen Magento 2 -alustalle ja siirtyi Woolmanin avustuksella Shopify Plus -ratkaisuun. Kovaa globaalia kasvua tekevälle Aconille oli tärkeää siirtää resurssit teknisten ongelmien kanssa painimisesta markkinointiin ja kansainvälistymiseen. USA on Aconille tärkeä markkina ja Acon hyödyntääkin nyt Shopifyn mahdollisuuksia käyttää Amazonia ja Ebayta oman verkkokauppansa myyntikanavana. Lue Aconin tarina.

 

Lue lisää asiakkaidemme tarinoita asiakastarinat-sivulta.

 

 

Miksi valita Shopify?

Voit lukea tarkemmin Shopify-verkkokaupan ja Shopify Plus -ratkaisun ominaisuuksista linkkien takaa. 

 

 

  

Oletko valmis vaihtamaan vanhan alustan uuteen? Autamme mielellämme sopivan ratkaisukokonaisuuden valitsemisessa. 


Ota yhteyttä

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?