Woolman Oy

1-Day Workshop – Perusta verkkokauppa päivässä

Haluatko käyttövalmiin verkkokaupan päivässä? 1-Day Workshop on sinulle mainio vaihtoehto!

Päivän mittaisessa työpajassa rakennamme yhdessä Shopify-verkkokaupan ja asetamme kuntoon sen perustoiminnot. Saat tukea ja apua verkkokaupan rakentamisessa, mutta opit samalla itse miten otat kaiken hyödyn irti sen monipuolisista ominaisuuksista.

Lue tarkemmin, mitä Shopify-verkkokauppa mahdollistaa

1-Day Workshop on sinulle sopiva vaihtoehto, mikäli olet esimerkiksi tilanteessa, jossa:

1-Day Workshopin sisältö

Päivän aikana laitamme verkkokauppasi julkaisukuntoon! Autamme verkkokauppa-asetuksien kohdalleen laittamisessa ja vastaamme mieltäsi askarruttaviin kysymyksin.

Yhden päivän aikana rakennettava kokonaisuus sisältää nämä ominaisuudet:

Hinta: 1 490 euroa (alv 0 %) 

Workshop toteutetaan kiinteällä hinnalla. Kaupan kehittämiseen on mahdollista ostaa lisäpalveluita erikseen sovittuna. Lisätyöt veloitetaan Woolmanin tuntihinnaston mukaan. Tutustu tilaus- ja sopimusehtoihin.


Oletko valmis? 

Täytettyäsi esitietolomakkeen alla, saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Kun olet vahvistanut tilauksen, saat tarkat tiedot siitä, miten valmistautua 1-Day Workshop -päivään. Kun olet tehnyt esivalmistelut, voit varata verkkokauppavalmentajamme kalenterista sopivan päivän workshopille. Päivä varataan normaalisti vähintään kahden viikon päähän varauspäivästä: Näin molemmat osapuolet ehtivät valmistautua päivään. 

Tutustu palvelun tilaus- ja sopimusehtoihin. Kun olet täyttänyt alla olevan lomakkeen ja painanut Lähetä, saat sähköpostiviestin, jonka ohjeita seuraamalla vahvistat tilauksen. 

Tilaa 1-Day Workshop!

 

Yllä olevan lomakkeen täyttäminen ei vielä velvoita sinua mihinkään. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa olevaa painiketta klikkaamalla vahvistat tilauksen. 

Tutustu palvelun tilaus- ja sopimusehtoihin. Tarkista myös palveluun liittyvät asiakkaan vastuut ja tehtävät, jotta projekti onnistuu odotusten mukaisesti. Vastuiden ja tehtävien hoitaminen vaikuttaa siihen, mitä workshop-päivässä saadaan aikaan. Mikäli iso osa valmisteluista on tekemättä 1-Day Workshop -päivän koittaessa, verkkokauppaa ei välttämättä saada julkaisukuntoon. 

Heli Torniainen

heli.torniainen@woolman.io

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?