Yhdistä kivijalka ja verkkokauppa saumattomasti

Yhdistä kivijalka ja verkkokauppa saumattomasti

Kivijalkamyymälän ja verkkokaupan yhdistäminen on perinteisesti aiheuttanut päänvaivaa. Hinnoittelu, saldojen ylläpito sekä pakettien lähettäminen on työlästä ja aikaa vievää hommaa, jos työkalut eivät ole kunnossa. Kalleinta myyntiä on menetetty myynti.

Onneksi asiat voi tehdä toisinkin. Shopify-verkkokaupan ja OP Kassan integraatiossa verkkokauppa ja kivijalka ovat yhtä ja samaa. Myytpä tuotteita sitten kivijalkamyymälästä tai verkosta, myyt koko ajan samaa saldoa ja erillisiä saldovähennyksiä ei tarvitse muistaa.

Tee asiat helpoksi

Jos kivijalkamyymäläsi kassajärjestelmä ja verkkokauppa eivät keskustele keskenään, voi tyypillinen verkkokaupan tilausprosessi näyttää tälle: Verkkokauppaasi tulee tilaus, tulostat keräilylistan ja keräilet tilauksen. Kirjoitat pakettikortin käsin tai tulostat sen. Jos kiireessä muistat, käyt vähentämässä myös kassajärjestelmästä myymäsi tuotteen saldon.

Shopify-verkkokaupasta pystyt myös käsittelemään useita tilauksia yhtäaikaisesti ja tulostamaan pakettikortit automaattisesti Woolmanin Nordic Shipping App -sovelluksen avulla. Voit käyttää lähettämiseen Matkahuoltoa, Postia, Post Nordia, DHL:ää tai DB Schenkeriä. Seurantakoodi menee asiakkaallesi automaattisesti tilauksen käsiteltyäsi.

OP Kassan ja Shopifyn integraatio mahdollistaa myös sen, että muuttaessasi hintoja järjestelmään, päivittyvät ne kassajärjestelmään ja verkkokauppaan automaattisesti. Vältyt tilanteilta, joissa verkkokaupan ja myymälän hinnoittelut eivät täsmää. OP Kassan kautta saat päivittäin selkeän raportin kassan sekä verkkokaupan myynnistä.

Kustannustehokasta toimintaa

Pienen tai isommankin yrittäjän voi olla vaikea tehdä isoja investointeja. OP-Kassan ja Shopifyn käyttöönotto ei vaadi suurta summaa rahaa, yhteenlasketut kuukausikulut ovat edullisimmillaan 120 € kuukaudessa ja koko kassalaitteiston kanssakin vain 169 € kuukaudessa. Montako tuntia omaa työtäsi säästä laitteistolla, jonka avulla voit keskittyä kaupankäyntiin ja asiakkaiden palvelemiseen?

Tutustu OP Kassa + Shopify -integraatioon!


Lue myös: