WRC-verkkokauppa uudistui – High Peak nappasi yksinoikeuden rallin fanituotteisiin

WRC-verkkokauppa uudistui – High Peak nappasi yksinoikeuden rallin fanituotteisiin

Liikelahjojen asiantuntija High Peak Finland Oy nappasi yksinoikeuden rallin MM-sarjan fanituotteiden myyntiin. Yritys vastaa seuraavat viisi vuotta kaikista WRC:n oheistuotteiden suunnittelusta, tuottamisesta ja myymisestä kaikissa MM-rallinosakilpailuissa.

High Peak vastaa myös WRC:n verkkokaupasta, joka aukesi uudistuneena heti vuoden 2018 alussa.

High Peakin ylläpitämä verkkokauppa tarjoaa rallifaneille ympäri maailmaa korkealaatuiset WRC-oheistuotteet. Joukosta löytyy tietenkin suosituimmat tuotteet eli rallilippikset ja t-paidat. Lisäksi tarjolla on rallifaneille sopivia huppareita, takkeja ja pipoja. Vaatteiden lisäksi valikoimassa on kaikkea avaimenperistä reppuihin ja ratinsuojuksiin.

WRC Shop aukesi uudella tyylillä ja uusilla tuotteilla 2. tammikuuta 2018.

Lopulta löytyi se oikea 

High Peak kävi läpi ja vertaili monta eri verkkokauppa-alustaa. Lopulta kolmen "finalistin" joukosta valittiin Shopify.

– Shopify on riittävän simppeli ja looginen oikeista paikoista. Sun ei tarvitse olla IT-ammattilainen. Kun Shopifyn logiikasta saa kiinni, joka ei ole siis ylivoimaisen vaikea, sitten Shopify on hanskassa, kertoo High Peak Finland Oy:n Head of eCommerce Mika Tolonen (pääkuvassa).

Woolman valikoitui kumppaniksi Shopify-kaupan rakentamiseen. Woolman osasi tarjota projektikokonaisuuden ja kokemuksen sen tueksi, johon pystyi luottamaan.

 – Jos vetää viimeiset puoli vuotta yhteen, niin kyllä me tyytyväisiä ollaan. Projekti eteni hienosti, kommunikaatio toimi hyvin. Saatiin vastauksia kun tarvittiin, varsinkin projektin loppumetreillä.

Kovaa eteenpäin 

High Peakilla uskotaan, että WRC:n kanssa tehdyn sopimuksen arvo voi olla viidessä vuodessa 10 miljoonaa euroa.   

Tolonen korostaa, että WRC-sopimus on ainutkertainen tilaisuus onnistua – ja onnistua nimenomaan täysillä. WRC:n markkinointikanavien kautta tavoitettavissa on valtavia ihmismassoja.

– Kovaa vaan eteenpäin! Tavoitteet on pidettävä korkealla, Tolonen päättää.

 

Lisää Woolmanin asiakastarinoita löydät täältä! Heräsikö kipinä oman kaupan perustamiseen? Ota yhteyttä

 

Lue myös