Woolmanin Tarina

Woolman mask

Vuosi 2017

Kolme uranvaihtoa pohtivaa tuttavaa sopi tapaamisen keskustellakseen liikeideasta. He halusivat perustaa yrityksen, jollaisessa he kaikki haluaisivat työskennellä. Koska heillä kaikilla oli kalenteri täynnä, tapaamispaikaksi valittiin Tikkurilan juna-asema, jossa he kaikki vaihtoivat junaa kotimatkalla. Kaikilla kolmella oli sama kysymys: Miksi verkkokaupan piti olla niin kallista ja monimutkaista? Ehkä se oikeiden valintojen avulla voisi olla helppoa ja jännittävää? Ja näin sai alkunsa Woolman, jonka visio on tuoda supervoimansa kaupankäynnin kehitykseen – superpowered commerce everywhere.

Vuosi 1720

Tosielämän supersankari John Woolman käytti omia ainutlaatuisia kykyjään muiden elämänlaadun parantamiseksi. Hän oli kauppias, räätäli, toimittaja ja yksi ensimmäisiä orjuuden vastustajia. Hänen vankka uskonsa oikeudenmukaisuuteen ja mutkattomuuteen liiketoiminnassa antoi voimaa myös muille. Juuri nämä ominaisuudet, tai supervoimat, tekevät John Woolmanista supersankarin meidän silmissämme.

Vuosi 2017 

John Woolmanin tarinan ja perinnön innoittamana annoimme yrityksellemme nimeksi Woolman. Kaimamme tavoin myös me tuomme omat supervoimamme kaupankäynnin kehitykseen.

Me Woolmanilla edistämme kaupankäyntiä tekemällä siitä nopeaa ja helppoa sekä kehittämällä ja ylläpitämällä joustavia ratkaisuja asiakkaille, jottei yksikään yritys epäröisi ottaa seuraavaa askeltaan eteenpäin. Autamme asiakkaitamme matkan jokaisessa vaiheessa nyt ja tulevaisuudessa. Käsi kädessä.

Uskomme vahvasti uraauurtavaan ajatteluun, johtamiseen, helppouteen ja kaupallisten ratkaisujen kehittämiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Woolmanin kolme perustajaa

Juha Harju on kauppatieteiden maisteri ja sarjayrittäjä, jolla on yli 25 vuoden kokemus verkkokaupasta ja kasvuyrityksistä. Juha on Woolmanin toimitusjohtaja.

Tero Junttila on kauppatieteiden maisteri, ja hänellä on yli 10 vuotta kokemusta verkkokauppatoteutuksista keskisuurille ja suurille yrityksille Suomessa ja Ruotsissa. Tero on Woolmanin teknologiajohtaja.

Miika Malinen on koulutukseltaan BBA, ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus kaupan alalta. Hän on ollut mukana rakentamassa Hobby Hallin, Hong Kongin (Rusta) sekä Mustin ja Mirrin verkkokauppoja. Miika on Woolmanin kaupallinen johtaja.

Nyt 

Woolman on kasvanut kolmesta perustajajäsenestä kansainväliseksi yli 100 hengen yritykseksi. Lue lisää sivustostamme.