Woolman ja Nativesoft rakentavat Euroopan suurimman Shopify-verkkokauppaan keskittyvän tuotekehitysyksikön

Woolman ja Nativesoft rakentavat Euroopan suurimman Shopify-verkkokauppaan keskittyvän tuotekehitysyksikön

Verkkokauppaliiketoiminnan osaaja Woolman hankkii ohjelmistoalan yrityksen Nativesoftin. Woolmanin ja Nativesoftin voimien yhdistäminen mahdollistaa monipuolisemman tuote- ja palvelukehityksen. Järjestelyn myötä Nativesoftista tulee Woolmanin tytäryhtiö ja Nativesoftin omistajista Woolmanin osakkaita. Nativesoftin palvelut asiakkailleen jatkuvat normaalisti. 

Woolmanin investointi tulee luomaan kymmeniä työpaikkoja Oulun ja Jyväskylän alueelle. Se mahdollistaa suomalaisten ja eurooppalaisten brändien kasvun kansainvälisessä kaupankäynnissä. 

"Haluamme tehdä teknologiasta koko ajan helpompaa asiakkaillemme ja auttaa heitä keskittymään liiketoimintaan"

Shopify-verkkokauppaa käyttää jo miljoona verkkokauppiasta ympäri maailmaa. Shopify on Saas-pohjainen verkkokauppa-alusta. Woolman tarjoaa verkkokauppaan teknisten ratkaisujen lisäksi myös kaupankäynnin, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen osaamista.   

Woolmanin tavoitteena on rakentaa kauppiaille ja brändeille lisäarvoa tuottavia SaaS-sovelluksia. Sovellukset auttavat kauppiaan saavuttamaan kannattavaa kasvua. Sovellukset on otettavissa käyttöön Shopifyn markkinapaikasta ilman it-osaamista ja kalliita integraatioita. Woolman tuo Shopify-osaamisen myös palveluntarjoajille, jotka voivat kytkeä palvelunsa helposti Shopify-alustaan kauppiaiden ja yritysten saataville ja näin kasvattaa omaa liiketoimintaansa. Kumppaneille palvelut sisältävät aina ideasta sovelluksen palvelumuotoiluun, tekniseen kehittämiseen, lanseeraukseen markkinapaikkaan että asiakastukeen.

– Arvolupauksemme asiakkaillemme tarvitsee juuri Nativesoftin kaltaista osaamista. Haluamme tehdä teknologiasta koko ajan helpompaa asiakkaillemme ja auttaa heitä keskittymään liiketoimintaan. Toisaalta Eurooppalaiset brändit ja Shopify tarvitsevat paikallista toimijaa, joka mahdollistaa globaalissa alustassa paikalliset tarpeet ja tuen. On myös hienoa huomata, että uutinen on saanut aikaan pienen tulvan hyviä työhakemuksia, kertoo innostuneena Juha Harju, joka on Woolmanin toimitusjohtaja ja yksi perustajista. 

Nativesoft on oululainen verkkokaupan ja maksamisen asiantuntija. Yritys kehittää ohjelmistotuotteita lean startup -menetelmällä nopeammin ja paremmin aina ideasta tuotteen lanseeraukseen ja tukeen. 

– Olemme seuranneet Woolmania ja meille heidän toiminta näyttäytyi parhaalta, mitä on hetkeen tapahtunut verkkokaupan saralla Suomessa ja laajemminkin. Woolmanin kanssa pääsemme tuomaan osaamisemme asiakkaiden käyttöön laajemmin. Yhdessä olemme asiakkaille täyden kympin kumppani, toteaa Nativesoftin toimitusjohtaja ja perustaja Pasi Vuorio.

 

Lue myös: