Woolman, Euroopan suurin Shopify toimisto lähtee Iso-Britannian verkkokauppamarkkinoille

Woolmanin grafiikka UK lippuun yhdistettynä, Woolman avaa tytäryhtiön englantiin

Woolman perustaa tytäryhtiön Lontooseen, yhteen maailman merkittävimmistä verkkokaupan pääkaupungeista. Tähän asti Woolman on suunnannut kasvussaan kohti etelää; Ruotsin kautta Alankomaihin ja nyt suunta kääntyi kohti länttä. 

”Woolman on kasvanut samassa tahdissa Shopifyn kanssa Euroopassa. Haluamme olla markkinan muokkaajia muuttuvassa kaupankäynnissä, ja Lontoo on yksi maailman johtavista verkkokaupan vaikuttajista. Uskomme, että voimme oppia kunnianhimoisilta brittiläisiltä brändeiltä ja puolestaan ​​myötävaikuttaa niiden kasvuun kattavalla verkkokaupan palvelutarjoomallamme” sanoo Woolmanin toimitusjohtaja ja perustaja Juha Harju.

D2C -brändien saama hyöty Woolmanista Isossa-Britanniassa

Woolmanin perustajien missiona on tehdä verkkokaupasta mutkatonta ja kiinnostavaa kauppiaille. Bisnes ja asiakkaiden kaupallinen menestys ovat Intohimomme ja teknologiaprojektien sijaan toimitamme globaalisti skaalautuvia kaupallisia ratkaisuja. Laadukkaissa ERP-, WMS-, CRM- tai POS-integraatioissa olemme kumppani, jonka puoleen käännytään. Myös kauppiaiden omien sovellusten kehitystarpeissa voimme auttaa. Woolmanin asiakkaita ovat eurooppalaiset huippubrändit, kuten Bakker, Bosch, Singular Society by H&M, Aim’n ja Fazer, jotka ovat rakentaneet Direct to Consumer -liiketoimintansa yhdessä Woolmanin kanssa. 

Kumppanuuksien rakentaminen paikallisten toimistojen ja teknologiayritysten kanssa

Shopifylla on erinomainen asema vahvistaa osuuttaan Ison-Britannian verkkokauppamarkkinoilla, joilla on kasvunvaraa, ja ekosysteemin vahvistaminen hyödyttää kaikkia. Woolman haluaa rakentaa vahvoja kumppanuuksia paikallisten toimistojen ja teknologiakumppaneiden kanssa. Tuomme asiantuntemuksemme kompleksisista integraatioista, Shopify-sovelluskehityksestä ja kauppiassovelluksista kumppaneiden käyttöön. Yhdessä kumppaneiden kanssa voimme toimittaa ainutlaatuisia kaupallisia ratkaisuja D2C-brändeille. Woolman kehittää parhaillaan datasovellusta "Insights with Ellis" tarjotakseen kauppiaille syvempää ymmärrystä dataan ja käytännön ehdotuksia liiketoiminnan kasvattamiseksi monen Shopify-kaupan pyörittämisen kokonaisuudessa. ympäristössä. Sovellusyhteistyö tarjoaa monia mahdollisuuksia myös paikallisille toimistoille.

Hain Joubert ryhtyy rakentamaan Woolman Comp UK Ltd yhtiötä ja kumppanuuksia UK:ssa

Woolman on nimittänyt Hain Joubertin johtamaan UK:n tytäryhtiötä ja rakentamaan tiivistä yhteistyötä paikallisten agentuurien ja teknologia tarjoajien kanssa. Hain oli yksi Shopifyn ensimmäisistä työntekijöistä Euroopassa lähes 5 vuotta sitten, jolloin hän laajensi heidän EMEA-liiketoimintaansa Senior Partnerships Managerina. Ennen Shopifyta Hain työskenteli PayPalissa, eBay Inc:n tytäryhtiössä, joten hän tuo mukanaan rikkaan verkoston ja pitkäaikaiset liikesuhteet toimialalta. Hain muistelee lämmöllä ensimmäistä tapaamisistaan ​​Shopify tehtävässään Woolmanin perustajien kanssa vuonna 2017, jolloin hän sai kuulla Woolmanin kunnianhimoisista kasvutavoitteista. Woolmanista tuli virallinen Shopify Plus -kumppani pian sen jälkeen, ja kumppanuus ylitti kaikki alkuperäiset odotukset reippaasti jo muutaman viime vuoden aikana.

"Woolman on ollut todella inspiroiva. Yritys erottui nopeasti muista Shopify Plus -kumppaneista maailmanlaajuisesti osoittamalla, että he ovat parhaita vauhdittamaan suuria monimutkaisia verkkokauppatoteutuksia kauppiaille Euroopassa. Woolmanin saavutukset sen jälkeen, kun heistä tuli Shopify Plus -kumppani vuonna 2017, ovat olleet hämmästyttäviä monella tasolla, mutta juuri yhteistyö, jossa tiimi saavuttaa tuloksia käsi kädessä toimimalla on ollut mielestäni alusta lähtien kiehtovaa”, sanoo vasta nimitetty toimitusjohtaja. Hain Joubert. "Olen erittäin innoissani liittyessäni Woolman-tiimiin osana heidän viimeisintä laajentumistaan ​​ja uskon, että kauppiailla ja kumppaneilla Isossa-Britanniassa ja Euroopassa on loistava mahdollisuus hyötyä Woolmanin uusimmista palveluista."

Tutustu tarkemmin Woolmaniin:

 • Woolman perustettiin vuonna 2017 Suomessa perustajien intohimolle tehdä globaalista kaupankäynnistä helppoa ja mutkatonta Shopify-ekosysteemissä.
 • Woolmanin visio on Superpowered Commerce Everywhere.
 • Meidät erottaa vahva omistautumisemme kaupankäynnille. Rakennamme verkkokaupparatkaisuja, jotka keskittyvät myyntiin.
 • Toimme Shopifyn Suomeen, mikä yllätti myös Shopify Inc:n, jolla oli alkuperäisiä suunnitelmia tulla maahan paljon myöhemmin. Shopifyn mielestä perustajat vaikuttivat jopa yli-innokkailta kasvutavoitteissaan, mutta hämmästyivät tuloksista.
 • Vuonna 2018 julkaisimme Nordic Shipping App -sovelluksen jotta pystyimme takaamaan paikalliset toimitustavat kauppiaille ensin Suomessa ja vuonna 2019 Ruotsissa. Vuonna 2021 sovelluksella tehtiin yhteensä 857000 toimitusta yli 250 kauppiaan toimesta.
 • Olemme auttaneet lähes 300 yritystä kehittämään bisnestään ja verkkokauppaa Shopifyn avulla.
 • Kasvoimme vain neljässä vuodessa Euroopan suurimmaksi Shopify Plus -kumppaniksi keskittyen D2C-liiketoiminnan käynnistämiseen kauppiaille ja brändeille.
 • Olemme valinneet kasvun tien ja vuonna 2020 kolme sijoittajaa - Midinvest Management Oy:n rahasto, Gorilla Capitalin rahasto ja Reaktor Innovations Oy tekivät 1,2 miljoonan euron sijoituksen kasvuumme.
 • Liikevaihtomme oli 6,1 M€ vuonna 2021, ja siinä on 75 % kasvua edelliseen vuoteen.
 • Olemme ylpeitä sovelluskehitysosaamisestamme. Vuonna 2020 ostimme sovelluskehitykseen erikoistuneen yrityksen Nativesoftin. Sen jälkeen olemme kehittäneet 15 sovellusta kauppiaille sekä teknologiatarjoajille, kuten Bambuser, Froomle ja Paytrail, CM Payments.
 • Teemme yhteistyötä Yotpon, Klaviyon ja Noston kanssa yhteisten verkkokauppa-asiakkaiden kanssa.
 • Woolman on myös Oracle NetSuite Solution Provider -toimittaja ja olemme kehittäneet oman Woolman Banking -ratkaisun, joka mahdollistaa saumattoman verkkolaskutuksen ja on integroitu pohjoismaisiin pankkeihin.
 • Woolmanilla on tiimit Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa ja Isossa-Britanniassa. Teemme toitä etänä ja hybridityön mallilla. Lahjakkaassa sadan hengen tiimissämme ihmisten taskuista löytyy kymmenessä maassa myönnettyjä passeja Lontoosta Nepaliin ja Suomesta Etelä-Afrikkaan.
 • Isossa-Britanniassa toimimme nimellä Woolman Comp UK Ltd.
 • Woolmanin yrityskulttuuri on pehmeä ja kaikessa on kyse ihmisistä. Brändilupauksemme on toimia käsi kädessä niin asiakkaidemme kanssa kuin sisäisestikin.

Ota meihin yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää ja keskustelemme yhteistyöstä kaikilla rintamilla. Ota meihin yhteyttä:


Juha Harju, CEO & Founder, Woolman Oy, juha@woolman.io, puh.+358 504408008, Woolman | Euroopan suurin Shopify Plus -kumppani – 

Hain Joubert, Managing Director, Woolman Comp UK Ltd, hain.joubert@woolman.io puh. +44 (0)77 92787202,