Woolman Banking - NetSuite taloushallinnon ratkaisu suomalaisiin tarpeisiin

Hämmästyitkö kun NetSuite Financials ei ollutkaan täysautomatisoitu suomalaisiin tarpeisiin?

Oletko ottanut NetSuite- järjestelmän käyttöön kirjanpidon helpottamiseksi mutta vastassasi on nyt uusi ongelma? Monia työvaiheita hoidetaan edelleen manuaalisesti ja tietyt prosessit joihin olemme tottuneet pohjoismaissa, eivät ole osa NetSuite- järjestelmää. Kuulostaako tutulta?

NetSuiteen saa lisenssit verkkolaskuihin ja laskujen maksuun, mutta ei yhteyksiä operaattoreihin - mitä  ihmettä? 

NetSuite on kattava toiminnanohjausjärjestelmä joka automatisoi taloushallintoa ja skaalautuu myös kansainvälistyvään liiketoimintaan. Heti ensimmäisen asiakasprojektin yhteydessä Woolmanin NetSuiteen erikoistunut tiimi kuitenkin huomasi puutteita järjestelmässä. NetSuite mahdollistaa lisenssien ostamisen verkkolaskutukseen ja laskujen maksamiseen, mutta siitä puuttuu kokonaan mahdollisuudet kytkeä järjestelmä pohjoismaisiin pankkeihin ja verkkolaskuoperaattoreihin. Suomessa on jo normaali käytäntö, että kirjanpitojärjestelmissä on mahdollisuus automatisoida edellä mainitut toiminnot ja asiakkaat ovat olleet hämmentyneitä sen suhteen, että NetSuitessa se ei olekaan kerrotusta poiketen mahdollista.

Haluttiin tehdä NetSuite Financial käyttöönotto asiakkaille helpoksi

Kumppaniksi vaativiin integraatioihin valittiin markkinoiden kokenein toimija Avalo

Woolman and Avalo Integration partners

Pankki- ja maksuliikennemaailman monimutkaisten erityispiirteiden vuoksi Woolman päätti heti aloittaa yhteistyön parhaiden eritysosaajien kanssa. Etsinnän tuloksena löytyi  Avalo, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus maksuliikenneratkaisujen tuottamisesta. Solmitussa yhteistyössä  Avalo ylläpitää turvalliset yhteydet pankkeihin sekä verkko-operaattoreihin, ja Woolman ylläpitää turvallisen yhteyden Avalosta NetSuiteen. Tästä kokonaisuudesta muodostuu asiakkaille avaimet käteen ratkaisu - Woolman Banking. 

"Me Avalolla olemme erikoistuneet auttamaan taloushallinnon eri toimijoita ja ERP-ohjelmistokumppaneita maksuliikenteen digitalisoinnissa ja optimoinnissa. Yhteistyö Woolmanin NetSuiteen erikoistuneen tiimin kanssa on meille mieluisa tapa avartaa verkostoamme ja tarjota palvelujamme laajemmalle asiakaskunnalle”. 

Ari Keskitalo, Co-founder and Vice President, Avalosys Oy

Woolman Bankingin voivat ottaa käyttöön yritykset, jotka itse tekevät kirjanpitonsa tai yritykset, joilla kirjanpito on ulkoistettu, mutta kumppanilla itsellään ei ole valmiita yhteyksiä pankkeihin tai verkkolaskuoperaattoreihin. 

Taloushallinnon toiminnot käyttöön pohjoismaiseen tapaan

Woolman Banking- palvelulla voi ottaa käyttöön nykyaikaiset ja eri pohjoismaissa paikalliset monipankkiyhteydet turvallisesti, eikä sen asentaminen vaadi muutoksia NetSuite ERP-järjestelmään.

Banking toiminnoille on oma näkymä NetSuitessa ja sen kautta käyttäjä voi saumattomasti hallinnoida toimintoja. Lisäksi olemme tuoneet asiakkaiden toivomat, arkea helpottavat toiminnallisuudet kuten viitekäsittelyn, saapuvien ja lähtevien verkkolaskujen yhteydet ja ostolaskujen kierrätyksen osaksi NetSuiten perusprosesseja, jotta saman järjestelmän kautta pystyy helposti käyttämään toimintoja joita NetSuitessa itsessään ei ole saatavilla. Kehitämme palvelua ja toimintoja asiakkaidemme kanssa, käsi kädessä.”
Antti Runtuvuori, Business Owner NetSuite, Woolman Oy

Mitkä ovat saamasi hyödyt Woolman Banking -palvelusta?    

  • Ajansäästö ja virheiden minimointi automaation avulla
  • Helppokäyttöisyys 
  • Skaalautuvuus kasvun myötä

Woolmanin NetSuite- ja liiketoimintaosaaminen ovat huippuluokkaa. Dedikoitu kymmenen hengen tiimi oppii ja kehittyy yhdessä asiakkaiden kanssa. Edellinen  yhdistettynä integraatiokumppanin Avalon vuosikymmenten tietotaitoon maksuliikenteen digitalisoinnissa ja optimoinnissa, takaa kokonaispalvelun joka on kattava ja luotettava. Olet siis hyvissä käsissä! 

Tarjoamamme palvelun käyttöönotto ei sido taloushallinnon palveluntarjoajaan joten automatisoitu maksuliikenne säilyy, järjestäisit taloushallinnon sitten sisäisesti tai ulkoistetusti. Tiimimme kuitenkin aina tarjoaa jatkuvaa tukipalvelua ja mielellämme jatkamme yhteistyötä ohjelman käyttöönoton jälkeenkin sitä halutessasi. 

Tutustu Woolman Banking- palvelun eri toimintoihin täällä. 

Ota yhteyttä