Woolman Oy

Verkkokauppiaalta verkkokauppiaalle - Woolman vieraili Emeet Nordicissa

Verkkokauppiaalta verkkokauppiaalle - Woolman vieraili Emeet Nordicissa

Emeet Nordic järjestettiin toukokuun alussa ensi kerran Suomessa. Yhden päivän mittainen tapahtuma keräsi Helsinkiin saman katon alle kolmisensataa verkkokauppiasta pääasiassa Suomesta, mutta myös muista Pohjoismaista. 

Keräsimme verkkokauppiaiden ajatuksia omasta työstä, sen vaikeuksista ja helppouksista. Kauppiaat jakoivat myös ajatuksiaan siitä, miten he neuvoisivat tai tsemppaisivat muita verkkokauppiaita. 

"Kaikki on mahdollista!"

Verkkokauppiaita ihastutti omassa työssä se, että kaikki on mitattavissa.

- Ei tarvitse arvata, vaan analytiikka kertoo sen, mitä tehdään.  Se faktoihin perustuva touhu on se paras juttu, kertoi Ossi Salo, joka on Vähänkäytetty.fi-sivuston takana. 

Kauppiaiden silmissä maailma tuntuu kutistuvan. Siihen viittaa se, että kansainvälistyminen sai kannustusta. Esimerkiksi Coruu.fi:n Maarit Fellman kertoi, että heidän verkkokauppansa lähti maailmalle heti ensiaskeleelta.

- Me lähdettiin miettimään heti alusta asti ilman maarajoja. Kaikki on mahdollista! Voidaan myydä ja markkinoida tosi helposti mihin tahansa maailmaa tosi helposti. Se on kiehtovaa, Fellman kertoo.

- Rohkaisisin aika nopeasti ja rohkeasti lähteä testaamaan kansainvälisiä markkinoita. Se ei ole kauhean kallista ja pienillä teoilla voi löytyä aika hienoja juttuja, kertoo Reima.fi:n Heikki Tiittanen. 

Katso lisää verkkokauppiaiden ajatuksia Emeet Nordicista: 

Katso lisää Woolmanin videoita täältä

 

Teksti ja videot: Jenny Huttunen
Haastattelija: Miika Malinen

Jätä kommentti:

Tilaa uutiskirje