Woolman Oy

Verkkokauppakoulutus tulee kaupunkiin - Avaa oma kauppa päivässä!

Verkkokauppakoulutus tulee kaupunkiin - Avaa oma kauppa päivässä!

On sinulla ollut pohdinnassa verkkokaupan perustaminen? Oletko ajatellut päivittää nykyisen verkkokauppasi kilpailukykyisemmäksi? 

OP Ryhmä ja Woolman Oy järjestävät yhdessä koulutuksen, jonka päätteeksi olet avannut oman verkkokaupan. Tule mukaan ilmaiseen koulutuspäivään ja perusta unelmiesi verkkokauppa nyt.

Verkkokauppakoulutus tulee kaupunkiin! 

Koulutus on suunnattu erityisesti kivijalkayrittäjille, jotka harkitsevat verkkokaupan perustamista sekä verkkokauppa- tai mikroyrittäjyydestä kiinnostuneille.

Järjestämme ilmaisen Päivässä verkkokauppiaaksi -koulutuksen Oulussa ja Jyväskylässä marraskuussa 2017. Jättämällä yhteystietosi koulutuksen ilmoittautumissivulla saat tiedon, milloin koulutus järjestetään sinun kaupungissasi.

Koulutuksessa avataan oma verkkokauppa Shopify-alustalla. Lisäksi sukelletaan kansainvälisen verkkokaupan maailmaan, tutkitaan erilaisia toimitustapoja ja ymmärretään hakukoneoptimoinnin ja sosiaalisen median tärkeys. Päivän ohjelmasta voit lukea tarkemmin koulutuksen ilmoittautumissivulta.

Teemun johdolla verkkokauppaan

Päivän aikana verkkokauppias Teemu Tolonen Woolmanilta perehdyttää verkkokaupan pystyttämisen saloihin. Ei tarvitse olla verkkokaupan tekninen ammattilainen, jotta voi perustaa menestyksekkään verkkokaupan.

Woolmanin tiimillä on kymmenien vuosien kokemus verkkokaupasta ja Teemu jakaa myös muiden tiimiläisten vinkkejä verkkokaupan menestyksen rakentamiseen. Voit tutustua paremmin Teemuun ja Teemun verkkokauppataustaan Woolmanin blogissa

 

Ilmainen Päivässä verkkokauppiaaksi -koulutus odottaa - ilmoittaudu nyt!

 

Lue myös

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?