Shopify Unite 2019 - Day One

Shopify Unite 2019 - Day One

Tapahtuman pääpäivä, eli keskiviikko, oli täynnä tuotejulkistuksia ja niihin syventymistä sekä mielenkiintoisia workshoppeja. Ennätyksellisen osallistujamäärän kerännyt päivä ei jättänyt ketään kylmäksi, sillä uudistuksia on luvassa monelle eri suunnalle ja huomattavalla mittakaavalla. Mikä parasta, kauppias ja liiketoiminnan kehittäminen ovat edelleen Shopifyn kehittämisen keskiössä.

Julkistusten pääpiirteistä voit lukea Shopifyn blogista.

Asiantuntijamme syventyvät uudistusten merkitykseen eurooppalaisten kauppiaiden osalta seuraavien päivien aikana. Palaamme asiaan tarkemman raportin kanssa piakkoin.

Sitä ennen esittelemme teille kaksi julkistettua uudistusta, jotka ovat päivitetty POS-ratkaisu ja tuotekortin 3D-tuotekuva. Ratkaisujen haastattelija toimii Woolmanin CTO Tero Junttila.

 

Näiden lisäksi perehdyimme muun muassa menestyksekkäiden App-kehittäjien vinkkeihin, mobiilioptimointiin ja maailman suurimpien Shopify Plus-kauppojen visioon tulevasta. Huomenna on luvassa Day Two, joka tarjoaa syvällisempiä puheenvuoroja etenkin teknologian ja kauppojen ostoskokemuksen kehittämisen osalta.

Teksti: Mikko Rekola, Growth Hacker / Woolman

Lue aikaisempia Shopify Unite artikkeleja: