Shopify Kryptonite: Inspiroivaa sisältöä eurooppalaisille verkkokauppiaille

Shopify Kryptonite: Inspiroivaa sisältöä eurooppalaisille verkkokauppiaille

Mikä on Shopify Kryptonite? Se on videosarja, joka käsittelee Shopifyta ja sitä, miten kauppias voi ottaa alustasta kaiken irti. Shopify Kryptonitea juontavat Woolmanin asiantuntijat Mikko Rekola sekä Teemu Tolonen. Rekola ja Tolonen saavat aika ajoin vieraikseen mielenkiintoisia puhujia. 

– Huomasimme tarpeen viikoittaiselle sarjalle, joka keskittyy Shopifyhin nimenomaan eurooppalaisten kauppiaiden näkökulmasta. Suurin osa asiakkaistamme myy useisiin eri maihin ja tästä seuraa tiettyjä haasteita. Olemme kauppiaita itsekin sekä suurin Shopify Plus -parteritoimisto EU:n alueella. Halusimme tarjota ajantasaista, selkein esimerkein ja asiakastarinoin rikastettua sisältöä, kokoaa Woolmanin lead growth hacker Mikko Rekola. 

Sarja käsittelee teemoja, jotka ovat tärkeitä verkkokauppaliiketoiminnan aloittamisen ja kehittämisen näkökulmasta.

Shopify Kryptonite inspiroi!

Shopify Kryptonite on Woolmanin viikoittainen videosarja, joka sai alkunsa keväällä 2020. Ensimmäisissä kymmenessä jaksossa Mikko Rekola ja Teemu Tolonen käsittelevät useita inspiroivia teemoja – aiheet ovat tulleet toiveina asiakkailtamme! Shopify Kryptonite käynnistyy jälleen elokuussa 2020. 

 

Lue lisää: