Uusia tuulia vai valmiita ideoita? Verkkokauppakoulutus houkuttelee monipuolista joukkoa

Uusia tuulia vai valmiita ideoita? Verkkokauppakoulutus houkuttelee monipuolista joukkoa

Päivässä verkkokauppiaaksi -kiertue tavoitti yli 400 osallistujaa 10 paikkakunnalla ensimmäisen puolen vuoden aikana. Woolmanin ja OP Ryhmän yhteistyössä järjestämä kiertue saapuu syksyn ja loppuvuoden aikana Mikkeliin, Rovaniemelle, Turkuun, Kuopioon, Helsinkiin, Espooseen sekä Vantaalle. 

Tarkemmat koulutuspäivämäärät löydät Päivässä verkkokauppiaaksi -sivulta:

Ilmoittaudu mukaan: Päivässä verkkokauppiaaksi

Kommenttien perusteella tarve ja mielenkiinto verkkokauppakoulutukselle on ollut olemassa. Tehokkaan koulutuspäivän aikana pystymme antamaan perusvalmiudet kenelle tahansa verkkokaupasta kiinnostuneelle. Myös koulutukseen osallistuneiden kommentit ovat olleet rohkaisevia: 

”Tämän koulutuspäivän anti on ollut mykistävä, sillä olen kuvitellut verkkokaupan rakentamisen paljon vaikeammaksi. On ollut ilo huomata, että minunkin taidot riittävät tähän!”

Kolme erilaista osallistujaa

Innokkaimmat osallistujat avaavat jo kauppansa pian koulutuksen jälkeen. Toiset harkitsevat hetken pidempään: Woolman saa yhteydenottoja vielä puoli vuotta koulutuksesta. Siinä ajassa ajatus verkkokaupasta on kypsynyt riittävästi ja rohkeus kaupan avaamiseen on löytynyt. 

Koulutukseen osallistuneet voidaan jakaa kolmeen ryhmään:

  1. Kivijalkakauppiaat, joille on ajankohtaista avata oma verkkokauppa
  2. Verkkokauppiaat tai sellaiset, joilla on valmis tuote ja idea ja jotka aikovat avata kaupan pian
  3. Inspiraatiota ja ideoita verkkokauppaan hakevat

Kaikki ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan koulutukseen! Monipuolisen osallistujajoukon ansiosta hyvät keskustelut päivän aikana ovat ehdottomasti olleet koulutuspäivän parasta antia. Todellisten esimerkkien voima saa muutkin innostumaan ja uskomaan, että tämä on tehtävissä.

Voit lukea esimerkiksi Seinäjoen verkkokauppakoulutukseen osallistuneiden ajatuksia tästä artikkelista

Verkkokauppakoulutuksen parasta antia on monipuolinen osallistujajoukko, jossa ajatuksia ja mielipiteitä vaihdetaan pitkin päivää.

Koulutuksen sisältöä on fiksattu koko ajan palautteiden perusteella toimivammaksi ja tiiviimmäksi. Innostuksen luomisesta emme kuitenkaan tingi! Haluamme, että jokainen koulutukseen osallistuva lähtee kotiin täynnä tarmoa.

Syksyn aikana nostamme entistä enemmän esiin keinoja ja työkaluja verkkokaupan markkinointiin, menestyksekkään liiketoiminnan luomiseen sekä monikanavaiseen kaupankäyntiin. Koulutukseen osallistuvat pääsevät kuulemaan tosielämän esimerkkejä ja kasvutarinoita. Samalla he saavat myös sylin täydeltä kullanarvoisia vinkkejä menestyksekkään verkkokaupan luomiseen!

Tervetuloa mukaan, nähdään syksyn koulutuksissa!

Ilmoittaudu mukaan!

Teemu Tolonen / Woolman

 

Lue myös: