Woolman Oy

Perusta tai päivitä: Päivässä verkkokauppiaaksi -koulutuksella verkkokauppa haltuun!

Perusta tai päivitä: Päivässä verkkokauppiaaksi -koulutuksella verkkokauppa haltuun!

Onko ajatuksissasi perustaa oma verkkokauppa? Vai onko sinulla jo verkkokauppa, mutta harkitset alustan vaihtoa?

Päivässä verkkokauppiaaksi -koulutus saa jatkoa! Tule mukaan ilmaiseen koulutukseen ja perusta verkkokauppa nyt. 

Päivässä verkkokauppiaaksi -koulutus järjestetään yhteistyössä OP Ryhmän ja Woolmanin kanssa. Koulutus on saanut hyvää palautetta siitä, että päivään on saatu sovitettua paljon oleellista asiaa itse verkkokaupan rakentamisesta ja asetuksista, mutta myös markkinoinnista ja analytiikasta.

Osallistujille avataan Shopify-verkkokauppa, jota voi kokeilla ja rakentaa ilmaiseksi 30 päivän ajan. Avattuja kokeilukauppoja rakennetaan koulutuksessa, joten oppimaan pääsee heti itse ja konkreettisesti. 

Paljon asiaa tiiviissä paketissa

Voit lukea Päivässä verkkokauppiaaksi -kokemuksia keväältä 2018 Seinäjoelta tästä artikkelista. Näin koulutuspäivää kommentoi seinäjokinen kosmetologiyrittäjä Tanja Koliini:

– Olin ajatellut, että verkkokaupan perustaminen ja rakentaminen olisi vaikeampaa! Koulutuksessa yllätti myös se, että kauppaa voi rakentaa ihan itse. Luulin aina, että siihen tarvitaan ulkopuolinen firma rakentamaan.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat käyttöönsä Shopifyn käyttöönotto-oppaan. Koulutuksessa saadut opit ja tueksi saatava opas auttavat eteenpäin verkkokaupan viimeistelyssä. 

Koulutuspaikkakunnat keväällä 2019:

  • Jyväskylä 10.4.
  • Tampere 15.5.
  • Helsinki 21. ja 22.5.

Ilmoittaudu Päivässä verkkokauppiaaksi -koulutukseen tästä!

Huomaathan, että ilmoittautuminen koulutuksiin päättyy reilua viikkoa ennen koulutuspäiviä. Ole siis nopea ja varmista paikkasi koulutukseen jo nyt!

Verkkokauppavalmentajan johdolla oppimaan

Kouluttajana kiertueella on Heli Torniainen. Heli on itse verkkokauppias ja tehnyt uraa IT-alalla. Hänellä on kokemusta myös Amazonissa myymisestä.

– Verkkokaupan perustamisen ei tarvitse enää tänäpäivänä olla hien ja tuskan takana. Asiat voi tehdä helposti ja ketterästi! Toivon, että koulutuspäivän jälkeen jokainen osallistuja on verkkokaupan kanssa varmempi tekijä, Heli kokoaa.  

Heli on verkkokauppavalmentaja, joka ohjaa koulutuskiertueen lisäksi myös 1-Day Workshop -työpajoja. Päivän mittaisessa työpajassa rakennetaan verkkokauppa, palvelusta voit lukea enemmän täältä

Innostuitko? Ilmoittaudu mukaan nyt!

Päivässä verkkokauppiaaksi -kiertueelle on osallistunut jo satoja verkkokaupasta kiinnostuneita. Pysyt kärryillä sekä verkkokauppa-aiheista että koulutuskiertueen tilanteesta myös tilaamalla Woolmanin uutiskirjeen, joka kolahtaa postiisi kaksi kertaa kuukaudessa. Voit tilata uutiskirjeen tämän sivun alalaidassa olevasta tilauslomakkeesta tai tällä sivulla

 

Lue myös:

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?