Fetchin palvelut löytyvät nyt Nordic Shipping App -sovelluksen toimitustavoista

Fetchin palvelut löytyvät nyt Nordic Shipping App -sovelluksen toimitustavoista

Fetch mahdollistaa korkealaatuiset, nopeat ja tarvittaessa myös lämpösäädellyt toimitukset verkkokauppojen asiakkaille. Mieleenpainuva asiakaskokemus kuluttajalle on erityisesti Fetchin huomiossa ja palvelua käyttävät kauppiaat, jotka haluavat erottua kilpailussa. Fetchin palvelut ovat nyt käyttöönottovalmiina Shopify-verkkokauppiaille Woolmanin Nordic Shipping App -sovelluksessa.

Fetch tarjoaa jopa kolmen tunnin toimitukset samana päivänä. Fetch toimii tällä hetkellä Uudellamaalla, aina Hangosta Hyvinkään kautta Lahteen ja Porvooseen, muodostaen pääkaupunkiseudun ympäröivän toimitusalueen. Lisäksi Fetch toimii Turun ja Tampereen kaupunkialueilla.  

Fetchin ja Woolmanin yhteistyö mahdollistaa Shopify-verkkokauppiaille vaivattoman tavan ottaa käyttöön nopeat, tarvittaessa myös lämpösäädellyt toimitukset. Fetchin asiakkaisiin lukeutuu muun muassa apteekkeja sekä elintarvikkeita toimittavia verkkokauppoja, mutta myös suurelle yleisölle tuttu Verkkokauppa.com.

– Asiakkaat, joille Fetchin palvelu sopii erityisen hyvin, ovat verkkokauppiaita, jotka haluavat toimittaa tilaukset kotiin, tarkasti oikeaan, luvattuun aikaan kaupunkialueilla. Toimitamme verkkokauppojen lähetykset suoraan kotiovelle ja myös isommat tuotteet kulkevat palvelullamme asiakkaalle. Lämpösäädellyt tuotteet ja elintarvikkeet kuljetetaan oikeassa lämpötilassa elintarvikehuoneistossa perille asti ja myös pakasteet voi yhdistää toimitukseen, kertoo Fetchin toimitusjohtaja Tuomo Pirhonen.

– Nordic Shipping Appin kehityksessä etsimme jatkuvasti uusia kumppaneita, jotka omalla osaamisellaan ja innovaatioillaan tuottavat lisäarvoa verkkokauppiaille ja heidän asiakkailleen, niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin. Fetch yhdistää palveluillaan modernilla tavalla korkealaatuisen asiakaskokemuksen ja kiertotalouden osaksi verkkokauppa-asiointia, kertoo Woolmanin tuotepäällikkö Mareena Löfgrén.

Nordic Shipping App on Woolmanin sovellus, joka mahdollistaa noutopisteiden näyttämisen ja osoitekorttien tulostamisen Shopify-verkkokaupan tilauksista. Sovellukseen luottaa yli 200 verkkokauppaa.

Tutustu Nordic Shipping App -sovellukseen tästä

Tutustu Fetchin palveluihin tästä