Woolman Oy

Miksi nimesimme yhtiön Woolmaniksi?

Miksi nimesimme yhtiön Woolmaniksi?

Tämä blogikirjoitus on julkaistu aikaisemmin LinkedInissä.

Halusimme, että tarina ja nimi heijastelisi yhtiömme arvoja ja periaatteita. 
John Woolman oli amerikkalainen kauppias ja journalisti, joka taisteli orjuutta vastaan 1700-luvulla. Meidän missiona on poistaa teknologiaesteitä ja vapauttaa asiakkaamme resurssit liiketoimintaan. Olemme kokeneet, että IT-järjestelmät sitovat ja jopa ”orjuuttavat” liiketoimintaa. IT:n ketterä kehittäminen ei ole tarkoittanut ketterää liiketoimintaa. Haluamme muuttaa tämän ja mahdollistaa ketterän liiketoiminnan. Tämä on mahdollista valitsemalla oikeita SaaS-pohjaisia teknologioita ja auttamalla asiakkaitamme heidän polulla.
Collet Everman Woolman oli yksi Delta Air Linesin perustajista. Hänen johtamana Delta huolehti hyvin asiakkaistaan ja työntekijöistään sekä kasvoi ja menestyi. Hänen kuuluisin sitaattinsa on:

”Let's put ourselves on the other side of the ticket counter.”

Deltan kasvaessa häntä kauhistutti, kun ei pystynyt tuntemaan jokaista työntekijää nimeltä. Hän uskoi ihmisiin ja yhteiseen tekemiseen. Nämä kuvaa hyvin meidän intohimoa ja kykyä johtaa asiakkaan kautta toimintaamme, jotta arvolupauksemme toteutuvat.

”Quality begins with people.”

Meidän arvomaailmaan kuuluu ilo, avoimuus, ylpeys, rehellisyys, aitous, luovuus ja ratkaisukeskeisyys. Haluamme, että arvomme heijastuvat kaikkeen tekemiseen oli sitten kyse asiakkaista, työntekijöistä, kumppaneista tai kenestä vaan, joka haluaa jakaa missiomme. Tämä kaikki luo luottamusta, mikä on elintärkeää. Olemme luottamusbisneksessä.

”Any individual or business that is completely honest in all its dealings is likely to succeed.”

 

Teksti: Juha Harju

Jätä kommentti:

Tilaa uutiskirje