Woolman Oy

Menestys on seuraus hyvästä työstä

Menestys on seuraus hyvästä työstä

Missio on hieno asia. Unelma on vielä hienompi. Kun perustimme Woolmania, kävimme perustajien kanssa keskustelua missiosta ja arvoista, unelmaa arvailimme. Keskustelu oli helppoa, kun ymmärsimme mitä kukin tarkoittaa milläkin sanalla ja termillä. Unelman ja tavoitteen laitoimme heti isoksi, kun totesimme kaikki edellytykset sille on olemassa. 

Haluamme, että

  • Suomeen ja kaikkialle missä toimimme syntyy merkittävä määrä uusia verkkokauppias-yrittäjiä. Uskomme, että jokaisen suomalaisen sisällä voi asua verkkokauppias.
  • Suomeen ja kaikkialle missä toimimme syntyy lisää kansainvälisen verkkokaupan liiketoiminta-osaamista.
  • Kaiken kokoisilla asiakkaillamme on mahdollisuus kasvaa kansainvälisessä verkkokaupassa keskittyen monikanavaiseen kaupankäyntiin ja sen kehittämiseen ketterästi.
  • Jokainen meistä kehittyy ja onnistuu omassa roolissaan ja yhdessä.

Kolme kuukautta on tehty töitä yhteisen unelman eteen. Missiomme ja viestimme on saanut enemmän vastakaikua kuin arvasimmekaan. Käynnistyminen on ollut vauhdikasta, mikä on näkynyt sopimuksina ja jatkuvana liidivirtana.

Uskomme, että kilpailuetumme syntyy asiakkaan ymmärtämisestä, yrityskulttuuristamme, osaamisestamme, liiketoimintamallista, hinnoittelusta, valituista teknologioista sekä kumppanuuksista. Kaiken keskellä on ihminen, oli sitten kyse tiimistämme, asiakkaastamme tai kumppanistamme.

Asiakkaamme saa nopeammin ennustettavilla pienemmillä kustannuksilla haluttuja lopputuloksia kuin aiemmin. Tämä myös mahdollistaa ja pakottaa meidät jatkuvaan kehittämiseen.

Investoimme monipuolisesti osaamiseen aina liiketoiminnasta ohjelmistokehitykseen. Rakennamme ja myymme omia SaaS-tuotteita julkisissa pilvialustoissa ja Shopify-ekosysteemissä. Teemme myös asiakkaille ja kumppaneille tuotekehitystä, jotta Shopify saadaan lokalisoitua tänne Pohjolan perukoillekin. Olemme tarvittaessa asiakkaalla läsnä tukemassa, mutta emme myy selkänahkaa. Olemme ylpeitä mitä osaamme ja saamme aikaan.

Uskomme, kun asiakkaamme ja kumppanimme menestyvät niin myös me ihmisinä onnistumme ja yhtiömme kasvaa ja kansainvälistyy nopeasti. Muutamassa vuodessa työllistämme kymmeniä eri maissa. Nyt olemme saaneet vauhdikkaan startin kolmessa kuukaudessa. Työllistämme yli puoli tusinaa asiantuntijaa.

Tarvitsemme monipuolista osaamista nyt ja jatkossa mm.

  • Ohjelmistokehittäjiä ja –arkkitehtejä tuotekehitykseen sekä toimituksiin
  • Käyttöliittymien kehittäjiä
  • Graafisia ja interaktiosuunnittelijoita
  • Toimitusten projektipäällikköjä
  • Modernin markkinoinnin ja myynnin osaajia
  • Verkkokaupan operatiivisia osaajia 

Jokaisen asenne, halu ja kyky oppia, arvot, unelmat ovat tärkeämpiä kuin entiset ja tulevat tittelit sekä historia, joita ei myöskään väheksytä. Meillä voit aloittaa juniorina ja kasvaa senioriksi yhdessä kanssamme, jos sinulla on palo oppia ja tehdä töitä sen eteen. Tarvitsemme myös kokeneita osaajia. Vastuu ja vapaus kulkee käsi kädessä. Jokainen pääsee oppimaan. Kansainvälisyys mahdollistaa mielenkiintoisia uramahdollisuuksia. Kaikki olemme rakentamassa yrityskulttuuria ja uutta menestystarinaa.

Kutsumme sinut tekemään yhdessä hyvää työtä. Alkuvaiheessa pääset itse luomaan monia asioita yhdessä ja yksin. 

Katso mitä nyt haemme. Hae tai ota yhteyttä Juha Harju 050 440 8008 tai juha@woolman.io. Käydään kahvilla ja jutellaan lisää mitä menestyminen yhdessä tarkoittaa. Vaihdetaan ajatuksia unelmista, mitä arvostat ja mitä me arvostamme, mihin yhdessä mentäisiin.

Voit myös testata olisiko työyhteisömme sinulle sopiva.

 

Teksti: Juha Harju

Lue myös

Verkkokauppa-asiaa suoraan sähköpostiisi?