High Peak Finland täydensi omaa osaamistaan Success & Support -palvelulla

High Peak Finland täydensi omaa osaamistaan Success & Support -palvelulla

Kun tamperelainen High Peak Finland Oy nappasi itselleen yksinoikeuden MM-rallin fanituotteiden myyntiin, oli yritys uuden ja suuren edessä. 

– Olemme nuori verkkokauppias tuollaisessa globaalissa markkinassa. Kaipasimme apua verkkokaupan kokonaisuuden hallintaan, kertoo High Peakin Finlandin verkkoliiketoimintojen vetäjä Mika Tolonen. 

Vuoden 2018 alussa aukesi High Peak Finlandin hallinnoima WRC Shop eli rallin virallisten fanituotteiden verkkokauppa. Avuksi High Peak otti Woolmanin tukipalvelun.

Palvelun avulla High Peak hyödynsi sellaista osaamista, jota yrityksen omista riveistä ei rallin fanituotteiden verkkokauppaa varten löytynyt.

Ensimmäisenä suunniteltiin verkkokaupan avaamisen yhteyteen markkinointikampanja. Markkinoinnin parissa on tehty yhteistyötä pitkin kevättä. Verkkokaupan liikennettä on analysoitu tarkkaan alusta asti ja mietitty yhdessä seuraavia toimenpiteitä verkkokaupan kasvun edistämiseksi. 

"Pystymme luottamaan siihen, että saamme vastauksia" 

High Peak pitää käsissään prosessia, johon Woolman otetaan mukaan silloin, kun tavoitteet alkavat olla käsin kosketeltavissa. 

– Silloin Woolman ehdottaa, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä ja saada aikaan. Ratkaisuehdotusta jumpataan, tarkennetaan, suunnitelmia mietitään ja lopulta sitä lähdetään yhdessä toteuttamaan. 

– Woolmanin toiminnassa mukavaa on se, että olemme oppineet kanssakäymisen oikeat muodot. Pystymme luottamaan siihen, että saamme vastauksia, kun niitä kaipaamme. 

Jotta High Peak pääsee ylimmällä korokkeella odottavaan tavoitteeseensa, on edistettävä verkkokaupan toimintaa päivittäin. 

– Pienempiä tavoitteita on lukematon määrä, osa niistä on hyvinkin pieniä yksityiskohtia. Näiden pienien tavoitteiden saavuttamisella päästään lähemmäksi sitä suurta tavoitetta, Tolonen kuvailee. 

Lue lisää High Peakista ja WRC-fanikaupasta täältä.

 

Lue myös