10 sykähdyttävää Shopify-verkkokauppaa

10 sykähdyttävää Shopify-verkkokauppaa

Näitä verkkokauppoja yhdistää toimivuus ja helppokäyttöisyys sekä mobiilissa että tietokoneelta käsin. Ne ovat myös kauniita ja houkuttelevia. Lisäksi ne kaikki ovat tässä artikkelissa, koska ne kaikki on tehty Shopifylla

Verkkokauppojen taustalla rullaa järjestelmiä, jotka mahdollistavat kullekin kaupalle ketteryyden ja tehokkaan kaupankäynnin - aina varastolta asiakkaan kotiovelle saakka. 

Lue, mistä verkkokaupoissa innostuimme. Käy myös itse kurkkaamassa, kuinka ne toimivat. Miltä oma verkkokauppasi näyttäisi Shopifylla tehtynä?  

Lunette

Kuukautiskuppeja ja niiden oheistuotteita myyvä Lunette avasi toukokuussa 2017 maailmanlaajuisen verkkokaupan Shopifyta hyödyntäen. Verkkokauppa on samaan aikaan kuluttajien ja jälleenmyyjien käytettävissä. 

Shopify antaa monipuoliset mahdollisuudet käyttää verkkokauppa-alustaa myös laajan sisällön julkaisemiseen. Lunette on ottanut tästä kaiken irti: sivuilla on kattavat käyttöohjeet tuotteille ja tietoja kuukautisista, sisältöjä yrityksen tekemästä hyväntekeväisyydestä sekä lisäksi Lunetten blogi.

Lunetten verkkokauppa toimii useilla markkina-alueilla eri kielillä ja valuutoilla. Lisäksi osalla markkina-alueista on oma paikallinen varastonsa.

Lunettesta ja verkkokauppaprojektista voit lukea lisää Woolmanin blogista

Hyvinvoinnin tavaratalo

Hyvinvoinnin tavaratalo päivittyi Shopify-verkkokaupaksi. Uusi sivusto avattiin hyvinvoinnista kiinnostuneille asiakkaille kesän 2017 alussa. Verkkokaupalla on yli 130 000 kanta-asiakasta. 

Luontaistuotteista, vitamiineista, luonnonkosmetiikasta, luomutuotteista, urheiluravinteista, painonhallintatuotteista sekä ekologisista kodin puhdistusaineista koostuu tuhansien tuotteiden valikoima, joka ei ole Shopifylle ongelma.

Yhteensä kaupasta löytyy yli 400 brändiä ja yli 5 000 tuotetta. Tästä syystä kaupan tuotehaku on erityisen tärkeä. Se onkin erittäin nopea ja kattava ja hyödyntää Algolian hakupalvelua.

Verkkokaupan varasto on ulkoistettu Logitrailille ja on integroitu kattavasti Shopify-alustaan. Sama integraatio on saatavissa Logitraililta myös muille Shopify-kauppiaille, jotka ovat ulkoistaneet varastotoiminnot ja varastologistiikan.

The Other Danish Guy

Idea lähti ikävistä hiertymistä ja sitä seuranneista sattumuksista muutama vuosi takaperin New Yorkissa. The Other Danish Guy erottuu erikoisella nimellään ja arvoa antaa myös tuotteiden takana oleva tarina

The Other Danish Guyn alusvaatteet ovat saumattomia. Alusvaateyritys aloitti valloituksensa Suomen sijaan Saksasta. Kesällä 2017 The Other Danish Guy aloitti tuotteidensa valmistamisen merestä siivotusta muoviroskasta, kuten hylätyistä kalaverkoista. Niistä syntyy smoothshell-kangasta. Tällä hetkellä Suomen markkinoille on oma, suomenkielinen verkkosivustonsa

Grimfrost

Miten pukeutuu moderni viikinki? Partakoruun ja Berserk-paitaan. Ruotsalainen viikinkikauppa Grimfrost myy sekä perinteisellä tavalla valmistettuja viikinkituotteita ja -asusteita, mutta myös nykypäivän viikinkihenkeen tehtyjä vaatteita, koruja ja esimerkiksi ruokailuvälineitä.  

Grimfrostilla on vahva yli miljoonan seuraajan joukko Facebookissa. Aktiivinen läsnäolo sosiaalisessa mediassa näkyy myös kaupan verkkosivustolla. Hyvä esimerkki on erittäin laadukkaat markkinointivideot ja Youtube-kanavalla on oma sivunsa verkkokaupassa. Instagram-feed on tuotu näyttävästi esille kaupassa ja sen kautta voi suoraan ostaa tuotteita. Lisäksi yhteisöllisyyttä lisää oma sivu fanijoukolle, The Grimfrost Horde.  

Grimfrostin oma varasto ja logistiikka toimii myös SaaS-alustalla (Shiphero), joka on valmiiksi integroitu Shopify-verkkokauppaan. Shiphero mahdollistaa suuremmille volyymeille tehokkaan ja ohjatun keräilyn ja varastonhallinnan tablet-tietokoneiden ja viivakoodilukijoiden avulla.

Grimfrostista voit lukea lisää Woolmanin blogista

Halti

Haltin verkkokauppa ammentaa pohjoisesta luonnosta. Kaupan yleisilmeeseen pääväriksi valikoitunut tummanharmaa nostaa väripilkut tehokkaasti esiin. Sivuston pääkuvat ovat yhtälailla harmaanpuhuvia mutta ainakin suomalaiseen silmään ne ovat näyttäviä ja puhuttelevia. 

Kaupan yläpalkkiin on saatu mahtumaan kaupan pääasiallinen navigointi, jonka lisäksi se johdattaa esimerkiksi jälleenmyyjien ja yhteistyökumppaneiden tietoihin. 

Vallila

Vallilan verkkokauppa ilmentää kaikessa komeudessaan suomalaista designia. Vuonna 1935 perustetun perheyrityksen sisustustekstiilejä ja -tuotteita on saatavana ympäri Suomea ja yhä enemmän eri puolilla maailmaa.

Vallilan tuotevalikoima on suuri ja sitä päivitetään usein, mikä asettaa omat haasteensa tuotetiedonhallintaan ja tiedon sujuvaan kanavointiin. Shopify taipuu ketterästi Vallilan laajaan tuotevalikoimaan.

Lue lisää Vallilasta Woolmanin blogista.

Made of Sundays

Tässä verkkokauppa, joka saa hymyn huulille! Made of Sundays -verkkokauppaan on koottu valikoima sisustustarroja, tauluja, koruja ja pieniä käsilaukkuja. Kaupan takana on tarroihin ja luovaan tilasuunnitteluun erikoistunut design studio. 

Houkuttelevat ja värikkäät kuvat heti etusivulla saavat etsimään lisää hymyn ja ihastelun aiheita. Ja tietenkin Made of Sundaysin kaltaisessa verkkokaupassa ostoskori alkaa hymyilemään, kun lisäät sinne tuotteita! 

Made of Sundays -verkkokauppa on osoitus siitä, että Shopifylla voi tehdä söpöä ja äärimmäisen toimivaa samaan aikaan. 

Store of Hope 

Store of Hope on eettisten tuotteiden verkkokauppa. Kaupan lähtökohtana on, että sen myymät tuotteet voimaannuttavat tekijöitään. Tuotteet valmistavat muun muassa nepalilaiset käsityöläiset.

Saman verkkokaupan alle on koottu useamman eri yrityksen tuotteita, joita kauppiaat voivat itse hallita Shopifyn markkinapaikkasovelluksen avulla. Monikauppiasverkkokauppana Shopify toimii hyvin, sillä se on takahuoneen puolelta helppokäyttöinen ja selkeä. 

Lue lisää Store of Hopesta, Annasta ja Eevasta kaupan takana.

Pulssport 

Pulssportissa rakastetaan urheilullisia ja mukavia kenkiä! Yli 3 000 tuotteen joukosta löytyy kenkien lisäksi myös joukko tunnettuja urheiluvaatemerkkejä. 

Pulssportin verkkokauppa on esimerkki siitä kuinka Shopifyn valmiin kassan voi korvata omalla kassalla. Pulssport on valinnut omalle kassalle Klarna Checkout -maksupalvelun. 

Backstage Rock Shop

Backstage Rock Shop on useiden eri artistien virallinen verkkokauppa. Tuotevalikoimasta löytyy useiden artistien virallisia fanituotteita: albumeita, vaatteita, kirjoja ja erilaisia oheistuotteita. Backstage Rock Shopin Tampereen toimipisteestä lähtee vuosittain yli 30 000 pakettia ympäri maailmaa. 

Backstage Rock Shop käyttää Woolmanin sovellusta, Nordic Shipping Appia. Sovellus tarjoaa Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin noutopistehaut ja osoitekortit Shopify-kauppaan.

Voit lukea lisää Backstage Rock Shopista ja verkkokauppaprojektista Woolmanin blogista

 

 


Miltä sinun verkkokauppasi näyttäisi Shopifylla tehtynä? Entä miten se voisi toimia Shopifyn avulla? Otetaan yhdessä selvää - ota siis yhteyttä.  

 

Lue myös