Woolman-blogi

Woolman Oy ja Brancoy Oy ovat allekirjoittaneet liiketoiminnan siirtosopimuksen. Woolman keskittyy tukemaan kansainvälisten brändien Direct to Consumer -liiketoiminnan kasvua ja muokkaa omia palvelujaan vastaamaan näiden asiakkaiden tarpeisiin. Shopify tulee olemaan kriittinen menestystekijä monille yrityksille ja ekosysteemin kasvattamiseksi olemme sopineet yhteistyöstä digitaalisiin kokemuksiin erikoistuneen Brancoy Oy:n kanssa. Lue koko tarina.
Tiesitkö, että yrityksemme on nimetty John Woolmanin mukaan? Kauppias, räätäli, toimittaja ja varhainen abolitionisti 1720-luvulta. Hänen arvonsa ja vahva vakaumuksensa oikeudenmukaisuutta ja yksinkertaisuutta kohtaan ovat yksi monista syistä, miksi päätimme kunnioittaa Woolman-nimeä.
Woolman, Euroopan suurin Shopify Plus -toimisto, perustaa tytäryhtiön Lontooseen, joka on yksi maailman johtavista verkkokaupan pääkaupungeista. Woolman nimitti Hain Joubertin Ison-Britannian tytäryhtiötä johtamaan ja rakentamaan tiivistä yhteistyötä paikallisten kumppaneiden ja teknologia tarjoajien kanssa. Hain on aiemmin työskennellyt PayPalissa ja eBayssa ennen viimeisintä tehtäväänsä Shopify Senior Partnerships Managerina EMEA:ssa.